brembi Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Witam, Mam Audi A4 B5 '99. Interesuje mnie jaki rodzaj lakieru oryginalnie mają te auta tzn. czy to jest akryl, czy może jakiś inny i z jakich warstw składa sie powłoka. Z góry dzieki za odpowiedź. Pozdrawiam
elmo814 Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 zajrzyj do ksiazki o ile posiadiadasz albo zobacz na wlepce powinno byc oznaczenie
brembi Opublikowano 22 Listopada 2009 Autor Opublikowano 22 Listopada 2009 Problem w tym że książki mam po niemiecku ale doszukałem się takiego wpisu:" Lacknr./Innenausst. : L29U/L29U" Czy każde audi ma warstwę lakieru bezbarwnego ?
Armi Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Po L.. w kodzie to na pewno jest dwójka? Może to Z? Jaki masz kolor tego samochodu? Czarno-grafitowy(coś w tym stylu)?
endriuu Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Problem w tym że książki mam po niemiecku ale doszukałem się takiego wpisu:" Lacknr./Innenausst. : L29U/L29U" Czy każde audi ma warstwę lakieru bezbarwnego ? twoj kolor to - Vulkanschwarz Perleffect
stahxxx Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 w twoim jest napewno podklad ..baza i klar
brembi Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Opublikowano 23 Listopada 2009 Po L.. w kodzie to na pewno jest dwójka? Może to Z? Jaki masz kolor tego samochodu? Czarno-grafitowy(coś w tym stylu)? czarny metalik
Armi Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Jeśli zamiast 2 jest Z to masz ten lakier: http://der-b5.de/Bild:LZ9U_-_Vulkanschwarz.jpg.html czyli czarny perłowy.
Rekomendowane odpowiedzi