Opublikowano 5 Kwietnia 201313 l ja posiadam ten bagaz juz od dobrych paru lat:decayed: no i musze powiedziec ze nie nazekam:wink:
Opublikowano 6 Kwietnia 201313 l ja niestety panowie też jestem w Polsce w ten długi norweski weekend, lecę na wesele ale możemy ustawić się na jakiś inny termin, dla mnie najlepiej pasują soboty bo w piątki i niedziele często pracuję
Opublikowano 6 Kwietnia 201313 l Macie moze vaga ? I robicie na nim Krzysiek ma tylko do 2003r Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 6 Kwietnia 201313 l ja mam, ale bez CAN, tylko kkl. zapytam sie jeszcze kumpla on mial podobno. Imię Andrzej Miejscowość Oslo
Opublikowano 15 Kwietnia 201313 l ja jestem ze stavanger :decayed:a tak sie sklada ze bede w sobote w haugesund
Opublikowano 16 Maja 201313 l O ilę się nie mylę Norki robia spoty co niedzielę lub poniedziałek pod McDonalds w Lorenskog:grin:
Opublikowano 17 Maja 201313 l Spoty norkow sa oglaszane przez fb, trzeba sie tylko wkrecic w srodowisko Ale z regóły, miejsca spotkań te same, w dni piątek/sobota wieczór czyli: Nyygardskrysset, Ryen, Skedsmohallen/Plantasjen, Drammen(pod mostem).
Opublikowano 3 Czerwca 201313 l Ale pogoda:pali:, ogarniał ktoś temat kosztów oklejenia auta w jednym kolorze w Oslo, N,
Opublikowano 3 Czerwca 201313 l Ale pogoda:pali:,ogarniał ktoś temat kosztów oklejenia auta w jednym kolorze w Oslo, N, Tak t5 16000 +mva
Opublikowano 3 Czerwca 201313 l ogarniał ktoś temat kosztów oklejenia auta w jednym kolorze w Oslo, N, A ile w Polandi za osobowke z dobrym materiałem