Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] [ALL B5] A4 by Cypis :)postojówki US str.65

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie podobała mi się ciemna zieleń, ale do audiczki pasuje :thumbup:

gratuluje zakupu

Opublikowano
  • Autor

nie podobała mi się ciemna zieleń, ale do audiczki pasuje :thumbup:

gratuluje zakupu

dzieki :) mi też sie kiedyś nie podobała ale do audiczki kolorek jak najbardziej pasuje :wink4:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 17:48_________________________________________________doszly nakladki na pedaly :kox:

Opublikowano

Gumowe, czy jakieś alumynium szport? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Gumowe, czy jakieś alumynium szport? :decayed:

maiłem aluminium szport a teraz zmiana na "gumki" :kox: kiedys bylem młody i glupi :polew: teraz zostało tylko mlody :decayed:[br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 13:46_________________________________________________heh mam dylemat :decayed: mam w domu stożek K&N i nie wiem czy go zakladac czy nie :decayed: wiem ze mocy z tego nie bedzie ale moze przynajmniej dzwiek sie troche zmieni :decayed: teraz mam wklad filtra K&N ale juz mam bo z 2-3 lata wiec juz raczej do wywalenia jest :decayed: i sie zastanawiam czy kupic ori "papierowy" czy zakladac tego stożka :decayed:

Opublikowano

Możesz założyć i zobaczyć jak się będzie sprawował, troszkę może zmieni się dźwięk :)

Opublikowano
  • Autor

Możesz założyć i zobaczyć jak się będzie sprawował, troszkę może zmieni się dźwięk :)

zmienilem :wink4: dzwięk sie zmienil ale moc to napewno nie :wink4: chyba wyczyszcze moja wkładke co mam ta K&N i ja zostawie :wink4:

Opublikowano

zmienilem :wink4: dzwięk sie zmienil ale moc to napewno nie :wink4: chyba wyczyszcze moja wkładke co mam ta K&N i ja zostawie :wink4:

Nie podoba Ci sie dzwiek? Kolega przewiozl mnie A4 1.6 na stozku i dzwiek bardzo mi sie podobal - zupelnie inne auto.

Opublikowano
  • Autor

Nie podoba Ci sie dzwiek? Kolega przewiozl mnie A4 1.6 na stozku i dzwiek bardzo mi sie podobal - zupelnie inne auto.

nie nie nie :) nie chodzi mi o to że nie podoba :tongue4: ale ten moj stożek wyglada fatalnie :decayed: jak kupie nowy to dopiero zaloze :wink4: narazie wkladka jest wyczyszczona i poki co ona zostaje :wink4:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2011, 16:09_________________________________________________co sie stanie jak wywale przepływke i zaloze stożek? bo nigdzie nie moge znaleść adaptera zeby przepływka została :wallbash:

Opublikowano

Gratki za auto.. Pięknie się prezentuje...

Opublikowano
  • Autor

wie ktoś moze jakie sa wielkosci wieloklinow (w mm) i jak fachowo nazwac ta przejsciówke z malego wieloklinu na duzy :):hi:

Opublikowano

starsza kiera 17 mm

nowsza kiera 26 mm

tulejka redukcyjna

:wink4:

Opublikowano
  • Autor

starsza kiera 17 mm

nowsza kiera 26 mm

tulejka redukcyjna

:wink4:

dzięki musze sobie zapisac bo cały czas zapominam :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

dzięki :good: patrzyłes za tamtymi maskownicami?? :tongue4:

Dziś w audi zmieniona została zawiecha na ori 1BF dzis ostatni raz przez zmiana zawiechy mierzyłem audi i od srodka pisaty do nadkola bylo 34cm na przodzie i 35cm na tyle stała na prostym wiec pomiar na bank byl ok. jutro zakladam koła i zobacze ile teraz bedzie miała na 1BF :wink4: Od slepego idzie teraz nowy mod,myśle ze lada dzień bedzie więc szykuje sie kolejne grzebanko :tongue4:

Opublikowano

dzięki :good: patrzyłes za tamtymi maskownicami?? :tongue4:

Dziś w audi zmieniona została zawiecha na ori 1BF dzis ostatni raz przez zmiana zawiechy mierzyłem audi i od srodka pisaty do nadkola bylo 34cm na przodzie i 35cm na tyle stała na prostym wiec pomiar na bank byl ok. jutro zakladam koła i zobacze ile teraz bedzie miała na 1BF :wink4: Od slepego idzie teraz nowy mod,myśle ze lada dzień bedzie więc szykuje sie kolejne grzebanko :tongue4:

Wojtek, jutro z rana leci paczuszka do Ciebie, bo dziś już nie wyrobiłęm :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

slepy spoko nie pali sie :wink4: ja dzis od 8 rano z tata w garazu grzebałem ile sie dało ale efekt jest taki:

4x amorki

4x tarcze hamulcowe

nowe klocki

2x nowe łożyska na przód

i kości górne na prawej stronie byly wybite

a tarcze w sumie mogły jeździć ale ze nie mam zamiaru juz pod nia leżec to dzis zrobilem wszystko, malowanie zacisków mi jeszcze zostało :tongue4: aaaa bo bym zapomnial jeszcze wygłuszyłem bagaja matami bo na dniach wpadnie moze jaki "mudżyn z bębnem" :decayed:

Opublikowano

slepy spoko nie pali sie :wink4: ja dzis od 8 rano z tata w garazu grzebałem ile sie dało ale efekt jest taki:

4x amorki

4x tarcze hamulcowe

nowe klocki

2x nowe łożyska na przód

i kości górne na prawej stronie byly wybite

a tarcze w sumie mogły jeździć ale ze nie mam zamiaru juz pod nia leżec to dzis zrobilem wszystko, malowanie zacisków mi jeszcze zostało :tongue4: aaaa bo bym zapomnial jeszcze wygłuszyłem bagaja matami bo na dniach wpadnie moze jaki "mudżyn z bębnem" :decayed:

ja teraz robię cały dzień, i nie ma czasu nic, ale tak jest był czas nie było kasy na modzenie, teraz kasa jest to nie ma czasu :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ori od srodka piasty do nadkola powinno byc 39cm?? :mysli:[br]Dopisany: 26 Styczeń 2011, 18:37_________________________________________________czas to pieniądz :wink4:

a my nigdy nie mamy czasu :polew: :polew:

Opublikowano

ori od srodka piasty do nadkola powinno byc 39cm?? :mysli:[br]Dopisany: 26 Styczeń 2011, 18:37_________________________________________________czas to pieniądz :wink4:

a my nigdy nie mamy czasu :polew: :polew:

teraz wieczorami robię wiązki do podgrzewania stołków :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ja narazie grzanych d*p nie ruszam :wink4: i tak wpadnie do mnie konsola z polifta tylko jeszcze nie wiem kiedy :kwasny: narazie zbieram śmieci :wink4:

moja stara zawiecha jest na popchnięcie :decayed: