i_u_s Opublikowano 20 Lipca 2007 Opublikowano 20 Lipca 2007 Witam. Mam kilka pytań i proszę o pomoc. Poszukuje właśnie takiej jaką Ty posiadasz. Gdzie najlepiej szukać takich aut? Bo jest ich jak sam na pewno wiesz niewiele . W jaki sposób Ty szukałeś auta? Interesuje mnie także skąd zdobyć części od s-line, np. listwy drzwiowe. Na allegro nie ma. Czy jedynym wyjściem w tej sytuacji jest salon? Z góry dziękuje i pozdrawiam. I przede wszystkim gratuluje ślicznego autka!!!
malik Opublikowano 21 Lipca 2007 Autor Opublikowano 21 Lipca 2007 Witam. Mam kilka pytań i proszę o pomoc. Poszukuje właśnie takiej jaką Ty posiadasz. Gdzie najlepiej szukać takich aut? Bo jest ich jak sam na pewno wiesz niewiele . W jaki sposób Ty szukałeś auta? Interesuje mnie także skąd zdobyć części od s-line, np. listwy drzwiowe. Na allegro nie ma. Czy jedynym wyjściem w tej sytuacji jest salon? Z góry dziękuje i pozdrawiam. I przede wszystkim gratuluje ślicznego autka!!! Szukalem samochodu 3 miesiace. Znalazłem w koncu przez allegro czlowieka ktory sprowadzal takie samochody z Niemiec od jakiejs firmy farmaceytycznej. Sprowadzal bo juz chyba tym sie nie zajmuje. Na czesci od s-line musisz polowac na allegro i na ebay. Jest tego mnostwo ale czasami nie sa oznaczone jako s-line bo sprzedajacy nie maja pojecia co sprzedaja. Trzeba czasu zebys rozpoznawal od razu elementy. Pomocny moze byc dobry sklep online ze zdjeciami np. http://www.vagparts.com Zeby cokolwiek kupic na ebay czy allegro w dobrej cenie musisz uzbroic sie w cierpliwosc. Codziennie szukac i od razu kupowac bo atrakcyjne aukcje znikaja blyskawicznie. Do dzis pamietam piekny komplecik aluminiowych listew wewnetrznych s-line z otoczka mieszka i popielniczka, ktory poszedl za 320PLN. Niestety spoznilem sie. Nowy komplet w ASO kosztuje ponad 1100PLN.
i_u_s Opublikowano 21 Lipca 2007 Opublikowano 21 Lipca 2007 Rozumiem, dzięki za pomoc. Dzwoniłem dziś do salonu audi i jedna listwa dzwiowa kosztuje 350 zł, czyli komplet 1400. Mam jedną A4 do oglądnięcia w poniedziałek, co sądzisz o niej? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3052795 Pozdrawiam!
malik Opublikowano 21 Lipca 2007 Autor Opublikowano 21 Lipca 2007 Poproś o numer VIN i zadzwoń tutaj 0 61 65 05 311 aby sprawdzić historię auta. Jeśli przebieg potwierdzą i nie znajdą nic niepokojącego w historii napraw to brać Natomiast jeśli koleś nie będzie chciał podać numeru VIN to daruj sobie to ogłoszenie.
i_u_s Opublikowano 21 Lipca 2007 Opublikowano 21 Lipca 2007 Oki VIN koleś mi podał, ale pod ten numer chyba dopiero w poniedziałek mam dzwonić?? Sprawdzałem to auto testerem lakieru i nic nie znalazłem. W poniedziałek jeszcze podłącze auto pod komputer i zrobie test nadwozia. I oczywiście zadzwonie pod podany przez Ciebie numer. Wielkie dzięki. Jak coś załatwie to się odezwe. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje!
miro_x Opublikowano 21 Lipca 2007 Opublikowano 21 Lipca 2007 Malik gratulacje dobrego oka do zdjęć. Powalają na kolana. Jak ty to robisz że furka cały czas czysta na zdjęciach. Śladu pyłku nie widać. Jakieś korekcje w Photoshopie. Nic tylko sobie na tapetkę ustawiać. A twoja audiczka to wzór do modyfikacji a'la s-line, s4 (w doborze części i wytrwałości w poszukiwaniach).
malik Opublikowano 21 Lipca 2007 Autor Opublikowano 21 Lipca 2007 Dzięki za słowa uznania. Wystarczy dobry sprzęt, wdzięczny obiekt do fotografowania i fundamentalna wiedza. Fotki wtedy same wychodzą Autko na zdjęciach czyste bo przed każdą sesją dbam o nie kosmetykami do nadwozia Meguiars. Więcej szczegułów w tym wątku: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,1514.0.html Hehe.. ma nadzieję, że chłopaki dadzą mi teraz jakiś dodatkowy rabacik Powoli zbliżam się do końca modyfikacji. To prawdziwy dramat. Co ja będę teraz robił
patgsm Opublikowano 21 Lipca 2007 Opublikowano 21 Lipca 2007 Powoli zbliżam się do końca modyfikacji. To prawdziwy dramat. Co ja będę teraz robił Sprzedasz autko, kupisz troche nowsze i wszystko od poczatku
Gość spedyt Opublikowano 22 Lipca 2007 Opublikowano 22 Lipca 2007 Teraz auto świetnie się prezentuję na tym zawieszeniu :th:
malik Opublikowano 22 Lipca 2007 Autor Opublikowano 22 Lipca 2007 na tym zawiasie wygląda super ! No nie? Tylko 30mm w dół a różnica ogromna! Felgi 17" przy tym zawieszeniu wyglądają super. Postanowiłem, że nie będę zamieniał na większe.
miro_x Opublikowano 22 Lipca 2007 Opublikowano 22 Lipca 2007 Autko na zdjęciach czyste bo przed każdą sesją dbam o nie kosmetykami do nadwozia Meguiars Właśnie się ostatnio zastanawiałem nad tymi kosmetykami oczywiście wątek czytałem. A patrząc na Twoje foty coraz bardziej jestem zachęcony. ps: dodatkowy rabat jak najbardziej. Twój samochód to jeżdżąca reklama :>
malik Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Opublikowano 29 Lipca 2007 Malik - a jak wrażenia z jazdy ???? Wrażenia z jazdy super! Zawieszenie nadal komfortowe ale czuć, że sprężynki usztywniają się progresywnie i np. w zakrętach autko prowadzi się znacznie lepiej.
Meryl Opublikowano 30 Lipca 2007 Opublikowano 30 Lipca 2007 Wczoraj widziałem na jarmarku dominikańskim Mercedesa CLK na takich samych felach jak Twoje tyle, że 19". Miodzio :drool:
Manix Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 Piękne felgi Ładnie sie na nich prezentuje
Rekomendowane odpowiedzi