Kowi87 Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 RAIN-X ANTI FOG 200ML - ZAPOBIEGA ZAPAROWANIU - ShowCarShine - Detailing Shop to jest to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Tyy ten antifog świetna sprawa, co ile trzeba to nakładać jak nie lubie na te prepraty wdawać, tak ten antifog przyda sie:kox: gdzie to kupic kto to produkuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 4nano GLASS ANTI FOG ZAPOBIEGA PAROWANIU SZYB 100 (2757101925) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. to chyba to kupiłem sztuke:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 nie widziałem testu tamtego RainX, ale może działać podobnie:wink: preparat z filmu to ten: 4NANO GLASS ANTI FOG 100ML - PRZECIW PAROWANIU - ShowCarShine - Detailing Shop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 RainX anti fog nie kupujcie, nafkufiacie się tylko a efekt słaby moim zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 RainX anti fog nie kupujcie, nafkufiacie się tylko a efekt słaby moim zdaniem no u michała na filmiku daje rade, ciekawe jak tam w zime to sie bedzie sprawdzało, bo B5 lubi zaparować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 to nie mój film:tongue4: chłopaki z KosmetykaAut robili ten test:wink: ---------- Post dopisany at 17:53 ---------- Poprzedni post napisany at 17:49 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 w tesco z kilu firm widzialem ten srodek, wiadomo firma firmie i dzialanie dzialaniu nie rowne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 RainX anti fog nie kupujcie, nafkufiacie się tylko a efekt słaby moim zdaniem no u michała na filmiku daje rade, ciekawe jak tam w zime to sie bedzie sprawdzało, bo B5 lubi zaparować Kowi, mi chodzi o antifog od RainX a Michał ma od 4Nano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 RainX anti fog nie kupujcie, nafkufiacie się tylko a efekt słaby moim zdaniem no u michała na filmiku daje rade, ciekawe jak tam w zime to sie bedzie sprawdzało, bo B5 lubi zaparować Kowi, mi chodzi o antifog od RainX a Michał ma od 4Nano no własnie bo juz myślałem ze poszły 45+20 psu w dupe:facepalm: kupiłem 4nano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 no własnie bo juz myślałem ze poszły 45+20 psu w dupe:facepalm: kupiłem 4nano jak zobaczysz buteleczkę 100ml to chyba ją pogryziesz:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 no własnie bo juz myślałem ze poszły 45+20 psu w dupe:facepalm: kupiłem 4nano jak zobaczysz buteleczkę 100ml to chyba ją pogryziesz:decayed: ten fakt to już pomińmy:polew: bo ilosc tego płynu mnie rujnuje, za te 65zł był niedawno FUNK na alegro do polifta i to nowy:facepalm: oby to działało z miesiać to bedzie dobrze:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 100ml to chyba jedna z większych butelek 4nano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 przetestowałem wczoraj na lustrze w łazience, działa świetnie ten antifog:kox: jeśli podobnie będzie w aucie to z czystym sumieniem mogę polecić, w najbliższym czasie zrobię jakiś test:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Michał, nakładałeś już w aucie tego antifoga ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Dzis wieczorem mam zamiar, tylko najpierw musze porzadnie przygotowac szyby... Wysłane z mojego GT-I9070 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Dzis wieczorem mam zamiar, tylko najpierw musze porzadnie przygotowac szyby...Wysłane z mojego GT-I9070 Daj znać potem jak z aplikacją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Fajne nie? Gladki zderzak to jest to... Wysłane z mojego GT-I9070 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiA4ClarSport Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Trochę pracy włożonej i widać efekty Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi