alvaro Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Piękne stołki i całe auto przeszło "długą drogę..."
jozek726 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Co tam po recaro jak szyber dachu nie ma :decayed: Ryje mi beret ta Twoja fura, jestem potencjalnym kupcem jak będziesz go sprzedawał :kox::kox::kox: widać ze zadbane to recaro jest zastanawiam się czy lepsze są w pełnej skórze czy tak jak u Ciebie, nie mam niestety porównania bo nie siedziałem w takich z alcantarą ---------- Post dopisany at 14:31 ---------- Poprzedni post napisany at 14:27 ---------- mariuszzgierz napisał(a): :kox: środek d*pę urywa :kox: nie tylko środek, na zewnątrz jest słitttttttttttt i kolor za***isty
Miszka82 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 To auto jest całe nowe - dosłownie
Kędzior Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 jozek726 napisał(a): Co tam po recaro jak szyber dachu nie ma doreza sie nietakie rzeczy Akjam juz wymienil, zostalo mu juz tylko swap na 3.0, quattro noi szyber hehehe
pajda Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Kędzior napisał(a): jozek726 napisał(a): Co tam po recaro jak szyber dachu nie ma doreza sie nietakie rzeczy Akjam juz wymienil, zostalo mu juz tylko swap na 3.0, quattro noi szyber hehehe no jeszcze kilka rzeczy by się znalazło
MAT1000 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Nie no, tymi fotelami rozje@#łeś system Auto na wielkim wypasie, fotele będą obiektem jeszcze większej zazdrości
marcin_o23 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 ale lista modów w pierwszym poście przeraża
MARCIN607 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 a co dalej :whistling::whistling:
turzol Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Przeczytałem dzisiaj w pracy cały wątek od deski do deski i im dalej końca tym większy podziw we mnie wzbudzasz. To jak Twoje A4 wyglądało na początku a co prezentuje teraz to całkiem inna planeta Świetine się to czyta i ogląda. Recarosy w najlepszej chyba konfiguracji dorwałeś, zazdraszczam i mobilizuje się do szukania
akjam Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2013 Dzięki wszystkim za pochwały i miłe słowa. RECARO w zaebistym stanie! Jest to co miało być. Oczekiwanie długie bo ciężko trafić to co kupiłem. I powiem Wam szczerze i powtórze się kolejny raz: NIGDY nie myślałem, że tak to auto będzie wyglądac. Ale jak tu nie być takim zboczonym jak tu wszyscy tacy sami... Co dalej? Coś się znajdzie jeszcze.
danielo Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 MARCIN607 napisał(a): a co dalej :whistling::whistling: Funkcja masażu,łaskotanie d*p,szofer na stanie RECARO MIAZGA
P-U-M-A Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Rezaj rezaj dalej. Akjam pamiętaj o mnie:naughty:
H4mm3R Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 daniel_sen4 napisał(a): MARCIN607 napisał(a): a co dalej :whistling::whistling: Funkcja masażu,łaskotanie d*p,szofer na stanie Takie rzeczy to ma na S1 w lesie w stronę Częstochowy, już nie raz widziałem tego parcha jak stał za mostem w Siewierzu w lesie po prawej
danielo Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 H4mm3R napisał(a): daniel_sen4 napisał(a): MARCIN607 napisał(a): a co dalej :whistling::whistling: Funkcja masażu,łaskotanie d*p,szofer na stanie Takie rzeczy to ma na S1 w lesie w stronę Częstochowy, już nie raz widziałem tego parcha jak stał za mostem w Siewierzu w lesie po prawej
Rekomendowane odpowiedzi