PABLO Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 było na 100% Ok nie podważam zdania Mirona bo aż nie wypada
miron78 Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 [br]Dopisany: 21 Listopad 2009, 17:40_________________________________________________Pablo mamy na Gliwickich B5 z 10 jaśkami a to nie jedyne takie B5 na forum
Tomeks Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 było na 100% ooo szok w takim razie przepraszam w jakich miejscach są te poduszki? 2 w desce 2 w fotelach 2xkurtyny boczne przód 2xkurtyny tył 1 kurtyna przedniej szyby a 10 gdzie?[br]Dopisany: 21 Listopad 2009, 17:45_________________________________________________ -AIR BAG x10 -2 frontowe, 2 w fotelach, 2 kurtyny boczne(Na jedną kurtynę składają się 3 poduszki czyli po jednej w każdym słupku) dla mnie to w tym aucie jest 6 kondonów tak wnioskuję z tego zdania.
Kowi87 Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Niezły polift A tak skrzynia 6biegów bez żadnych przeróbek podeszła
Lipekk Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Śliczne B5 tylko te znaczki s-line bym wywalił - jak pewnie wiesz furka nic wspólnego z s-line nie ma właśnie, były avant-y z tymi znaczkami w tym miejscu? Widziałem na allegro 1 sztukę z takimi znaczkami w tym miejscu...
juras0076 Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Opublikowano 21 Listopada 2009 Znaczki S-line już przyjechały na autku z Holandii.10 poduch jest i tyle!!!!!!! po jednej w każdym słupku, w fotelach i frontowe. Proszę mnie tu nie obrażać.W ogłoszeniach piszę się różne rzeczy to fakt Ale w moich tylko prawde!!! Koledzy z 3.0 TDI B7 niech pilnują swojego kurnika." :angry:Nie pamięta wół jak cielęciem był!!!" Skrzynia 6 biegowy manual z wyjściem na quattro podpasował pod ten motor dzięki wykonanej z jakiegoś dobrego stopu przelotkę wysokości ok 5mm Jak macie jeszcze jakies pytania walic smiało EloPozdrawiam!!!LG
Tomeks Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 W ogłoszeniach piszę się różne rzeczy to fakt Ale w moich tylko prawde!!! ogłoszenia dajemy tu http://www.a4-klub.pl/smf/sprzedam_auto-b110.0/
grippen Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 W ogłoszeniach piszę się różne rzeczy to fakt Ale w moich tylko prawde!!! ogłoszenia dajemy tu http://www.a4-klub.pl/smf/sprzedam_auto-b110.0/ ale on ma mało postów i nie da rady tam wstawić nic Śliczne B5 tylko te znaczki s-line bym wywalił - jak pewnie wiesz furka nic wspólnego z s-line nie ma właśnie, były avant-y z tymi znaczkami w tym miejscu? Widziałem na allegro 1 sztukę z takimi znaczkami w tym miejscu... co ty za głupoty wypisujesz to że ma snaczek s-line z tyłu nie świadczy o tym że to s-line a jak na TDI zobaczysz znaczek S4 to powiesz że to S4
Lipekk Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 grippen czytaj ze zrozumieniem..... zapytałem: CZY BYLY AVANT-Y Z TYMI ZNACZKAMI W TYM MIEJSCU ? Trudne? Wystarczy odpowiedzieć TAK lub NIE .... To, że piszę, że widziałem auto z takimi znaczkami, nie oznacza, że to s-line.......
grippen Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 grippen[/color][/b] czytaj ze zrozumieniem..... faktycznie kuźwa przecinka nie zauważyłem sory [br]Dopisany: 21 Listopad 2009, 20:05_________________________________________________a tak do rzeczy w tym aucie są zarąbiste tarcze ala wieś tunig
topor Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Audi S4 B5 1.9 TDi na pelnym s-lajnie:D :gwizdanie: :gwizdanie: :>
A-rek Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 ja nie wiem co sie tak uczepiliscie, zazdrosc was zrzera? kolega ma znaczki s-line bo auto jest dosc bogato wyposazone jak na B5 i wcale to nie musi oznaczac ze wmawia kazdemu ze jest to ori s-line. jedni maja znaczki S4 czy tez body S4 na B5 z silnikiem 1.6 czy tez TDi i co z tego? auto moze miec 10 poduch bo byly takie wersje w B5. jak dla mnie to pieknie sie prezentuje z zewnatrz ale w srodku troszke mi brakuje. zazdroszcze mocy i skrzyni
grippen Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 ja nie wiem co sie tak uczepiliscie, zazdrosc was zrzera? kolega ma znaczki s-line bo auto jest dosc bogato wyposazone jak na B5 i wcale to nie musi oznaczac ze wmawia kazdemu ze jest to ori s-line. jedni maja znaczki S4 czy tez body S4 na B5 z silnikiem 1.6 czy tez TDi i co z tego? auto moze miec 10 poduch bo byly takie wersje w B5. jak dla mnie to pieknie sie prezentuje z zewnatrz ale w srodku troszke mi brakuje. zazdroszcze mocy i skrzyni bogato to że ma 10 jaśków i jeszcze w tym roczniku nic nie znaczy zobacz z tyłu są korbki to jest wobec ciebie bogate wyposażenie
A-rek Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 zobacz z tyłu są korbki to jest wobec ciebie bogate wyposażenie tak bo ja tez mam korbki z tylu Arek... Osa CIe ugryzła? nie, a cos sie stalo?
grippen Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 poza kierą i poduszkami to ja tami nic nie widze może dla tego że po 4 piwkach jestem
topor Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 no bo spiąles sie niesamowicie ... albo takie moje wrazenie... dobra nie wazne, nie robmy OT. Auto ładne, nawet bardzo Plus za skrzynie, -nie wiem jak to mozliwe, ale tez chcialbym cos takiego u siebie. Ale S-LAJN to nie jest. aaa i Tyl zderzak tez zajebiaszczy. Napisz na PW jaka cene wyjsciowa.
juras0076 Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Opublikowano 21 Listopada 2009 Chłopaki Audiczka jest taka jaka jest..Każdy widzi....Wiadomo brakuje tego tamtegoooo.... :confused4:Brakuje czarnej skórzanej tapicerki Recaro... :slina:Wiadomo była by masakra... Chciałem oddać moje avanta w dobre rączki.... Dużo zamieszania o nic.Wiem ze nie ma S-line w b5 ale poza tym jest to bardzo ciekawy egzemplarz. Cena jaka mnie inetresuje to 25.900zł do malutkiej nego. EloPozdroLG!!
grippen Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 co nie zmienia faktu że ładne jest [br]Dopisany: 21 Listopad 2009, 21:48_________________________________________________juras nie denerwuj się twoja audica jest bardzo ładna tu każdy pisze swoje opnie więc sam wiesz
Rekomendowane odpowiedzi