Opublikowano 19 Kwietnia 201016 l Dla mnie ładniej brzmi " felgi z rs4 b5" niż "s-line" :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano 19 Kwietnia 201016 l a co z tamtymi co miałeś też chyba 18-tki :gwizdanie: zostały na zime
Opublikowano 19 Kwietnia 201016 l a co z tamtymi co miałeś też chyba 18-tki :gwizdanie: zostały na zime szkoda :gwizdanie:
Opublikowano 19 Kwietnia 201016 l Autor kiedy lampki przód Nie podpuszczaj mnie Miron! a co z tamtymi co miałeś też chyba 18-tki :gwizdanie: No są w garażu ale idą do żyda... Dla mnie ładniej brzmi " felgi z rs4 b5" niż "s-line" :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano 19 Kwietnia 201016 l Dla mnie ładniej brzmi " felgi z rs4 b5" niż "s-line" :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ale te są z nie bylejakiej s-line
Opublikowano 19 Kwietnia 201016 l Autor a co z tamtymi co miałeś też chyba 18-tki :gwizdanie: zostały na zime szkoda :gwizdanie: No chyba, że dasz Miszka więcej niż 3,5k to zostawię je dla Ciebie... :gwizdanie:A może zostaną na zimę?
Opublikowano 19 Kwietnia 201016 l Autor a jakie tam miałes wczesniej felgi? Miałem i mam MAM8... ale nigdy na nich nie jeździłem - woziłem je w bagażniku! :naughty:
Opublikowano 19 Kwietnia 201016 l a co z tamtymi co miałeś też chyba 18-tki :gwizdanie: zostały na zime szkoda :gwizdanie: No chyba, że dasz Miszka więcej niż 3,5k to zostawię je dla Ciebie... :gwizdanie:A może zostaną na zimę? dam - bierz moją B5 i jesteśmy kwita [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 22:58_________________________________________________ a jakie tam miałes wczesniej felgi? inne :polew:
Opublikowano 19 Kwietnia 201016 l a jakie tam miałes wczesniej felgi? Miałem i mam MAM8... ale nigdy na nich nie jeździłem - woziłem je w bagażniku! :naughty: potwierdzam - widziałem
Opublikowano 19 Kwietnia 201016 l Autor a jakie tam miałes wczesniej felgi? Miałem i mam MAM8... ale nigdy na nich nie jeździłem - woziłem je w bagażniku! :naughty: potwierdzam - widziałem He he he... Nie są ciężkie więc mi nie przeszkadzają choć dziś nie miałem gdzie tego wszystkiego włożyć!
Opublikowano 20 Kwietnia 201016 l co raz to ciekawiej to wygląda te MAM8 masz z oponkami?? bo może miałbym klienta jak będzie dobra cena :gwizdanie:
Opublikowano 20 Kwietnia 201016 l Autor co raz to ciekawiej to wygląda te MAM8 masz z oponkami?? bo może miałbym klienta jak będzie dobra cena :gwizdanie: Info poszło na PW. :gwizdanie:
Opublikowano 28 Czerwca 201016 l Autor najlepszego Dzięki! Grzes pakiet chrom robi robote no i kółka tez :kox: Czekam teraz na jakiś zawiasik... :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Kwiecień 2010, 17:03_________________________________________________Wróciłem dziś z wycieczki po graty ale szczegóły wkrótce...