Opublikowano 24 Października 201015 l Panowie - troche zaoszczedzi nam to trudu - ja kupilem i jest bardzo ok :) link: http://allegro.pl/audi-a3-a4-a6-a8-szklo-podgrzewane-wklad-lusterka-i1277926905.html sa to gotowe wklady, z mata i plasticzkiem - wyjmujemy stare i wkladamy nowe. plug & play jakby link nie chodzil to wpisujemy w allegro: "audi szklo podgrzewane wklad lusterka" tanio, szybko, koles konkretny jest
Opublikowano 24 Października 201015 l Autor 32zł za sztukę? wolę odkleić stare i przykleić nowe plusy sa 2 jeden bo taniej drugi bo sam rezasz
Opublikowano 24 Października 201015 l A jak działają te szkła podgrzewane? Jeśli nie ma instalacji to jaką rolę one spełniają? I tak chyba trzeba instalacje poprowadzić, mam rację?
Opublikowano 24 Października 201015 l Autor A jak działają te szkła podgrzewane? Jeśli nie ma instalacji to jaką rolę one spełniają? I tak chyba trzeba instalacje poprowadzić, mam rację? masz
Opublikowano 24 Października 201015 l Czyli lepiej kupić te maty po kilka złotych i dokleić je do oryginalnych szkieł i wtedy poprowadzić instalacje tak jak Ty to zrobiłeś :> Wezmę się chyba za to, dzięki za wstawienie tematu
Opublikowano 24 Października 201015 l Autor Czyli lepiej kupić te maty po kilka złotych i dokleić je do oryginalnych szkieł i wtedy poprowadzić instalacje tak jak Ty to zrobiłeś :> Wezmę się chyba za to, dzięki za wstawienie tematu lepiej nie lepiej na pewno taniej rezaj rezaj bo w zimę piękna sprawa szczególnie jak furka pod chmurka stoi :gwizdanie:
Opublikowano 24 Października 201015 l jedni chcą kleić i rezać, inni nie mają czasu zbytnio, a by chcieli się także na zabawę załapać.. mnie udało się znaleźć taki kompromis - mało czasu a i coś przy okazji porezałem w każdym razie - wątek jest bomba i gdyby nie story to bym w życiu tego nie zrobił. Ponad to kolega strasznie pomocny i radą nie pogardzi sypnąć - zaje*isty plus za ten wątek! :notworthy:
Opublikowano 24 Października 201015 l Autor jedni chcą kleić i rezać, inni nie mają czasu zbytnio, a by chcieli się także na zabawę załapać.. mnie udało się znaleźć taki kompromis - mało czasu a i coś przy okazji porezałem w każdym razie - wątek jest bomba i gdyby nie story to bym w życiu tego nie zrobił. Ponad to kolega strasznie pomocny i radą nie pogardzi sypnąć - zaje*isty plus za ten wątek! :notworthy: hehe no dzięki :embarrassed:
Opublikowano 28 Października 201015 l grzane uszy dzisiaj zamontowane... udało się zdążyć przed mrozami kupiłem maty i dołożyłem, działają po załączeniu grzania tylnej szyby p.s. podziękowania dla Tomka za temat
Opublikowano 28 Października 201015 l Autor grzane uszy dzisiaj zamontowane... udało się zdążyć przed mrozami kupiłem maty i dołożyłem, działają po załączeniu grzania tylnej szyby p.s. podziękowania dla Tomka za temat
Opublikowano 29 Października 201015 l Tomek schemat i fotostory Tacy jak ty uczulają od modzenia Niebawem się przyda
Opublikowano 29 Października 201015 l Autor Tomek schemat i fotostory Tacy jak ty uczulają od modzenia Niebawem się przyda
Opublikowano 29 Października 201015 l dzisiaj zrobiłem małą poprawkę mojej wczorajszej pracy tzn. zamontowałem przewódy które doprowadziłem do kostek lusterek na ori gniazda czyli połączenia nowych przewodów z tymi które lecą do mat mam w kostce jak ori kupiłem takie wtyki (na foto jest ori gniazdo z kawałkiem kabla i nowe które zakupiłem 0.50 za sztukę):
Opublikowano 31 Października 201015 l ja to dostałem w telewizyjnym, musiałbyś zapytać ale prędzej takie małe złącznik to w elektronicznym, w sklepie motoryzacyjnym też zapytaj czasami prowadzą sprzedaż takich kontktorów
Opublikowano 31 Października 201015 l Może mi ktoś powiedzieć po co grzać lusterka z tylną szybą??? bo to chyba traci sens gdyż w wielu sytuacjach potrzeba zagrzać tylko uszka...
Opublikowano 31 Października 201015 l Autor Może mi ktoś powiedzieć po co grzać lusterka z tylną szybą??? bo to chyba traci sens gdyż w wielu sytuacjach potrzeba zagrzać tylko uszka... kto co lubi ty możesz grzać osobno:) masz grzane lustra??
Opublikowano 1 Listopada 201015 l no i jak się zabrałem za montaż..... a tu zonk jest prąd na kablach :-) tylko ktoś dał lusterka bez mat , u mnie w ORI prąd jest jeśli włączę podgrzewanie tylnej szyby i jest poniżej 5stC po wyłączeniu ogrzewania tylnej szyby ...prąd nadal jest na lusterkach :-) teraz czas na walkę z nagrzewnicą co w środku ma jeszcze jedną el. :-) z diesla co w zimie po 30s leci juz ciepłe na szybe .... jak wygram walkę to zrobie obszerne info :-)