Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Pomysły czym handlować na allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chrom i LEDy na metry :decayed:

Opublikowano

Jest pewne jedno...za***iście ciężko jest miec najlepszą cenę na allegro :wink4:

cała prawda i tylko prawda ... kuurewsko ciężko .... najlepiej łączyć się w grupę i kupić towar :cool1::naughty:

Dokładnie.Ciągnąć towar z Chin paletami i sprzedawać :hi:

Taa..sam bym się za to zabrał, ale nie wiem od jakiej strony :decayed:

Opublikowano

Organami :polew:

Jakby to wszystko bylo takie proste i piekne jak sie wydaje to wszycy tu bylibysmy chyba milionerami. To pytanie sobie sam musisz zadac i na nie odpowiedziec bo nikt ci na to nie da zlotego przepisu bo takiego nie ma.

Opublikowano

http://www.angliki.y0.pl/

tu masz gościa który za grosze oddaje dobre auta, angliki, bez prawa rejestracji. Możesz kupić od niego na poczatek 1 sztuke, rozebrać i sprzedać na części. Napewno na tym nie stracisz. A jak Ci dobrze pójdzie to można spróbowac tak jak on, ciągnąć takie auta z angli i sprzedawać części. Troche czasochłonne ale się opłaca. Mam kumpla, który żyje z tego i ma 2x lancer, A6 wybajerzoną, saaba w cabrio i vito. Zajmuje sie głównie audi a3 ale jak się trafi cos innego w dobrej cenie to tez bierze.

Opublikowano

A6 wybajerzoną

Biały avant :decayed::kox:

Opublikowano

A6 wybajerzoną

Biały avant :decayed::kox:

Dokładnie tak :good:

Znasz Andrzeja vel fantass?

Opublikowano

Znasz Andrzeja vel fantass?

Osobiście nie..Moskal brał od niego fotele do kondona :wink4:

Opublikowano

proponuje ochronne maseczki do twarzy koniecznie dodaj przeciw grypie! i poslij to na ukraine :hi:

Opublikowano

Handlowac mozna wszystkim.Problemem jest jak to robic tak zeby te smiecie ze skarbowki sie do nas nie dobraly bo z tego co wiem to juz sie wzieli za allegro :rant:Ktos ma pomysl??

Opublikowano

http://www.angliki.y0.pl/

tu masz gościa który za grosze oddaje dobre auta, angliki, bez prawa rejestracji. Możesz kupić od niego na poczatek 1 sztuke, rozebrać i sprzedać na części. Napewno na tym nie stracisz. A jak Ci dobrze pójdzie to można spróbowac tak jak on, ciągnąć takie auta z angli i sprzedawać części. Troche czasochłonne ale się opłaca. Mam kumpla, który żyje z tego i ma 2x lancer, A6 wybajerzoną, saaba w cabrio i vito. Zajmuje sie głównie audi a3 ale jak się trafi cos innego w dobrej cenie to tez bierze.

No tak wszystko fajnie,ale widziales ile czesci jest na allegro? :shocked: jak to potem sprzedac :rolleyes:
Opublikowano

Wystko sie sprzeda tylko kwestia ceny i czasu, a mam pytanie czy jak kupie takiego anglika na czesci musze to gdzies zglaszac?? czy porostu rozbieram i bylo auto i niema auta :>

Opublikowano

Moze materiały biurowe. Mi ostatnio drukarki bardzo dobrze idą. Bindownice, rzutniki bajek, przezrocza. Wszystko schodzi na pniu.

Opublikowano

Wystko sie sprzeda tylko kwestia ceny i czasu, a mam pytanie czy jak kupie takiego anglika na czesci musze to gdzies zglaszac?? czy porostu rozbieram i bylo auto i niema auta :>

Musisz - jesli chcesz robic zgodnie z prawem

Opublikowano

Musisz - jesli chcesz robic zgodnie z prawem

te bez prawa rejestracji też trzeba gdzieś zgłaszać?

ps. Ykk żeby dostać #2 Member Chrom Madafaka Klab wystarczą chromowane ramki na zegary? czy musze się bardziej postarać? :naughty:

Opublikowano

Najlepiej chrom na metry.. Wiesz.. Obwodki szyb, obwodka grilla dolnego (tylko w B5) chrom ramki na kierunki, tablice rejestracyjne, obramowki kierunkowskazow itd :cool1:

Opublikowano

Najlepiej chrom na metry.. Wiesz.. Obwodki szyb, obwodka grilla dolnego (tylko w B5) chrom ramki na kierunki, tablice rejestracyjne, obramowki kierunkowskazow itd :cool1:

Lans na odpuście gwarantowany. Wszystkie calibry blaskiem chromu przyćmisz. :naughty: