marcin j Opublikowano 20 Maja 2007 Opublikowano 20 Maja 2007 Silnik mnie się podobuję,to co lubię, a i mody planujesz ciekawe, pomyśl, o prezencie dla silnika. Gratki.
talib1990 Opublikowano 23 Maja 2007 Opublikowano 23 Maja 2007 mniami .. bardzo Mi się podoba.. felgi pasuja idealnie .... pozdrawiam.
Szuder Opublikowano 24 Maja 2007 Opublikowano 24 Maja 2007 ładniutka, ładne delikatne zmiany nadają jej charakteru... zadziornego uzupełniij profil
Piechol Opublikowano 24 Maja 2007 Opublikowano 24 Maja 2007 Bardzo fajna ja właśnie też mam takie same felgi i mam pytanko co do dekli: jaki to rozmiar i gdzie można kupić?
Gość dino Opublikowano 24 Maja 2007 Opublikowano 24 Maja 2007 Naprawde bardzo ładnie wygląda, sliczne B6
energo Opublikowano 24 Maja 2007 Opublikowano 24 Maja 2007 jaz demonotowales koncowki zagiete w dol (dieslowskie) , poprostu odcioles i przyspawales nowe ? jesli tak to czy nie wystepuje teraz rdza na laczeniu (oryginalne wyby z nierdzewki i ciekawi mnie czy mechanik rzeczywiscie zastosowal rezmi przy odcinaniu i spawaniu dla tego materialu) marcin
malik Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Opublikowano 24 Maja 2007 jaz demonotowales koncowki zagiete w dol (dieslowskie) , poprostu odcioles i przyspawales nowe ? jesli tak to czy nie wystepuje teraz rdza na laczeniu (oryginalne wyby z nierdzewki i ciekawi mnie czy mechanik rzeczywiscie zastosowal rezmi przy odcinaniu i spawaniu dla tego materialu) Rdza na razie nie wystepuje bo koncowki mam zaledwie od tygodnia Stare koncowki zostaly po prostu odciete i do nich przyspawano nowe. Miejsca laczenia zostaly zabezpieczone jakims preparatem i pomalowane. Nie znam szczegolow. malik[br]Dopisany: 24 Maj 2007, 11:27 _________________________________________________ Bardzo fajna ja właśnie też mam takie same felgi i mam pytanko co do dekli: jaki to rozmiar i gdzie można kupić? Pełno tego na ebay.de Na przykład tutaj: http://cgi.ebay.de/Org-Audi-FelgenDeckel-4-Stueck-S-Line-Chorm-wie-neu_W0QQitemZ180120633969QQihZ008QQcategoryZ14771QQrdZ1QQcmdZViewItem Albo tutaj: http://cgi.ebay.de/Audi-A2-A3-A4-A6-S3-S-Line-Felgendeckel-Nabendeckel_W0QQitemZ120121720637QQihZ002QQcategoryZ14771QQrdZ1QQcmdZViewItem Albo tutaj: http://cgi.ebay.de/4-felgendeckel-fuer-Alu-S-Line-Audi-A3-A4-A6-A8-TT_W0QQitemZ130117097945QQihZ003QQcategoryZ14771QQrdZ1QQcmdZViewItem
malik Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Opublikowano 24 Maja 2007 ladna ladna! bedziesz jz wirusowal???? No w sumie nie wiem czy te 25 koni przyrostu warte jest wylozenia prawie 2 tysiecy. Czy ktos z Was chipowal juz ten silnik? Czy mozecie mnie do tego przekonac? Na razie skupiam sie na dyskretnym tuningu wizualnym do wersji s-line. W weekend bede mial montowana dokladke przednia a nastepny krok to obnizenie zawieszenia o 30mm. malik
alvaro Opublikowano 24 Maja 2007 Opublikowano 24 Maja 2007 No w sumie nie wiem czy te 25 koni przyrostu warte jest wylozenia prawie 2 tysiecy. Czy ktos z Was chipowal juz ten silnik? Czy mozecie mnie do tego przekonac? pisz do Witka vel Rogalotti na PW on nie jest aż taki drogi a równie (jeśli nawet nie bardziej) SSSKUTECZNY ... !
T-żółw Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 no cóz..jak zwyle malinka zderzak kox jak zrobisz zawieche to tylko i bedzie wzorcowy model B6 avant
kaj82 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Opublikowano 4 Czerwca 2007 a co do zawieszenia , to bedziesz wymieniał tylko sprężyny a nie komplet ???
malik Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2007 a co do zawieszenia , to bedziesz wymieniał tylko sprężyny a nie komplet ??? Tak, będę wymieniał tylko sprężyny. Muszę trochę przyhamowac z inwestycjami w auto bo od wiosny strasznie sie rozpasałem :-)
kaj82 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Opublikowano 4 Czerwca 2007 To lepiej poczekaj ,odłóż i kup komplet, charakterystyka sprezyny musi byc dopasowana do charakterystyki amortyzatora.Szkoda auta, zawieszenia, no i twojego kręgosłupa
Jawor Opublikowano 4 Czerwca 2007 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Wygląda naprawdę zacnie taka fela + delikatne przeróbki to robi swoje. Nie chce przechwalić ale po obniżeniu zawiasu no i z chrom relingami może to być najładniejsza B6 Avant na forum. Moim zdaniem
malik Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2007 Wygląda naprawdę zacnie taka fela + delikatne przeróbki to robi swoje. Nie chce przechwalić ale po obniżeniu zawiasu no i z chrom relingami może to być najładniejsza B6 Avant na forum. Moim zdaniem Hehe, dzięki ale myślę, że jest na forum kilka lepszych kandydatek do tego tytułu Nad chromowanymi relingami myślałem. Pomijając ich koszt (~600PLN z allegro) to największy problem jest z ich założeniem. Trzeba się przegryźc przez podsufitkę i mało kto się tego podejmuje.
pre_pl Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 malik, widziałem na allegro, że sprzedajesz wewnętrzne listwy (te zwykłe czarne). Rozumiem, że pierwszy punkt z "oczekujących" został zrealizowany ? Jesli tak, zapodaj zdjątka oraz info gdzie (po ile) kupiłeś listwy ?
Rekomendowane odpowiedzi