Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 BLB By Akjam S-Line/S4...RECARO S4B7, KIERA TTS, CARBON RS4, HEBLE S4, ISPIRI ISR8, DETAILING/KWARC/FOTKI! AIR RIDE CZESŁAW CUSTOMIZER!/ str.132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

dzieki za odwiedziny :)

Cała przyjemność po mojej stronie! :hi: Dzięki Siemian!
  • Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 197,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzięki za piwko. Twoje zdrowie :drunk:

Opublikowano
  • Autor

Pssstttt... też już otwieram. :kox: Najlepszego![br]Dopisany: 10 Luty 2010, 21:58_________________________________________________No i kolejme modziki dokonane! :kox: :kox:

Pełny FIS już odblokowany! Manetka była ale nie miałem gdzie tego zakodować i kolega siemian mi pomógł. :hi:

655567efe05302dbmed.jpg

Teraz tylko czeka mnie montaż czujnika płynu do spryskiwaczy bo kontrolka będzie mnie wkur... :kox: :kox:

I kiera MF - skórzana :kox: :kox: też już hula też po VAGowaniu siemiana. :hi:

31b79112c5305335med.jpg

No coraz ładniej... :embarrassed::kox: :kox: :kox:

Opublikowano

no ładnie, ładnie - widzę tylko jeden błąd i nie radzę go popełniać na przyszłość ( nie dopuszczaj do auta Siemiana :decayed: )

Ps. Bądź czujny - jedną ręką niby coś Ci tam ustawia ( pomaga ) i zagaduje, drugą zaś w tym samym czasie wykręca coś czego sam u siebie nie ma :wink4: ( strasznie zazdrosny i zawistny typ :gwizdanie: )

Opublikowano

no ładnie, ładnie - widzę tylko jeden błąd i nie radzę go popełniać na przyszłość ( nie dopuszczaj do auta Siemiana :decayed: )

Ps. Bądź czujny - jedną ręką niby coś Ci tam ustawia ( pomaga ) i zagaduje, drugą zaś w tym samym czasie wykręca coś czego sam u siebie nie ma :wink4: ( strasznie zazdrosny i sawistny typ :gwizdanie: )

No wiesz co Miron... :polew: :polew: :polew:

jak możesz...

A tak BTW. mam do sprzedania pare częsci w kolorze nadwozia dokładnie takim jak ma Akjam. Jakby co to PW... :gwizdanie:

Nie no żartuje :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Ps. Bądź czujny - jedną ręką niby coś Ci tam ustawia ( pomaga ) i zagaduje, drugą zaś w tym samym czasie wykręca coś czego sam u siebie nie ma :wink4: ( strasznie zazdrosny i sawistny typ :gwizdanie: )

No wiesz co Miron... :polew: :polew: :polew:

jak możesz...

A tak BTW. mam do sprzedania pare częsci w kolorze nadwozia dokładnie takim jak ma Akjam. Jakby co to PW... :gwizdanie:

Nie no żartuje :polew: :polew: :polew: :polew:

Byłem sprawdzić i wszystko jest na swoim miejscu! :wink4:

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

akjam autko super bardzo mi sie podobaja przeróbki z podświetleniem w srodku auta i kolor piekny. spróbuj dozucic listwy chromowe wokól szyb

Opublikowano

to już troche roboty bo trzeba wymieniać boczne szyby w bagażniku

Opublikowano
  • Autor

akjam autko super bardzo mi sie podobaja przeróbki z podświetleniem w srodku auta i kolor piekny. spróbuj dozucic listwy chromowe wokól szyb

to już troche roboty bo trzeba wymieniać boczne szyby w bagażniku

:good: No trochę roboty jest - wiem ale modzik w planie... :kox: Zobaczymy!

Opublikowano

Szykuje się nam kolejny mega rezacz - kurcze może wynegocjujemy sobie na forum jakiś specjalny kolorek :wink4:

Grzesiu, kierka prezentuje się świetnie :good: Czekamy na dalsze modyfikacje :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Szykuje się nam kolejny mega rezacz - kurcze może wynegocjujemy sobie na forum jakiś specjalny kolorek :wink4:

Grzesiu, kierka prezentuje się świetnie :good: Czekamy na dalsze modyfikacje :decayed:

:kox: :kox: Dzięki Bart! Do Ciebie to jeszcze mi trochę brakuje ale nie zaprzestaję z modami i pomysłów coraz więcej! :wink4::kox:
Opublikowano

Graty widzę ostro jedziecie z modami hehe :decayed: Jak co ja mam komplet szyb pod chrom pakiet do Avanta :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Graty widzę ostro jedziecie z modami hehe :decayed: Jak co ja mam komplet szyb pod chrom pakiet do Avanta :wink4:

No to bardzo dobrze się składa! :kox: Szczegółowe pytania poszły na PW. :good:
Opublikowano

szcun stary ale cie wzieło z tym rezaniem tylko żebyś nie odleciał tym swoim furaczem :wink4:

powaga ziomek szacun raz jeszcze :th: :th: :th:

Opublikowano

no a czy to coś dziwnego że kolega Akjam chce rezać...? Może rzeczywiście gatunek ostry rezacz jest na wymarciu...

Ja życze powodzenia w modach bo wiem jaką przyjemność może sprawić rezanie.

Wszyscy powinniście rezać :decayed::naughty: a wiem co mówie :wink4:

Opublikowano
  • Autor

szcun stary ale cie wzieło z tym rezaniem tylko żebyś nie odleciał tym swoim furaczem :wink4:

powaga ziomek szacun raz jeszcze :th: :th: :th:

:embarrassed::wink4: Powiem Ci, że nie wiedziałem że tak będę działał! :evil:

no a czy to coś dziwnego że kolega Akjam chce rezać...? Może rzeczywiście gatunek ostry rezacz jest na wymarciu...

Ja życze powodzenia w modach bo wiem jaką przyjemność może sprawić rezanie.

Wszyscy powinniście rezać :decayed::naughty: a wiem co mówie :wink4:

Naprawdę frajda jak coś fajnego i nowego się zrobi w autku!! :kox: :kox: :kox:
Opublikowano

Gratuluję kolego tempa modów, byle tak dalej. Patrząc na zaangażowanie wydaje mi się że to uzależnia :good: może i na mnie kiedyś przyjdzie kolej, jak na razie zbieram pomysły i fundusze

Życzę dalszej frajdy

Opublikowano
  • Autor

Gratuluję kolego tempa modów, byle tak dalej. Patrząc na zaangażowanie wydaje mi się że to uzależnia :good: może i na mnie kiedyś przyjdzie kolej, jak na razie zbieram pomysły i fundusze

Życzę dalszej frajdy

Uwierz mi kolego, że uzależnia! :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Ale równocześnie bawi jak każde uzależnienie... :wink4::tongue4:

A co do tempa modów w moim furaczu to zobaczymy jak będzie dalej ale narazie pomysłów przybywa... :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

oj cholernie uzależnia.... :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano
  • Autor

oj cholernie uzależnia.... :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Nooo!!! :cool1: Pomysłów coraz więcej! :kox: :kox: :kox: