Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 BLB By Akjam S-Line/S4...RECARO S4B7, KIERA TTS, CARBON RS4, HEBLE S4, ISPIRI ISR8, DETAILING/KWARC/FOTKI! AIR RIDE CZESŁAW CUSTOMIZER!/ str.132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gratki wielkie, przyszły tydzien cos ciekawego bedzie wg mnie dosc zadko spotykane :) obserwujcie :shocked:

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 197,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

gratki wielkie, przyszły tydzien cos ciekawego bedzie wg mnie dosc zadko spotykane :) obserwujcie :shocked:

Co masz na myśli czaki? :mysli::wink4:
Opublikowano

tu nie ma co oceniac bo audi mowi samo za siebie:)

Opublikowano
  • Autor

tu nie ma co oceniac bo audi mowi samo za siebie:)

:embarrassed:

:wink4: :wink4:

Opublikowano

nie ma sie co wstydzic w koncu dzis walentynki sa ;p

Opublikowano
  • Autor

nie ma sie co wstydzic w koncu dzis walentynki sa ;p

:gwizdanie: No dobra... :tongue4: :tongue4:[br]Dopisany: 14 Luty 2010, 23:32_________________________________________________No już prawie 2 godzinki jestem po kolejne graty do mojej A4ki... :gwizdanie: Szczegóły wkrótce... :wink4::kox:
Opublikowano

akjam daj jakieś info na PW co rezasz bo aż czuje Twój oddech na plecach... Chyba musze znowu coś porezać bo za chwile mnie dogonisz :decayed::naughty:

Opublikowano
  • Autor

No właśnie wróciłem z przejażdżki aż z Kwidzynia... :gwizdanie: Graty są już u mnie i jutro jak będę miał chwilę zrobie fotki ale powiem co nieco... :tongue4:

akjam daj jakieś info na PW co rezasz bo aż czuje Twój oddech na plecach... Chyba musze znowu coś porezać bo za chwile mnie dogonisz :decayed::naughty:

Jeszcze mi trochę brakuje żeby Cie dogonić a nie powiem Ci co kombinuję bo wygadasz! :wink4::tongue4: P.S. Gruby mod... :kox: :kox:
Opublikowano

Nie no, akjam widzę, że konkret Cię wzięło na modzenie swojej A4.

A pamiętam jak ją pierwszy raz zobaczyłem... taki był golas...

Boje się o efekt finalny jak przyjdzie wiosna... wstyd będzie stawać obok Ciebie na parkingu.

Gratki...

Opublikowano
  • Autor

Nie no, akjam widzę, że konkret Cię wzięło na modzenie swojej A4.

A pamiętam jak ją pierwszy raz zobaczyłem... taki był golas...

Boje się o efekt finalny jak przyjdzie wiosna... wstyd będzie stawać obok Ciebie na parkingu.

Gratki...

Nie no kolego tak się aż ta moja furka nie zmieni... :wink4: Ale wzięło mnie na modzenie strasznie! :naughty::kox:
Opublikowano

to wciaga delikatnie mowiac

Opublikowano
  • Autor

to wciaga delikatnie mowiac

Delikatnie... :wink4::kox: :kox:

P.S. Graty do "chromów" już są prawie w komplecie więc już niedługo będzie kolejny krok do przodu... :kox: :kox:

Opublikowano

:shocked: no ładnie szalejesz.. i nie wiem czemu na spocie jeszcze tego nie oglądaliśmy :slina:

Gratuluje zaangażowania i efektu :notworthy:

Opublikowano
  • Autor

:shocked: no ładnie szalejesz.. i nie wiem czemu na spocie jeszcze tego nie oglądaliśmy :slina:

Gratuluje zaangażowania i efektu :notworthy:

No ja też nie wiem dlaczego Ty nie widziałeś postępów? :mysli:

Co do zaangażowanie to rzeczywiście tak jakbym miał dodatkowy etat z tym reazniem... :kox: A co do efektów to jeszcze nie koniec... :gwizdanie: :kox:

Dzięki za opinie. :hi:

Opublikowano

I jest kolejny zarażony :polew: Addicted to Audi :good:

Opublikowano

może załozymy grupe AR- anonimowych rezaczy :decayed:[br]Dopisany: 26 Luty 2010, 16:36_________________________________________________Nazywam się Marek jestem rezaczem od póltora roku... :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

I jest kolejny zarażony :polew: Addicted to Audi :good:

No czuję się chory... :wink4::naughty:

może załozymy grupe AR- anonimowych rezaczy :decayed:[br]Dopisany: 26 Luty 2010, 16:36_________________________________________________Nazywam się Marek jestem rezaczem od póltora roku... :polew: :polew: :polew:

:good::polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 26 Luty 2010, 20:12_________________________________________________Qrwa! Dzisiaj otworzyłem przesyłkę - szybki pod pakiet chrom i jedna nie dotarła w całości albo lepsze określenie to takie, że dotarła w maczku! :disgust: Jutro muszę podjechać na pocztę i spytać czy jest szansa coś od nich wyciągnąć za uszkodzenie towaru! Była opcja - ostrożnie... :wallbash:
Opublikowano

jeśli odebrałeś to ciężko będzie cokolwiek zrobić :confused4: :confused4: :confused4:

Takie rzeczy to tylko kurierem sie wysyła i otwierasz paczke przy nim.

Opublikowano
  • Autor

jeśli odebrałeś to ciężko będzie cokolwiek zrobić :confused4: :confused4: :confused4:

Takie rzeczy to tylko kurierem sie wysyła i otwierasz paczke przy nim.

POCZTEX... No nic! Trzeba będzie na szybko coś znaleźć bo już za 2 tygodnie będzie pakiet chrom... :kox:
Opublikowano

no ale co się nie chwalisz... Ja wiem że kolejny mod się szykuje :naughty: :naughty: :naughty: