Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Podgrzewane lusterka wersja bez instalacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie - troche zaoszczedzi nam to trudu - ja kupilem i jest bardzo ok :) :)

link:

http://allegro.pl/audi-a3-a4-a6-a8-szklo-podgrzewane-wklad-lusterka-i1277926905.html

sa to gotowe wklady, z mata i plasticzkiem - wyjmujemy stare i wkladamy nowe. plug & play :)

jakby link nie chodzil to wpisujemy w allegro:

"audi szklo podgrzewane wklad lusterka"

tanio, szybko, koles konkretny jest :)

Opublikowano

32zł za sztukę? :shocked: wolę odkleić stare i przykleić nowe :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

32zł za sztukę? :shocked: wolę odkleić stare i przykleić nowe :tongue4:

plusy sa 2 jeden bo taniej drugi bo sam rezasz :decayed:

Opublikowano

A jak działają te szkła podgrzewane? Jeśli nie ma instalacji to jaką rolę one spełniają? I tak chyba trzeba instalacje poprowadzić, mam rację?

Opublikowano
  • Autor

A jak działają te szkła podgrzewane? Jeśli nie ma instalacji to jaką rolę one spełniają? I tak chyba trzeba instalacje poprowadzić, mam rację?

masz

Opublikowano

Czyli lepiej kupić te maty po kilka złotych i dokleić je do oryginalnych szkieł i wtedy poprowadzić instalacje tak jak Ty to zrobiłeś :> Wezmę się chyba za to, dzięki za wstawienie tematu :good:

Opublikowano
  • Autor

Czyli lepiej kupić te maty po kilka złotych i dokleić je do oryginalnych szkieł i wtedy poprowadzić instalacje tak jak Ty to zrobiłeś :> Wezmę się chyba za to, dzięki za wstawienie tematu :good:

lepiej nie lepiej na pewno taniej :wink4: rezaj rezaj bo w zimę piękna sprawa szczególnie jak furka pod chmurka stoi :gwizdanie:

Opublikowano

jedni chcą kleić i rezać, inni nie mają czasu zbytnio, a by chcieli się także na zabawę załapać..

mnie udało się znaleźć taki kompromis - mało czasu a i coś przy okazji porezałem :)

w każdym razie - wątek jest bomba i gdyby nie story to bym w życiu tego nie zrobił. Ponad to kolega strasznie pomocny i radą nie pogardzi sypnąć - zaje*isty plus za ten wątek! :notworthy: :notworthy:

Opublikowano
  • Autor

jedni chcą kleić i rezać, inni nie mają czasu zbytnio, a by chcieli się także na zabawę załapać..

mnie udało się znaleźć taki kompromis - mało czasu a i coś przy okazji porezałem :)

w każdym razie - wątek jest bomba i gdyby nie story to bym w życiu tego nie zrobił. Ponad to kolega strasznie pomocny i radą nie pogardzi sypnąć - zaje*isty plus za ten wątek! :notworthy: :notworthy:

hehe no dzięki :embarrassed: :embarrassed:

Opublikowano

grzane uszy dzisiaj zamontowane...:hahaha: udało się zdążyć przed mrozami

kupiłem maty i dołożyłem, działają po załączeniu grzania tylnej szyby

p.s. podziękowania dla Tomka za temat :good:

Opublikowano
  • Autor

grzane uszy dzisiaj zamontowane...:hahaha: udało się zdążyć przed mrozami

kupiłem maty i dołożyłem, działają po załączeniu grzania tylnej szyby

p.s. podziękowania dla Tomka za temat :good:

:hi:

Opublikowano

Tomek schemat i fotostory :notworthy::kox:

Tacy jak ty uczulają od modzenia :kox:

Niebawem się przyda :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Tomek schemat i fotostory :notworthy::kox:

Tacy jak ty uczulają od modzenia :kox:

Niebawem się przyda :decayed:

:hi::good:

Opublikowano

dzięki za pomoc,uszki grzeją!!

Opublikowano

dzisiaj zrobiłem małą poprawkę mojej wczorajszej pracy tzn. zamontowałem przewódy które doprowadziłem do kostek lusterek na ori gniazda czyli połączenia nowych przewodów z tymi które lecą do mat mam w kostce jak ori

kupiłem takie wtyki (na foto jest ori gniazdo z kawałkiem kabla i nowe które zakupiłem 0.50 za sztukę):

rwsOr.jpgrwUf0.jpg

Opublikowano

w elektrycznym takie cos dostane?

Opublikowano

ja to dostałem w telewizyjnym, musiałbyś zapytać ale prędzej takie małe złącznik to w elektronicznym, w sklepie motoryzacyjnym też zapytaj czasami prowadzą sprzedaż takich kontktorów

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć po co grzać lusterka z tylną szybą??? bo to chyba traci sens gdyż w wielu sytuacjach potrzeba zagrzać tylko uszka...

Opublikowano
  • Autor

Może mi ktoś powiedzieć po co grzać lusterka z tylną szybą??? bo to chyba traci sens gdyż w wielu sytuacjach potrzeba zagrzać tylko uszka...

kto co lubi ty możesz grzać osobno:)

masz grzane lustra??

Opublikowano

no i jak się zabrałem za montaż..... a tu zonk :polew: jest prąd na kablach :-) tylko ktoś dał lusterka bez mat , u mnie w ORI prąd jest jeśli włączę podgrzewanie tylnej szyby i jest poniżej 5stC po wyłączeniu ogrzewania tylnej szyby ...prąd nadal jest na lusterkach :-) teraz czas na walkę z nagrzewnicą co w środku ma jeszcze jedną el. :-) z diesla co w zimie po 30s leci juz ciepłe na szybe .... jak wygram walkę to zrobie obszerne info :-)