Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Musiałem zdrapać foliś z szyb został klej...czym go zmyć?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pod presją policji musiałem zdrapać folię z przednich szyb został na szybach taki klej czy coś lepkiego .....może ktoś wie czym to zmyć (myślę że Nowak będzie wiedział)???

Opublikowano

benzyna ekstrakcyjna

Opublikowano
  • Autor

benzyna ekstrakcyjna

próbowałem nie działa za dobrze

Opublikowano

ja zmywalem nitro ;) za pierwszym razem ... a na przyszlosc mialem nauczke i robilem folia ktora nie zostawia kleju ... i 8-9razy mialem juz problem kleju z glowy ;)[br]Dopisany: 14 Listopad 2009, 16:13_________________________________________________http://www.motolublin.pl/viewtopic.php?t=529 <-- tutaj tez pisza ze nitro jest ok :)

Opublikowano

Pod presją policji musiałem zdrapać folię z przednich szyb został na szybach taki klej czy coś lepkiego .....może ktoś wie czym to zmyć (myślę że Nowak będzie wiedział)???

Aceton :good:

tylko nie możesz dotknąć tapicerki

Opublikowano

Elblaska policja sie doczepila ? :gwizdanie: dobrze ze ja mam tylko tyl, chociaz o przodzie ostatnio myslalem ... :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Elblaska policja sie doczepila ? :gwizdanie: dobrze ze ja mam tylko tyl, chociaz o przodzie ostatnio myslalem ... :naughty:

taaa....doj**ał się do mnie taki co w wojsku go kociłem.....rozjadę go A4 jak zrobię program

Opublikowano

nic innego jak woda z kwaskiem cytrynowym na 3l wody torebka mala kwasku i gabeczka do naczyn efekt murowany,u mnie zeszly tak wszystkie szyby bez problemu i nic nie wypalisz,

Opublikowano
  • Autor

nic innego jak woda z kwaskiem cytrynowym na 3l wody torebka mala kwasku i gabeczka do naczyn efekt murowany,u mnie zeszly tak wszystkie szyby bez problemu i nic nie wypalisz,

ciekawy patent ....spróbuję

Opublikowano

taaa....doj**ał się do mnie taki co w wojsku go kociłem.....rozjadę go A4 jak zrobię program

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

płyn ludwig na szmatkę i ścieraj 100% satysfakcji

Opublikowano

W różnego rodzaju marketach(Leroy..., Casto..., Pakti...) budowlanych są preparaty do suwania naklejek ze szkła itp. Jak poradził sobie z usunięciem kleju po naklejce z numerem rej to i tu chyba da rade?

Opublikowano

Naklejki z numerem rejestracyjnym dobrze usuwa się rozpuszczalnikiem chlorokouczukowym, więc możesz spróbować klej po folii usunąć.

Opublikowano
  • Autor

to jakieś jaja miały być?za cholerę nie dało rady....nic nie ruszyło, rozpuszczalnik nitro pomógł...tylko uwaga na plastikowe elementy

Opublikowano

no co ty ja tak wyczyscilem 5 swoich szyb bo auto od sprowadzenia bylo zle oklejone,i oklejalem jeszcze raz i to wlasnie polecil mi koles co oklejal mi auto u mnie trafil w 10 mowil ze oni w firmie tylko tak usowaja stare folie.....choc mowil tez ze nie ktore folie zostawiaja taki klej ze ciezko ruszyc czymkolwiek....ale u mnie poszlo bez problemu tym sposobem co ci podalem,

Opublikowano

Rozpuszczalnik nitro i po krzyku.

Maniusiek28 a jak w narożnikach szyb?? wszędzie ładnie doszłeś czy nie?? czasochłonna robota pewnie.

Dobrze ze u mnie policja kładzie lache na szyby, no chyba ze ktoś ma czarne jak asfalt :)

Opublikowano
  • Autor

Rozpuszczalnik nitro i po krzyku.

Maniusiek28 a jak w narożnikach szyb?? wszędzie ładnie doszłeś czy nie?? czasochłonna robota pewnie.

Dobrze ze u mnie policja kładzie lache na szyby, no chyba ze ktoś ma czarne jak asfalt :)

tak doczyściłem ale w narożnikach to bez nitro jechałem bo plstiki niszczy......szmate na srubokręt i jechałem w narożnikach