Skocz do zawartości
IGNOROWANY

BRD Po fikołku u tunera z rodzimego miasta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam postanowiłem podzielić się swoim wykresem, może nie ma szału ale chciałem naprawdę delikatną modyfikacje, a przy tym spalanie na bardzo przyzwoitym poziomie - na trasie w przedziale 100 -120 km/h bez problemu ponozej 6l. A w przyszłym roku jak będzie mało wywalę DPF - na razie zero problemów.

1t7EA9.jpg

Opublikowano

hmmm.. ładnie.. aż za ładnie.

Dziwi mnie że udało się tak ładnie wyprostować tego doła z pierwszego pomiaru.

Opublikowano

Nie ma się co dziwić, mi Rogal też tak zrobił i to było głównym celem optymalizacji.

Opublikowano

Nie ma się co dziwić, mi Rogal też tak zrobił i to było głównym celem optymalizacji.

Tylko, ze Ty miales BRE z mala suszarka, a to jest BRD.

Opublikowano

Pewnie więcej paliwa polał na turbo i teraz konkretnie wstaje, pytanie jak długo pośmiga na tej turbinie

Opublikowano

jak Ci będzie mało to zawsze można dołożyć :naughty: takie plusy delikatnych programów, co taka pofalowana ta seria?

Opublikowano

Nm wogole mie ma w serii prawie o 30 za malo ;(

Opublikowano

Fakt seria taka sobie i nie wiedzieć czemu, przed softem zrobiony long serwis plus czyszczenie wtrysków, no i robiona diagnoza silnika zarówno w ASO jak i tunera - wszystko było ok, za 15tys mam wymiane rozrządu i wtedy każe posprawdzać wszystkie zawory ( n75 i całą resztę), a narazie pośmigamy zaobczymy

Opublikowano

najwazniejsze ze po chipsie jest OK ale tez jest jakis maly niedobor wobec tego co zazwyczaj wypluwaja te silniki wiec cos mu pewnie jeszcze jest tylko kto to wie co