Gość Artex Opublikowano 18 Czerwca 2006 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Mam problem zakupiłem A4 ale niestety bez spryskiwaczy , czy ktoś może mi podpowiedziec gdzie sie montuje spryskiwacze . Podobno w wycieraczkach ale w moich nawet nie ma tam miejsca .
hollek Opublikowano 18 Czerwca 2006 Opublikowano 18 Czerwca 2006 a masz model po 99 roku czy przed jesli masz po 99 po liftingu to spryskiwacze sa pod maska na samym brzegu
Krzychu88 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Opublikowano 18 Czerwca 2006 a ktory rocznik Audika?? bo po lifcie( po 99 roku) spryskiwacze masz montowane pod maska tzn sa nie widoczne, a przed liftem normalnie na masce
Hugo Opublikowano 18 Czerwca 2006 Opublikowano 18 Czerwca 2006 W A4 nigdy nie było w wyciraczkach.Sprywskiwacze powinienieś mieć w masce.Ale przypuszczam , że auto miało wymienioną maske na tą po lifcie i wtedy spryskiwacze są montowane pod maską. Zapraszam do newbie
spanky Opublikowano 18 Czerwca 2006 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Mam problem zakupiłem A4 ale niestety bez spryskiwaczy , czy ktoś może mi podpowiedziec gdzie sie montuje spryskiwacze . Podobno w wycieraczkach ale w moich nawet nie ma tam miejsca . musza byc ... na masce albo pod maska ...... :twisted:
Gość Artex Opublikowano 19 Czerwca 2006 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Moja niunia jest z 95 r aż zerknę dzisiaj jeszcze raz pod maskę . Tylko czy one nie są czasem pod tą pokrywą wyciszającą na masce
Hugo Opublikowano 19 Czerwca 2006 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Tylko czy one nie są czasem pod tą pokrywą wyciszającą na masce Nie są.Proponuje przejrzeć forum , bo pisaliśmy o tym :arrow: http://www.a4-klub.fg.pl/forum/viewtopic.php?t=848&start=0.Proponuje też używać szukaczki
Wihajster Opublikowano 19 Czerwca 2006 Opublikowano 19 Czerwca 2006 pewnie autko po dzwonie i dali maske po lifcie ciekawe tylko gdzie schowali przewody od spryskiwaczow moze schowali gdzies przy podszybiu
Gość Artex Opublikowano 19 Czerwca 2006 Opublikowano 19 Czerwca 2006 przewód od spryskiwaczy jest tylko nie mam gdzie go podłączyc
Wihajster Opublikowano 19 Czerwca 2006 Opublikowano 19 Czerwca 2006 to musisz kupic dysze do modelu po lifcie i zamontowac
Rekomendowane odpowiedzi