Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AMB] A4 1.8T quattro, Tiptronic, S-line, RNS-e

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

No mam zamiar się pojawić. Ostatnio miałem przyjechać ale samochód był w modzony.

Opublikowano

Tak, hamulce podstawa.

no wlasnie bo te ori sa zdecydowanie za slabe :gwizdanie:

Ja przy swojej 182KM jakis roku temu przelecialem prawie przez rado :naughty: dobrze, ze byla 6:00 rano i nikogo na drodze nie bylo :cool1:

jedna felge zalatwilem na kat prosty :wink4: i musialem dokupic caly komplet bo na szt. juz nie bylo :tongue4:

NIE OPLACA SIE OSZCZEDZAC NA HAMULCACH :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

NIE OPLACA SIE OSZCZEDZAC NA HAMULCACH :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

To na pewno i już zdążyłem się o tym przekonać. :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor
:decayed: :decayed: :gwizdanie:
Opublikowano

Bierz hamulce od SID'a.

To jeden z moich lepszych modow... hamuje w kazdej sytuacji bez zadnego stresu, ze sporym zapasem.

Jak mialem 2.5TDI, to raz przyszlo mi hamowac z 200kmh do zera na ekspresowce i ledwo ledwo... az mialem kupe w majtkach :gwizdanie:

Opublikowano

jak pod te rado co wszesniej wspomnialem

podchodzilem przy 160km/h :naughty: i walnolem prawym kolem w kraweznik moze przy 50-60km/h maly lot :gwizdanie: przez wysepke :cool1:

i cyk na drugi pas...

ufff dobrze, ze wogole byl :wink4:

Opublikowano

No Ty masz 288mm, wiec to w ogole dramat...

Opublikowano

wlasnie :decayed:

dlatego w tyg. zmnieniam na dlugo oczekiwany zestaw S4 345mm :wink4:

i polecam zrobic to samo Tomkowi :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Ja też mam 288mm, więc za ciekawie przy większych prędkościach nie jest.

Aha Remik, Magnaflow trochę głośna jest. :gwizdanie: Jak dla mnie trochę za głośna.

Opublikowano

co bedziesz robil ? jak cos to biore 2 tylne tosty :naughty:

za rozsadna cene :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Przerobie tłumiki, a konkretnie sam wkład. Robię długie trasy i takie buczenie raczej nie dla mnie jest.

Opublikowano

dlugie trasy to zrozumiale :gwizdanie:

dlatego dla mnie nr.1 jest milltek

aaaaaaaa :kox: :kox: :kox:

Tylko cena 660 funtow :gwizdanie: - http://cgi.ebay.co.uk/MILLTEK-CAT-BACK-SYSTEM-AUDI-A4-1-8T-B6-2WD-01-05-/280538764152?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item415169d378

Jak wiesz bylem juz w firmie Longlife - http://www.longlife.co.uk/gallery/pics/Default.aspx

maja 5 brzmien wiec pewnie cos wybiore pod brzmienie millteka wyjdzie taniej za custom cat-back

wybiore koncowki rozmiar ukladu itp.

Do tego beda jeszcze gratisy jako reklama firmy czyli -100, -150, ??? funtow :gwizdanie: $$$

Szefa nie bylo i wiecej sie nie dalo na tel. ale jak zobaczy takiego " resoraka " jak Czarna

to moze 200 zrzuci :polew:

ps. kolega z forum w UK dostal rabat od Blueflame :good: :good: :good: na 450 funtow :gwizdanie: bo robil caly uklad z katem i DP - cena 950 funtow :gwizdanie:

ma tez ten model co ja :cool1:

Wracajac do Longlife...

tu masz millteka w A3 2.0T -

a mnie nawet sie bardziej podoba Longlife u tego A3 2.0 FSI-

Szoda, ze jeszcze nie maja filmiku z A4 B6 - moze wkrotce jak zredukuja cene o 150-200 funtow :naughty:

normalna cena za cat back jest 490 funtow :gwizdanie:

[br]Dopisany: 18 Styczeń 2011, 22:39_________________________________________________tu masz np. brzmienie ( 5 roznych do wyboru) sredni sport

[br]Dopisany: 18 Styczeń 2011, 22:43_________________________________________________nawet Fiacik HGT tez 20V chodzi :kox: :kox: :kox: tyle, ze tu jest pelny uklad z katem i DP

Opublikowano

No mam zamiar się pojawić. Ostatnio miałem przyjechać ale samochód był w modzony.

najbliższy spot w bydgoszczy jest 8.02 , a zreszta i tak pewnie bedzie cos organizowane szybciej... więc zachęcam do śledzenia wątku , a zeby nie bylo off topa

Ładne auto :>

Opublikowano
  • Autor

Byłem dziś we Wrocławiu, zrobiłem ponad 700KM w dwie strony i jest za głośno :kwasny: W przyszłym tygodniu przerabiam tłumiki. Jestem na maxa zjebany jeżdżeniem po polskich drogach. Dżungla z kraterami i kaskaderami amatorami.

Opublikowano

Byłem dziś we Wrocławiu, zrobiłem ponad 700KM w dwie strony i jest za głośno :kwasny: W przyszłym tygodniu przerabiam tłumiki. Jestem na maxa zjebany jeżdżeniem po polskich drogach. Dżungla z kraterami i kaskaderami amatorami.

Ja też 2 tygodnie pojeździłem i już chciałem wrócić do siebie hehe wariaci, po co aż tak zapier...ć każda dłuższa prosta to 4-5 aut Cie wyprzedzi... Ograniczenie 90, jadę 110 a tu i tak się pchają mistrzowie... A tu w Irlandii to na odwrót, ograniczenie do 100, ludzie jadą 80 i ich wyprzedzam to mrugają, trąbią i patrzą jak na debila hehehe

Opublikowano

Ja też 2 tygodnie pojeździłem i już chciałem wrócić do siebie hehe wariaci, po co aż tak zapier...ć każda dłuższa prosta to 4-5 aut Cie wyprzedzi... Ograniczenie 90, jadę 110 a tu i tak się pchają mistrzowie... A tu w Irlandii to na odwrót, ograniczenie do 100, ludzie jadą 80 i ich wyprzedzam to mrugają, trąbią i patrzą jak na debila hehehe

w UK dokladnie tak samo :naughty:

Health and Safety :wink4:

Opublikowano
  • Autor

A tak gada mój wydech. :decayed:

Opublikowano

A tak gada mój wydech. :decayed:

:shocked: Chyba widziałem małe marchewki :kox: