Elber Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Od jakiegoś czasu zauważyłem że niekiedy przy odpalaniu , w momencie kręcenia rozrusznika słychać krotki pisk ,zająknięcie(nie wiem jak to nazwać ).Teraz gdy zrobiło sie zimniej słychać to coraz częsciej , dodam ze auto odpala bezproblemowo nawet gdy jest zimno tylko ten dziwny dzwięk wie ktoś co to może być ?
grzesiek88 Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 bendix kolega ma racje
Elber Opublikowano 23 Października 2009 Autor Opublikowano 23 Października 2009 Bendix do wymiany ? czy można z nim coś jeszcze pokombinować ? co sądzicie o takim: http://www.allegro.pl/item754173755_bendix_bendiks_rozrusznika_audi_80_100_a4.html Czy dało by sie to samemu wymienić w warunkach domowych
Daimos Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Bendix do wymiany ? czy można z nim coś jeszcze pokombinować ? co sądzicie o takim: http://www.allegro.pl/item754173755_bendix_bendiks_rozrusznika_audi_80_100_a4.html Czy dało by sie to samemu wymienić w warunkach domowych Jak kolega ma kanał to nie ma problemu z wymianą.
Elber Opublikowano 23 Października 2009 Autor Opublikowano 23 Października 2009 kanał jest może ktoś juz to robił ? dużo roboty jest z tym ?
gadam13 Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 CQ Car Equ - to jakaś znana,dobra firma? Wymieniłem kiedyś bendix w Renault-19 1,9D na firmy blebleble - pracy jest dość- trudny dostęp itd. Wystarczył na 2 tygodnie no może 3,przy mrozach nie obracał wcale silnika jak było ciepło to ok. dlatego pytam czy to jakaś dobra firma bo cena "byle jaka". Kupiłbym oryginalny bendix szczególnie do Diesla...
Elber Opublikowano 11 Listopada 2009 Autor Opublikowano 11 Listopada 2009 czy to dobra firma to nie wiem , na aukcji piszą ze jest dobra ale to wiadomo :] zawsze tak piszą, jedynie co by mnie przekonywało to gwarancja 25 miesięczna [br]Dopisany: 23 Październik 2009, 16:01_________________________________________________dziś dopiero znalazłem troche wolnego czasu , tak jak pisaliście bendix był przyczyną ,troche zabawy było z nim ale teraz juz jest wszystko tak jak powinno być Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi