quadysz Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 tez jestem ciekaw, nie chce tu punktowac ale z moich doswiadczen to by byla ich pierwsza wpadka, a w ogole po kiego grzyba dawac 2,5"?? przeciez 2,5" ma chyba wydajnosc gdzies w okolicach 250-270KM, a Ty chyba nie masz tyle?
Maniusiek28 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 pawełek a może ty masz uszko za wrażliwe .....słyszałem ten wydech na mieście i wydaj mi się spox....szkoda że do 1.8T nie podejdzie bo odkupiłbym od ciebie
siniak80 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2009 przemek jak nam trochę zima odpuści to zrobisz rundkę i sam ocenisz poziom hałasu a trzeciego tłumika nie będzie ponieważ trzeba by było robić korektę programu jak coś zmienię w wydechu pozostaje wygłuszyć podłogę i silnik jest jeszcze jedna kwestia do wyjaśnienia mianowicie jeden wieszak który podtrzymuje tłumik jest przymocowany do skrzyni biegów może wibracje od skrzyni? po nowym roku będę brał auto na podnośnik zrobię fotki wydechu
Maniusiek28 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 spoko Pawełek.....rundki takim fajnym autkiem to przyjemność
GoLaS84 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Witam! Sorry ze tak sie wtrące w temat ale mam taka samą maszyne jak Paweł i ciekawi mnie czy na originalnym tłumiku miałeś dziwne buczenie w zakresie 1900 do 2000 obrotów. ...u mnie cos buczy i nie moge dojsc co to moze byc. pzdr!
Dev Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Witam! Sorry ze tak sie wtrące w temat ale mam taka samą maszyne jak Paweł i ciekawi mnie czy na originalnym tłumiku miałeś dziwne buczenie w zakresie 1900 do 2000 obrotów. ...u mnie cos buczy i nie moge dojsc co to moze byc. pzdr! na pewno to wydech ????? ostatnio grzebałem przy takim aucie jak Twoje i okazało sie że była to wina poduszek zawieszenia silnika
GoLaS84 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 nie wiem mam ją troche ponad miesiąc, na przeglązie stwierdzili ze zawias cały wporządku i dlatego przyszedł mi do głowy wydech ( może jakieś bebechy luźne i dlatego buczy)... ??
siniak80 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2009 Witam! Sorry ze tak sie wtrące w temat ale mam taka samą maszyne jak Paweł i ciekawi mnie czy na originalnym tłumiku miałeś dziwne buczenie w zakresie 1900 do 2000 obrotów. ...u mnie cos buczy i nie moge dojsc co to moze byc. pzdr! ja u siebie nie zaobserwowałem nic takiego ale mogą to być wypalone przegrody poruszaj wydechem czy coś lata w środku
Rekomendowane odpowiedzi