Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Czyszczenie tapicerki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czym czyścicie siedzenia welurowe? Ostatnio rozlałem redbulla na siedzeniu , probowałem to wyczyścic letnią wodą z odrobiną proszku ale została, duza plama i nieładnie to wyglada jak temu zaradzić?

Opublikowano

Czym czyścicie siedzenia welurowe? Ostatnio rozlałem redbulla na siedzeniu , probowałem to wyczyścic letnią wodą z odrobiną proszku ale została, duza plama i nieładnie to wyglada jak temu zaradzić?

vanish do dywanów i całe siedzenie przeprać tzn sama pianą... :decayed:
Opublikowano

są też takie specjalne do tapicerek w sprayu, w tesco kupisz :wink4:

Opublikowano

są też takie specjalne do tapicerek w sprayu, w tesco kupisz :wink4:

Pytanie jaka jest ich skuteczność?

Opublikowano

Mi wylała się niedawno kawa w samochodzie(zalany fotel pasażera).Byłem w trasie i nie miałem jak tego wyczyścić.Po powrocie do domu(od rozlania mineło 2 dni)zakupiłem na stacji BP coś takiego: s5005193.th.jpg

Efekt:po kawie nie zostało żadnych śladów,wyczyściłem przy okazji fotel kierowcy i tylną kanapę i jest :good: koszt specyfiku 25 pln.

Opublikowano

A ja polecam płyn do czyszczenia tapicerki "moje auto" czy jakoś tak używam tego do czyszczenia tapicerki i daje rade jutro zrobię fotkę płynu i wrzucę . Cena jest niska w porównaniu z innymi markowymi odplamiaczami ale one się nie sprawdzają a ten środek jest the best :cool1:

Opublikowano

A ja coraz poważniej myślę o zakupie jakiegoś odkurzacza piorącego KARCHERA, np SE 4001.

Kosztuje to niemało ( ok. 700zł ) :confused4: , ale przy mojej beżowej tapicerce sprawdzi się chyba najlepiej, a i w domu się przyda do prania dywanów. :)

--

Pozdrawiam.

Sławek

Opublikowano

Używam środka firmy Merida i jestem bardzo zadowolony.

http://www.merida.com.pl/catalogue.phtml?cat_category_id=799&action=cat_product_show&cat_category_id=799&cat_product_id=3092

Jakiś czas temu wyczyściliśmy razem z dziewczyną tapicerkę 13letniego samochodu, który nigdy nie miał pranych ani czyszczonych siedzeń.

Opublikowano

ja mam plamę na siedzeniu kierowcy po mokrych kąpielówkach z morskiej słonej wody :P myślicie, że bez problemu da się zlikwidować zacieki? Chyba dziś wypróbuje Vanisha :)

Opublikowano

ja mam plamę na siedzeniu kierowcy po mokrych kąpielówkach z morskiej słonej wody :P myślicie, że bez problemu da się zlikwidować zacieki? Chyba dziś wypróbuje Vanisha :)

Nie zaszkodzi. tylko przepierz całe siedzenie :hi:

Opublikowano

Vanish jest za słaby do niektórych plam. Za to Merida Tapis poradzi sobie ze wszystkim.

Opublikowano

Mi wylała się niedawno kawa w samochodzie(zalany fotel pasażera).Byłem w trasie i nie miałem jak tego wyczyścić.Po powrocie do domu(od rozlania mineło 2 dni)zakupiłem na stacji BP coś takiego: s5005193.th.jpg

Efekt:po kawie nie zostało żadnych śladów,wyczyściłem przy okazji fotel kierowcy i tylną kanapę i jest :good: koszt specyfiku 25 pln.

Idealna rzecz na małe i średnie plamki ! :good:

Ja woziłem ze sobą w samochodzie..jak mnie kobitka pochlapała tapicere to od razu zaprałem i po kłopocie :kox:

Opublikowano

Vanish oxi action intelligence plus. Działa rewelacyjnie, zprałem tym smar z foteli. :good: