Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AVG] CZARNY AVANT 1,9 TDI AVG S-LINE,CHIP,6 BIEGÓW, 17"FELE, CHROMY, IGŁAAAAAAAAA!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

było na 100%

Ok nie podważam zdania Mirona bo aż nie wypada :decayed:

Opublikowano
:embarrassed:[br]Dopisany: 21 Listopad 2009, 17:40_________________________________________________Pablo mamy na Gliwickich B5 z 10 jaśkami a to nie jedyne takie B5 na forum :wink4:
Opublikowano

było na 100%

ooo szok :shocked:

w takim razie przepraszam :hi:

w jakich miejscach są te poduszki?

2 w desce

2 w fotelach

2xkurtyny boczne przód

2xkurtyny tył

1 kurtyna przedniej szyby

a 10 gdzie?[br]Dopisany: 21 Listopad 2009, 17:45_________________________________________________

-AIR BAG x10 -2 frontowe, 2 w fotelach, 2 kurtyny boczne(Na jedną kurtynę składają się 3 poduszki czyli po jednej w każdym słupku) :good:

dla mnie to w tym aucie jest 6 kondonów :cool1:

tak wnioskuję z tego zdania.

Opublikowano

Niezły polift :kox: A tak skrzynia 6biegów bez żadnych przeróbek podeszła :chytry:

Opublikowano

Śliczne B5 :good:

tylko te znaczki s-line bym wywalił - jak pewnie wiesz furka nic wspólnego z s-line nie ma :wink4:

właśnie, były avant-y z tymi znaczkami w tym miejscu? Widziałem na allegro 1 sztukę z takimi znaczkami w tym miejscu...

Opublikowano

Znaczki S-line już przyjechały na autku z Holandii.10 poduch jest i tyle!!!!!!! po jednej w każdym słupku, w fotelach i frontowe.

Proszę mnie tu nie obrażać.W ogłoszeniach piszę się różne rzeczy to fakt Ale w moich tylko prawde!!! :angry:

Koledzy z 3.0 TDI B7 niech pilnują swojego kurnika." :angry:Nie pamięta wół jak cielęciem był!!!"

Skrzynia 6 biegowy manual z wyjściem na quattro podpasował pod ten motor dzięki wykonanej z jakiegoś dobrego stopu przelotkę wysokości ok 5mm

Jak macie jeszcze jakies pytania walic smiało EloPozdrawiam!!!LG

Opublikowano

W ogłoszeniach piszę się różne rzeczy to fakt Ale w moich tylko prawde!!! :angry:

ogłoszenia dajemy tu :wink4:

http://www.a4-klub.pl/smf/sprzedam_auto-b110.0/

ale on ma mało postów i nie da rady tam wstawić nic :decayed:

Śliczne B5 :good:

tylko te znaczki s-line bym wywalił - jak pewnie wiesz furka nic wspólnego z s-line nie ma :wink4:

właśnie, były avant-y z tymi znaczkami w tym miejscu? Widziałem na allegro 1 sztukę z takimi znaczkami w tym miejscu...

co ty za głupoty wypisujesz to że ma snaczek s-line z tyłu nie świadczy o tym że to s-line a jak na TDI zobaczysz znaczek S4 to powiesz że to S4 :polew:

Opublikowano

grippen czytaj ze zrozumieniem.....

zapytałem: CZY BYLY AVANT-Y Z TYMI ZNACZKAMI W TYM MIEJSCU ?

Trudne? Wystarczy odpowiedzieć TAK lub NIE ....

To, że piszę, że widziałem auto z takimi znaczkami, nie oznacza, że to s-line.......

Opublikowano

grippen[/color][/b] czytaj ze zrozumieniem.....

:embarrassed:

faktycznie kuźwa przecinka nie zauważyłem sory [br]Dopisany: 21 Listopad 2009, 20:05_________________________________________________a tak do rzeczy w tym aucie są zarąbiste tarcze ala wieś tunig :sick3:

Opublikowano

Audi S4 B5 1.9 TDi na pelnym s-lajnie:D :gwizdanie: :gwizdanie: :>

Opublikowano

ja nie wiem co sie tak uczepiliscie, zazdrosc was zrzera? kolega ma znaczki s-line bo auto jest dosc bogato wyposazone jak na B5 i wcale to nie musi oznaczac ze wmawia kazdemu ze jest to ori s-line. jedni maja znaczki S4 czy tez body S4 na B5 z silnikiem 1.6 czy tez TDi i co z tego?

auto moze miec 10 poduch bo byly takie wersje w B5.

jak dla mnie to pieknie sie prezentuje z zewnatrz ale w srodku troszke mi brakuje. zazdroszcze mocy i skrzyni :good:

Opublikowano

ja nie wiem co sie tak uczepiliscie, zazdrosc was zrzera? kolega ma znaczki s-line bo auto jest dosc bogato wyposazone jak na B5 i wcale to nie musi oznaczac ze wmawia kazdemu ze jest to ori s-line. jedni maja znaczki S4 czy tez body S4 na B5 z silnikiem 1.6 czy tez TDi i co z tego?

auto moze miec 10 poduch bo byly takie wersje w B5.

jak dla mnie to pieknie sie prezentuje z zewnatrz ale w srodku troszke mi brakuje. zazdroszcze mocy i skrzyni :good:

bogato :mysli: to że ma 10 jaśków i jeszcze w tym roczniku nic nie znaczy zobacz z tyłu są korbki to jest wobec ciebie bogate wyposażenie :decayed:

Opublikowano

Arek... Osa CIe ugryzła?

Opublikowano
zobacz z tyłu są korbki to jest wobec ciebie bogate wyposażenie

tak bo ja tez mam korbki z tylu :tongue4:

Arek... Osa CIe ugryzła?

nie, a cos sie stalo? :decayed:

Opublikowano

poza kierą i poduszkami to ja tami nic nie widze może dla tego że po 4 piwkach jestem

Opublikowano

no bo spiąles sie niesamowicie :naughty:... albo takie moje wrazenie... dobra nie wazne, nie robmy OT.

Auto ładne, nawet bardzo Plus za skrzynie, -nie wiem jak to mozliwe, ale tez chcialbym cos takiego u siebie. Ale S-LAJN to nie jest. aaa i Tyl zderzak tez zajebiaszczy. Napisz na PW jaka cene wyjsciowa.

Opublikowano

Chłopaki Audiczka jest taka jaka jest..Każdy widzi....Wiadomo brakuje tego tamtegoooo.... :confused4:Brakuje czarnej skórzanej tapicerki Recaro... :slina:Wiadomo była by masakra...

Chciałem oddać moje avanta w dobre rączki....

Dużo zamieszania o nic.Wiem ze nie ma S-line w b5 ale poza tym jest to bardzo ciekawy egzemplarz.

Cena jaka mnie inetresuje to 25.900zł do malutkiej nego.

EloPozdroLG!!

Opublikowano

co nie zmienia faktu że ładne jest [br]Dopisany: 21 Listopad 2009, 21:48_________________________________________________juras nie denerwuj się twoja audica jest bardzo ładna tu każdy pisze swoje opnie więc sam wiesz :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...