Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Odp: Może jakis spocik w Oslo Norwegia ... jest nas już prawie 30 osób ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

inne terminy nie pasują więc zostaje mi tylko niedziela:([br]Dopisany: 30 Kwiecień 2010, 17:39_________________________________________________i co pany robimy jakieś spotkanie . a może w ten Weekend ? bo w tedy mi nie pasowało :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie przebywa ktos moze w okolicy Skien na poludnie od Oslo? chetnie bym sie spotkal z kims z klubu.. :wink4:

Opublikowano
  • Autor

SKIEN raczej chyba nie z tych osob co na spot przyjezdzaja sa z oslo i okolic choc moze ktos jest z tamtad,moze zaplanowalibysmy jakiegos grilla klubowego w jakis sloneczny dzionek w jakiejs fajnej miejscowce?jesli sa jacys chetni to pisac....np.zeby tobie pasowalo mozna by bylo zrobic to gdzies na srodku fajna miejscowka jest w TJOME tzw.KONIEC SWIATA......tylko mowie musza byc chetni bo nawet na spotach jest nas jak na lekarstwo.....pisac tutaj jak co

panowie po 2tyg.wreszcie mam zderzak i moge jezdzic, tamtem sprzedalem.....wiec na niedzielke jakis spocik??????

Opublikowano

ja jestem w PL :kox: także odpadam

Opublikowano

panowie po 2tyg.wreszcie mam zderzak i moge jezdzic, tamtem sprzedalem.....wiec na niedzielke jakis spocik??????

To dawaj Foto Zderzaka ...

Opublikowano
  • Autor

To dawaj Foto Zderzaka ...

zderzak mam stary ORI RS czeka w domu jeszcze nie pomalowany

Opublikowano

A wiec obadamy w lipcu ... Powodzonka ze Spotami na półwyspie...

Opublikowano
  • Autor

kiedy wracasz............

Opublikowano

Koniec świata dobre miejsce... a na spirali w drammen byliście? tam mozna spota zrobic... wjazd 30kr

Opublikowano

kiedy wracasz............

bede 06.06 :>

Opublikowano
  • Autor

Koniec świata dobre miejsce... a na spirali w drammen byliście? tam mozna spota zrobic... wjazd 30kr

tez dobra miejscowka,jeszcze tam nie bylem szczerze mowiac

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Panowie, moze jakis spot przy okazji zlotu VW Audi Club Norwegen na Rudskogen? 28-29 sierpien? info -> http://www.vwaudi-club.no/index.php?option=com_content&view=article&id=35&Itemid=26

gdzie to dokladnie jest w norwegi czy szwecji,bo na mapach google pokazuje 5 miejsc pod RUDSKOGEN,a na tej stronie co podales nie moge znalezc adresu dokladnego ja bym sie pisal na taki zlot 8 sierpnia juz bede spowrotem w norge....nie wiem jak inni.....pany wpisywac sie kto by pojechal na cos takiego

Opublikowano

to dokladnie tutaj:

Kart.jpg

To zlot tylko dla VW i Audi. Nie wiem jaki jest koszt dla osob ktore nie sa w klubie VW-Audi Club Norwegen. Ale sprawdze wszystko :)

W sobote jazda po torze i zawody. W niedziele rozne pokazy, "wystawka" autek i konkursy, pozniej jeszcze jazda na torze.

Przed wjazda na tor kazde auto musi przejsc kontrole przeprowadzona przez organizatorow zlotu. Kierowca i ewentualnie 1 pasazer musze miec kask!

Opublikowano
  • Autor

czyli dobrze trafilem za 1 razem rudskogen motorsenter,ja na tor nie bede wjezdzal nie z moja seria,ale furki chetnie bym poogladal......jak bedziesz mial wiecej info to pisz,ja narazie moge powiedziec ze na 90proc.bede

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

JA mieszkam niedaleko Bergen jakies pomysly to walic:D

Opublikowano
  • Autor

spoty jak sie szybko rozpoczely tak szybciej sie skonczyly przewaznie frekfencja 2 osobowa,

Opublikowano

alo Rafal-L. Gdzie mieszkasz dokladnie? ja na Stord.

Bede teraz w weekend w Oslo, moze jakis spot? Ja i Turdzi bedziemy sie spotowac :)

Opublikowano

Dzwonil do mnie Makki , dzis nie da rady ale moze ju ( to jest w niedziele ) bys my sie wszyscy jakos zespotowali.

Z tego co wiem bardziej odpowiadaja mu wczesne pory bo wieczorem wraca.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ktos tu zyje wogole? :naughty: