borekorneta Opublikowano 16 Maja 2007 Opublikowano 16 Maja 2007 Witam W niktórych modelach aut takich jak VW mozna regulowac natężenie koloru w zegarach. Odczuwam takie uczucie ze moje zegary w audi a5 (B5) swieca taka słaba czerwiena . Czy nieda sie to jakos wyregulowac??????
kamil21 Opublikowano 16 Maja 2007 Opublikowano 16 Maja 2007 Witam moje zegary w audi a5 (B5) Chyba A4 (B5) :grin: Pozatym styknalem sie juz z kilka razy ze w zegarach Audi sa poprzepalane lampki wiec moze temu ci ciemno.
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 16 Maja 2007 Opublikowano 16 Maja 2007 jaki bajer w ogóle, regulowane natężenie światła. W jakich rocznikach jest ta opcja?
NIKFAN Opublikowano 16 Maja 2007 Opublikowano 16 Maja 2007 Ja mam B5 i nie mam regulacji natężenia swiatła w zegarach, Pozdrawiam prosze uzupełnić swój profil
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 16 Maja 2007 Opublikowano 16 Maja 2007 w B5 kazdym nooo co ty? a jak się to reguluje???? Są dwa pokrętła. Jednym zegar się ustawia a drugim kasuje przebieg.
Hincó Opublikowano 16 Maja 2007 Opublikowano 16 Maja 2007 w B5 kazdym nooo co ty? a jak się to reguluje???? Są dwa pokrętła. Jednym zegar się ustawia a drugim kasuje przebieg. Jeżeli dobrze pamiętam tym od kzegarka, kręci się w któras strone i natężenie sie zmienia, przynajmniej u mnie Albo to to drugie pokrętło, spróbuj którymkolwiek, u mnie przebieg kasuje sie trzymając chwile pokrętło pod licznikiem km ;>
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 16 Maja 2007 Opublikowano 16 Maja 2007 ale dżez Dzisiaj samochód stoi w warsztacie więc nie sprawdzę ale jutro zobaczę na bank!
kamil21 Opublikowano 16 Maja 2007 Opublikowano 16 Maja 2007 moze jeszcze jakies ukryte funkcje znacie
woj-o Opublikowano 16 Maja 2007 Opublikowano 16 Maja 2007 jaki bajer....poldek os chyba 78 roku to ma co więcej w rumuńskim ARO (terenówka rocznik 86) konstrukcja chyba lata 70 tez to jest. Więc bez przesady z "bajer" - ot przydatna rzecz bo nie każdy lubi mieć mocno podświetlone prosze o uzupełnienie profilu
borekorneta Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Opublikowano 16 Maja 2007 dzieki :cheesy: sprawdziłem i jednak da rade tym guzikiem od przestawiania godziny prosze o uzupelnienie profilu
Rekomendowane odpowiedzi