Irek41 Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Witam,chce wymienic olej w skrzyni Tiptronic,w polskim serwisie zaspiewali mi za te czynnosc 1300PLN(VW Slupsk)a ze czesto jestem w Berlini postanowilem tu sie dowiedziec ile to kosztuje,jakie zdziwienie bylo jak uslyszalem kwote 176,59Euro,wiec bez wachania postanowilem to zrobic w Berlinie,jedynie co mnie zastanawia,to ze nie ma w tym wymiany filtra,czy to normalne?skrzynia GHY
Dev Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Witam,chce wymienic olej w skrzyni Tiptronic,w polskim serwisie zaspiewali mi za te czynnosc 1300PLN(VW Slupsk)a ze czesto jestem w Berlini postanowilem tu sie dowiedziec ile to kosztuje,jakie zdziwienie bylo jak uslyszalem kwote 176,59Euro,wiec bez wachania postanowilem to zrobic w Berlinie,jedynie co mnie zastanawia,to ze nie ma w tym wymiany filtra,czy to normalne?skrzynia GHY jak dzwoniłeś mogłeś zapytac sie o to co jest w usłudze
Irek41 Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Opublikowano 2 Listopada 2009 W/g ELSA-y nie jest przewidziana wymiana filtra,5 litrow oleju ATF plus robocizna,razem 176,59Euro.
Dev Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 W/g ELSA-y nie jest przewidziana wymiana filtra,5 litrow oleju ATF plus robocizna,razem 176,59Euro. ELSA, ELSĄ a co na to ASO ?
Irek41 Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Opublikowano 2 Listopada 2009 Tak jak juz pisalem,nie przewiduja wymiany filtra,mam to na kosztorysie pisemnie
Rekomendowane odpowiedzi