Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AMB] A4 1.8T quattro, Tiptronic, S-line, RNS-e

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kup w jakims sklepie detailingowym tar&glue remover, powinno zadziałać kiedyś w moim golfie mk3 poprzednia właścicielka lubiła "dodatki" i jakaś tam pierdółka była właśnie na klej do szyb, po polaniu tar removerem pusciło - co prawda nie odrazu ale za którymś razem. Polej zostaw na pare minut po czym znowu polej i zostaw.

Opublikowano
  • Autor

Dzięki za dobre rady, faktycznie glue remover to chyba najlepsza opcja.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak jak Fly pisał wcześniej mam automat, więc seria. Zmianę korb i tłoków zaleca się powyżej 300KM. Do setki nie mierzyłem, ale jest dużo szybszy niż seria. Na pewno dużo lepiej się zbiera niż 3.0 V6.[br]Dopisany: 13 Sierpień 2011, 21:38_________________________________________________Dzisiaj komuś bardzo spodobał się mój spojler z klapy, do tego stopnia, że go sobie wyrwał. Jak widać w Holandii też kradną.

cimg4638.jpg

cimg4639.jpg

Najgorsze jest to, że zostały resztki kleju, które nie chcą zejsć. Macie jakiś pomysł jak to usunąć, bez uszkodzenia lakieru?? :mysli:

ajjj jak bym dorwal goscia :wallbash:

piekny kolorek furki masz :good:

Opublikowano
  • Autor

Za tydzień jadę do PL, to zakładam nowy, ale tym razem już nie ori :/

Kolorek powiem Ci podoba się bardzo wielu osobom, bo to perła, dokładnie nazywa się Denim Blue Pearl Effect kod: LZ5W. Nie jestem pewny czy wychodził na Europę, ale mieni się, w zależności od światła. W pełnym słońcu jest jasnoniebieski, a w pochmurny dzień ciemniejszy. Kocham ten kolor, w ogóle niebieski to mój ulubiony do samochodu. :)

Opublikowano

ArturB6 z Bydgoszczy montował coś podobnego u siebie :good:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki, jak zamontuję to się pochwalę. :wink4:

Opublikowano

Thom4s, powiedz mi jak ze spalaniem po takich modyfikacjach?

Opublikowano
  • Autor

Szczerze to nie zmieniło się bardzo. Ostatnio jeżdżę dużo po Amsterdamie, w korkach i robię niecałe 500KM na baku, w trasie ok 9L. Jak chcę poszaleć, to i 16L łyknie. Jak się wykorzystuje pełną moc to jest wir, zaś przy spokojnej jeździe podobnie do serii i to jest za***iste w takiej modyfikacji.

Opublikowano

http://allegro.pl/audi-a4-8e-b6-2001-04-r-spojler-s4-look-e-tuning-i1853739562.html

Co sądzicie? Jak z jakością, montował ktoś coś podobnego? :mysli:

ArturB6 z Bydgoszczy montował coś podobnego u siebie :good:

Thom zanim klikniesz i zamowisz ja bym sie na Twoim miejscu upewnił wsród chłopaków kto dokładnie jaki kupowal, bo slyszalem ze te zamienniki dosc mocno różnią się miedzy sobą, niektóre prawie jak ori a inne mocno się różnią.. nie wiem dokładnie które, dlatego lepiej się upewnij :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Spox, dlatego nie kupowałem jeszcze bo robię rozeznanie. W sumie to nie ma tego dużo na allegro...

http://allegro.pl/audi-a4-b6-8e-spoiler-gt-shop-i1814724929.html Tutaj jest za 100pln i tu --> http://allegro.pl/a4-audi-b6-spoiler-s-line-orginal-czarny-laminat-i1821002380.html

Opublikowano

Super sztuka kolego, gratulacje :D

Opublikowano

no nie zazdroszcze ci że ci spoilerek zaj....li :confused4: ale piszesz że mieszkasz w amsterdamie to pewno jakieś zmazańce sie za to zabrały :angry: bo czyste wiatraki raczej nie kradną...wiem bo troche juz mieszkam w tym dziwnym kraju..zawsze patrz gdzie fure stawiasz bo to nie irlandia niestety

Opublikowano
  • Autor

Heh, w Irlandii też parę lat mieszkałem. :wink4: Na bank to byli jacyś ciemni, chociaż mieszkam w miejscu gdzie jest ich niewielu. Są na szczęście dzielnice gdzie Holendrzy ich nie chcą. :)

Opublikowano

tak ale plączą sie po całym mieście niestety...sory za OT

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

termostat18t.jpg

Tak wygląda padnięty termostat - mocowanie popękane. Najlepsze, że dostęp do niego jest dość kiepski, bo umiejscowiony pod kolektorem ssącym.

Jako ciekawostkę dodam, że pojechałem do Auto-landu i chcieli za nowy zamiennik prawie 650zł. Zadzwoniłem do ASO i cena oryginału VW-Audi 390zł.

SPRAWDZAJCIE CENY ASO, BO CZASAMI NAPRAWDĘ MAJĄ TANIEJ!!!

Opublikowano

do B6 jest teraz bardzo duzo obniżek

Kolega kupił wczoraj do AVF-a nowe turbo za 2650zł

Opublikowano

NO NO kozacko to wygląda naprawde ywpasik:):P:P a mozesz mi powiedzieć jaki jest koszt zrobienia takiej przyjemnosci?

Opublikowano
  • Autor

O jakiej przyjemności mówisz? :wink4: