Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 BLB By Akjam S-Line/S4...RECARO S4B7, KIERA TTS, CARBON RS4, HEBLE S4, ISPIRI ISR8, DETAILING/KWARC/FOTKI! AIR RIDE CZESŁAW CUSTOMIZER!/ str.132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie masz co sie cieszyć bo jak odłoże trochę kapitału na mody to wiesz że nie będziesz miał spokoju :P

A co do pomysłów na mody to przegladajac filmiki na YT trafiłem na taka recenzje z jakiegos komisu :

Niby nic niezwykłego ale w 1:13 pokazane jest fabryczne ogrzewanie tylnej kanapy ... może dla was to nic ciekawego ale jak szukałem autka dla siebie to przejrzałem i obejrzałem naprawdę sporo audiczek i w absolutnie żadnej sie z taką opcją nie spotkałem. To jakiś frykas dla wygodnych amerykanów czy i na starym kontynencie to montowali ? Myślicie że jak sie ma ogrzewane przednie to cięzko byłoby się dozbroić w tylnie? pewnie trzeba by znaleść kanapy z matami, ten mały panelik i niewiem czy nie obudowe tunelu .. ciekawe czy duzo dorabiania instalacji. Niby z tyłu żadko kogoś wożę ale w tą zimę już mi się zdarzyło i marudzili że skóra zimna :P

Masz żółtodziobie :decayed:: http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-b7-podlaczenie-ogrzewania-tylnej-kanapy-208633/ Podgrzewana kanapa jest bardzo rzadko spotykana - biorąc pod uwagę jak rzadko jej używam, wcale się nie dziwię (z drugiej strony nie kosztowała zbyt wiele jako wyposażenie). Generalnie w US jeszcze trudniej znaleźć auto w to wyposażone bo tam w większości regionu jest raczej ciepło i jeśli już coś zjeżdża na Europę to wcale nie ma grzania (ani z przodu anu z tyłu, jak np. większość RS4...).

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 198 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Masz żółtodziobie :decayed:: http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-b7-podlaczenie-ogrzewania-tylnej-kanapy-208633/ Podgrzewana kanapa jest bardzo rzadko spotykana - biorąc pod uwagę jak rzadko jej używam, wcale się nie dziwię (z drugiej strony nie kosztowała zbyt wiele jako wyposażenie). Generalnie w US jeszcze trudniej znaleźć auto w to wyposażone bo tam w większości regionu jest raczej ciepło i jeśli już coś zjeżdża na Europę to wcale nie ma grzania (ani z przodu anu z tyłu, jak np. większość RS4...).

Dzięki :decayed:

Od siebie dodadam że komplet mat do tylniej kanapy w ASO kosztuje 1000 pln :(

Opublikowano
  • Autor

U mnie leżą i czekają na montaż razem z panelem i całą resztą ale nie wiem czy będę to rezał. :wink4:

BTW Dziś wymiana napędu w RNSE i już wszystko śmiga! Dzięx H4mm3R. :hi:

Opublikowano
U mnie leżą i czekają na montaż razem z panelem i całą resztą ale nie wiem czy będę to rezał. :wink4:

BTW Dziś wymiana napędu w RNSE i już wszystko śmiga! Dzięx H4mm3R. :hi:

nmzc :wink:

Opublikowano
  • Autor

:good:

Co myślicie o dokładce z Leona Cupry TS? Ostatnio na spociszonie wpadł taki pomysł po tym jak zobaczył taka dokładkę na żywo u Sevesa w czarnym sedanie? No właśnie tam jest czarny wóz i czarna dokładka a tu będzie pasiło? :naughty:

Opublikowano

ja miiłem u siebie do zwykłego zderzaka... mi sie podobało... tylko zimą dokładka została gdzieś w rowie ;]

Opublikowano

Będzie pasowała

Opublikowano
:good:

Co myślicie o dokładce z Leona Cupry TS? Ostatnio na spociszonie wpadł taki pomysł po tym jak zobaczył taka dokładkę na żywo u Sevesa w czarnym sedanie? No właśnie tam jest czarny wóz i czarna dokładka a tu będzie pasiło? :naughty:

Według mnie do niczego to nie będzie pasować. Gril w kolorze 1RR a tu czarna dokładka...

Opublikowano
  • Autor

No to póki co jest 2:1 na TAK... :naughty:

Opublikowano
No to póki co jest 2:1 na TAK... :naughty:

Akjam trzebaby to zobaczyć, bo czarna dokładka do niebieskiego zderzaka pasowałaby na pewno pięknie tylko faktycznie Hammer może mieć rację - co z grilami - ale w najgorszym wypadku masz 2opcje:

1. plastidipem machnąć wszystkie chromy,

2. kupić chrom z metra i dokleić do dokładki

:decayed:

---------- Post dopisany at 10:12 ---------- Poprzedni post napisany at 10:04 ----------

a tak na serio - dokładka to marne pieniądze więc kupuj i przykręcaj - jak nie przypasi to sprzedasz i na pewno dużo nie stracisz bo to chodliwy towar :wink:

Opublikowano

zawsze możesz poprosić kogoś o VT :whistling:

Opublikowano

Pożycz od kogoś i przyklej na taśmie dwustronnej :decayed:

Opublikowano
  • Autor
:naughty: Chyba jednak zamówię. :wink4:
Opublikowano
  • Autor
:good::naughty:
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Chciałbym zobaczyć to auto na żywo :kox: może kiedyś się uda :wink:

Opublikowano

Widzę, że nic się w temacie nie dzieje.. zamknąć ?

Opublikowano
:grin:
Opublikowano

Akjam, jak chcesz VT - wal na PW :wink:

I wkładaj te ledy na tył :wink:

Opublikowano
Akjam, jak chcesz VT - wal na PW :wink:

I wkładaj te ledy na tył :wink:

do tablicy ????

czy postojówek ?? :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:

:decayed::decayed::decayed::decayed::wink: