Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 1,9 TDI AFN] Moje A4 w sedanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pokrótce na temat auta i jego wyposażenia:

A4 Sedan 1999r. 1,9 TDI 110KM, 10 x pp, ESP, Xenony, BOSE System, fotele RECARO, FIS, mała nawigacja w zegarach (w Polsce nieprzydatna z powodu braku mapy)

audibok1ub2.th.jpg audiprzdcw6.th.jpg audityuh6.th.jpg audiwntrzexp1.th.jpg

Opublikowano

piekna seria

Opublikowano

świetnie sie prezentuje :a4fan:

Opublikowano

Ładna fela autko tez niczego sobie :cool:

Opublikowano

Piękna furka, co tu dużo pisać!!

Opublikowano

No ładnie wygląda na tych felgach, ogólnie ładna sztuka... A dlaczego napisałeś, że masz "fotele RECARO" ? Przecież jeśli dobrze widzę to są tylko opcjonalne fotele wyprofilowane takie jak ja mam (oznaczenie na wlepce Q1D = sports front seats) :tongue:

Opublikowano

z tego co mi wiadomo są to fotele Recaro

No nie wiem, ale mi się wydaje, że jednak nie... A masz na nich jakiś napis, logo firmy RECARO?

Opublikowano

czy musi byc na nich napis "Recaro" aby faktycznie tak było?? szef zmiany mechaników u Szewczyka powiedział mi, że to są fotele Recaro i nie mam żadnych powodów aby mu nie wierzyć.

Opublikowano

hehehe w sumie mogą być RECARO nie mam nic przeciwko, skoro tak to i ja mam RECARO <jupi> :cheesy::grin::a4fan:

Opublikowano

prawdę powiedziawszy to już sam nie wiem czy to są Recaro czy nie??? wiem jedno napewno bardzo dobrze się w nich jeździ :grin:

Opublikowano

prawdę powiedziawszy to już sam nie wiem czy to są Recaro czy nie??? wiem jedno napewno bardzo dobrze się w nich jeździ :grin:

Dokładnie :grin: Przyjemnie trzymają na zakrętach :cheesy::tongue:

Opublikowano

No taką sztukę znaleźć to naprawdę!! szkoda że te recaro nie są w skórze! fajna seria

Opublikowano

Ładnie sie prezentuje :a4fan: