matdachu Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Panowie i Panie, pomóżcie. Potrzebuje oryginalny spojler do mojej a4 b5 Pod przedni zderzak ( ta dolna cześć zderzaka która jest nielakierowana ). Bo mój ukradli w nocy na parkingu pod blokiem, A teraz nigdzie nie mogę tego dostać.
Cuber Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Kolego szukaj na allegro lub dzwoń po "szrotach" napewno mają całe zderzaki wiec poproś kogos moze zdemontuje ten "hokej" i Ci sprzeda , napewno coś sie trafi
Borisem Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 chyba mam taki tylko nie wiem czy tdi czy do benz muszę sprawdzć. Cena 80zł z wysyłką
Cuber Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 chyba mam taki tylko nie wiem czy tdi czy do benz muszę sprawdzć. Cena 80zł z wysyłką hmm a jakie to ma znacznie przy przednim zderzaku ?
Borisem Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 chyba mam taki tylko nie wiem czy tdi czy do benz muszę sprawdzć. Cena 80zł z wysyłką hmm a jakie to ma znacznie przy przednim zderzaku ? A no ma ,taki fachowiec powinien wiedzieć
Cuber Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 A no ma ,taki fachowiec powinien wiedzieć no tak chodzi o wyciecia( dziury) pod IC w TDI ale jak kupisz od benzynki to zawsze mozna samemu je zrobić
Reggi Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Tyle angoli na części na aleagrom stoi i problem z hokejem ? Maile pisac i wybierac tam gdzie taniej
kalik Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Tyle angoli na części na aleagrom stoi i problem z hokejem ? Maile pisac i wybierac tam gdzie taniej Ponad 2 tygodnie szukałem i obdzwaniałem po kolei każdego sprzedawce z allegro. Problem w tym, że nikt nie chce tego rozkompletować.
Armi Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Znam ten ból, szukałem hokeja do tylnego zderzaka. Trwało to chyba z miesiąc
Cuber Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Znam ten ból, szukałem hokeja do tylnego zderzaka. Trwało to chyba z miesiąc hmmm o dziwo jest ich kilka na alledrogo :gwizdanie:
Borisem Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Jak by kto co potrzebował to mam parę takich zderzaków na części.
matdachu Opublikowano 22 Października 2009 Autor Opublikowano 22 Października 2009 To spoko kolego "BORISEM" ja pewnie bym taki jeden łykną daj jakieś namiary na siebie, podam ci maila to wrzuć ja tam. A poza tym to nie masz przypadkiem listwy dolnej na drzwi tylne od strony kierowcy??? też potrzebuję. Daj znać
grzesu3 Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 "BORISEM" . A ja bym zakupił listwę dolną na drzwi przednie od strony przeraża. Jak byś oczywiście miał
matdachu Opublikowano 23 Października 2009 Autor Opublikowano 23 Października 2009 no niestety ale ja części nie mam.
Armi Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Znam ten ból, szukałem hokeja do tylnego zderzaka. Trwało to chyba z miesiąc hmmm o dziwo jest ich kilka na alledrogo :gwizdanie: Nie wszystkie są do diesla, bez wycięcia na hak, całe i nieklejone, bez dziur po parcotronicu itd. Wcale nie jest łatwo znaleźć.
_Solar_ Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 albo ASO alo czekać aż sie coś trafi na allegroszu ewentualnie na jakimś szrocie
matdachu Opublikowano 23 Października 2009 Autor Opublikowano 23 Października 2009 macie jakieś namiary na części w aso??? katalog internetowy części czy coś??? bo miałem coś takiego kiedyś do fiatów. I tak myślę że audi może też taki ma.
_Solar_ Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 ja cos podobnego posiadam ale tylko ze wpisujesz nr częsci i Ci wyskakuje cena i dostępność na magazynie
Cuber Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 macie jakieś namiary na części w aso??? katalog internetowy części czy coś??? bo miałem coś takiego kiedyś do fiatów. I tak myślę że audi może też taki ma. http://sklep.gajos.com.pl/sklep/
_Solar_ Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 macie jakieś namiary na części w aso??? katalog internetowy części czy coś??? bo miałem coś takiego kiedyś do fiatów. I tak myślę że audi może też taki ma. http://sklep.gajos.com.pl/sklep/ ehh..Moderatorzy to zawsze wszystko maja i wszystko wiedzą odnośnie mojego posta wcześniej miałem tą samą sronkę na myśli...
Rekomendowane odpowiedzi