Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 BFC] - 2.5TDI V6 - Projekt zakończony :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fajne fotki :oklaski:

Opublikowano

Nie no prawie Top Gear.. ;) gratuluje! :rolleyes:

Opublikowano

No rzeczywiscie niezle te fotki. :>

Opublikowano

Witam. Mam kilka pytań i proszę o pomoc. Poszukuje właśnie takiej :a4fan: jaką Ty posiadasz. Gdzie najlepiej szukać takich aut? Bo jest ich jak sam na pewno wiesz niewiele :confused4: . W jaki sposób Ty szukałeś auta? Interesuje mnie także skąd zdobyć części od s-line, np. listwy drzwiowe. Na allegro nie ma. Czy jedynym wyjściem w tej sytuacji jest salon? Z góry dziękuje i pozdrawiam. I przede wszystkim gratuluje ślicznego autka!!!

Opublikowano

Brakuje tylko czarnej podsufitki :przebiegly:

Opublikowano

Witam. Mam kilka pytań i proszę o pomoc. Poszukuje właśnie takiej :a4fan: jaką Ty posiadasz. Gdzie najlepiej szukać takich aut? Bo jest ich jak sam na pewno wiesz niewiele :confused4: . W jaki sposób Ty szukałeś auta? Interesuje mnie także skąd zdobyć części od s-line, np. listwy drzwiowe. Na allegro nie ma. Czy jedynym wyjściem w tej sytuacji jest salon? Z góry dziękuje i pozdrawiam. I przede wszystkim gratuluje ślicznego autka!!!

Szukalem samochodu 3 miesiace. Znalazłem w koncu przez allegro czlowieka ktory sprowadzal takie samochody z Niemiec od jakiejs firmy farmaceytycznej. Sprowadzal bo juz chyba tym sie nie zajmuje.

Na czesci od s-line musisz polowac na allegro i na ebay. Jest tego mnostwo ale czasami nie sa oznaczone jako s-line bo sprzedajacy nie maja pojecia co sprzedaja. Trzeba czasu zebys rozpoznawal od razu elementy. Pomocny moze byc dobry sklep online ze zdjeciami np. http://www.vagparts.com

Zeby cokolwiek kupic na ebay czy allegro w dobrej cenie musisz uzbroic sie w cierpliwosc. Codziennie szukac i od razu kupowac bo atrakcyjne aukcje znikaja blyskawicznie. Do dzis pamietam piekny komplecik aluminiowych listew wewnetrznych s-line z otoczka mieszka i popielniczka, ktory poszedl za 320PLN. Niestety spoznilem sie. Nowy komplet w ASO kosztuje ponad 1100PLN.

Opublikowano

Poproś o numer VIN i zadzwoń tutaj 0 61 65 05 311 aby sprawdzić historię auta.

Jeśli przebieg potwierdzą i nie znajdą nic niepokojącego w historii napraw to brać :)

Natomiast jeśli koleś nie będzie chciał podać numeru VIN to daruj sobie to ogłoszenie.

Opublikowano

Oki VIN koleś mi podał, ale pod ten numer chyba dopiero w poniedziałek mam dzwonić?? Sprawdzałem to auto testerem lakieru i nic nie znalazłem. W poniedziałek jeszcze podłącze auto pod komputer i zrobie test nadwozia. I oczywiście zadzwonie pod podany przez Ciebie numer. Wielkie dzięki. Jak coś załatwie to się odezwe. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje!

Opublikowano

Malik gratulacje dobrego oka do zdjęć. Powalają na kolana. Jak ty to robisz że furka cały czas czysta na zdjęciach. Śladu pyłku nie widać. Jakieś korekcje w Photoshopie.

Nic tylko sobie na tapetkę ustawiać.

A twoja audiczka to wzór do modyfikacji a'la s-line, s4 (w doborze części i wytrwałości w poszukiwaniach).

Opublikowano

Dzięki za słowa uznania. Wystarczy dobry sprzęt, wdzięczny obiekt do fotografowania i fundamentalna wiedza. Fotki wtedy same wychodzą :)

Autko na zdjęciach czyste bo przed każdą sesją dbam o nie kosmetykami do nadwozia Meguiars. Więcej szczegułów w tym wątku: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,1514.0.html Hehe.. ma nadzieję, że chłopaki dadzą mi teraz jakiś dodatkowy rabacik :)

Powoli zbliżam się do końca modyfikacji. To prawdziwy dramat. Co ja będę teraz robił :polew:

Opublikowano

Powoli zbliżam się do końca modyfikacji. To prawdziwy dramat. Co ja będę teraz robił :polew:

Sprzedasz autko, kupisz troche nowsze i wszystko od poczatku ;)

Opublikowano

Teraz auto świetnie się prezentuję na tym zawieszeniu :th: :a4fan:

Opublikowano

na tym zawiasie wygląda super !

Opublikowano

na tym zawiasie wygląda super !

No nie? Tylko 30mm w dół a różnica ogromna! Felgi 17" przy tym zawieszeniu wyglądają super. Postanowiłem, że nie będę zamieniał na większe.

Opublikowano
Autko na zdjęciach czyste bo przed każdą sesją dbam o nie kosmetykami do nadwozia Meguiars

Właśnie się ostatnio zastanawiałem nad tymi kosmetykami oczywiście wątek czytałem. A patrząc na Twoje foty coraz bardziej jestem zachęcony.

ps: dodatkowy rabat jak najbardziej. Twój samochód to jeżdżąca reklama :>

Opublikowano

Malik - a jak wrażenia z jazdy ????

Wrażenia z jazdy super! Zawieszenie nadal komfortowe ale czuć, że sprężynki usztywniają się progresywnie i np. w zakrętach autko prowadzi się znacznie lepiej.

Opublikowano

Wczoraj widziałem na jarmarku dominikańskim Mercedesa CLK na takich samych felach jak Twoje tyle, że 19".

Miodzio :drool:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...