chudineze Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Mam taką małą prośbę, bo wiem, że nie którzy tutaj mają wenę do takich sloganów, haseł. Chodzi oto aby wymyśleć slogan, hasło wpadające w oko i ucho, że po wezwaniu telefonicznym TAXI klient otrzyma rabat na kursie 20%. Z Góry Dzięki
Nosfer Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 "Jeżdzę z Wami w te i we w te, mam już zniżkę dajta jeszcze!!"
PARAF Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Hasło: Ubuluduczumukabarungadiloma Odzew: CO, KURVA..?!!!
Nosfer Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Hasło: Ubuluduczumukabarungadiloma Odzew: CO, KURVA..?!!! Ma być na powaznie.. chudineze ale to ma być coś w rodzaju wierszyka ? Że wchodzi klient do taksówki i mówi jakieś hasło..? Nie rozniesie się to famą po mieście ?
chudineze Opublikowano 29 Października 2009 Autor Opublikowano 29 Października 2009 Hasło: Ubuluduczumukabarungadiloma Odzew: CO, KURVA..?!!! Za taką pomoc to ja dziękuję Przyjedź Ty do Zamościa to jak Cię puknę moją taksówką to będziesz miał odzew
.i.KALI.i. Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 a jak się korporacja nazywa?
PARAF Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Hasło: Ubuluduczumukabarungadiloma Odzew: CO, KURVA..?!!! Za taką pomoc to ja dziękuję Przyjedź Ty do Zamościa to jak Cię puknę moją taksówką to będziesz miał odzew Jaki ty jestes nerwowy o poranku...? Aha! I raczej mnie nie pukniesz bo nie mam juz urlopu i do Ciebie nie przyjadę :polew: A tak na poważnie to daj chwilę pomyśleć - coś zaradzimy...
chudineze Opublikowano 29 Października 2009 Autor Opublikowano 29 Października 2009 Hasło: Ubuluduczumukabarungadiloma Odzew: CO, KURVA..?!!! Za taką pomoc to ja dziękuję Przyjedź Ty do Zamościa to jak Cię puknę moją taksówką to będziesz miał odzew Jaki ty jestes nerwowy o poranku...? Aha! I raczej mnie nie pukniesz bo nie mam juz urlopu i do Ciebie nie przyjadę :polew: A tak na poważnie to daj chwilę pomyśleć - coś zaradzimy... O i zaczynasz dobrze gadać a jak się korporacja nazywa? TIGER TAXI[br]Dopisany: 29 Październik 2009, 11:46_________________________________________________ chudineze ale to ma być coś w rodzaju wierszyka ? Że wchodzi klient do taksówki i mówi jakieś hasło..? Nie rozniesie się to famą po mieście ? To ma być naklejone na szybę tylnich drzwi więc klient sobie luknie i wyczyta.
Nosfer Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 "Jedąc z Tygrysem - Walczysz z kryzysem"
Cineksik Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 może co tygryski lubią najbardziej :?:
wuju Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 "jadąc w tygrysie, włos jeży mi sie"
chudineze Opublikowano 29 Października 2009 Autor Opublikowano 29 Października 2009 Wszystko fajnie ale jak napisałem w pierwszym poście chodzi oto aby tyczyło się tej kwestii: po wezwaniu telefonicznym TAXI klient otrzyma rabat na kursie 20%
Nosfer Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Hę ? "Jedąc z Tygrysem - Walczysz z kryzysem" .. booo tylko u nas po wezwaniu telefonicznym TAXI klient otrzyma rabat na kursie 20%
Tomeks Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 na rynku jest tyle haseł,sloganów w formie bezsensownych rymowanek,że klient już dawno przestał to zauważać chudy,tu trzeba zwykłej informacji handlowej "na telefon 20 procentowy rabat" "zamawiając TIGER TAXI przez telefon,otrzymasz 20% rabatu" "w TIGER TAXI 20% rabatu za zamówienie przez telefon" napisane w jak najprostszy sposób,bez jakiś dziwnych czcionek,znaczków,podkreśleń,gigantycznych wykrzykników itd...
wojtas-audi Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Siara i wszystko jasne
Cineksik Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 safari zamówione telefonicznie tańsze o 20%
wuju Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Wszystko fajnie ale jak napisałem w pierwszym poście chodzi oto aby tyczyło się tej kwestii: po wezwaniu telefonicznym TAXI klient otrzyma rabat na kursie 20% " w kraju jest nędza a z tygrysem 20% sie oszczędza"
taktuś Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 " Nie bądź Nigrem, jeździj Tigrem" " Tygrys nie dzięcioł, w konia Cię nie zrobi" - ten slogan z pewnością spodoba się animalsom albo, rozgrzana laska szepta : TIGER TAXI, MAXI, MAXI.... " TYGRYS Chidinezie, wszędzie Cię dowiezie" :gwizdanie:
Al_Capone Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 20% zniszki od naszej telefoniszki "Zamawiając Tiger Taxi, wnet dostaniesz zniżkę maxi. 20% dla klientów zamawiajacych telefonicznie"
Cineksik Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 czy masz Heyah, Playa, Plusa dzwoniąć do Tygrasa dostaniesz 20% bonusa
Rekomendowane odpowiedzi