pawelbig4 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Witam Jaki jest schemat rozłozenia głosników w kombi ???z 97 roku bo wiem ze w drzwiach przednich i na desc e mam. ale nie moge namierzyc tylnich gdzie mogą bys lub gdzie bede mugł zamontwac . POZDRAWIAM
Gość zdeniu Opublikowano 18 Czerwca 2006 Opublikowano 18 Czerwca 2006 po pierwsze idź do działu Newbie i sie przywitaj na desce głosniki :?: pierwsze słysze w drzwich przednich masz na dole i u gory przy klamkach w drziach tylnych na dole ewentualnie w bagazniku po lewej stronie tuba pod tapicerką
Hugo Opublikowano 18 Czerwca 2006 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Na desce to były głośniki w Audi 80.W A4 masz głośniki w przednich drzwiach.W tylnych czasami się trafiają , ale nie jest to seryjne wyposażenie.Tak samo w półce z tyłu , czasami są czasami nie.Jak nie ma to trzeba wyciąć otwór w półce i pod spodem masz przygotowane miejsce na głośniki
Gość zdeniu Opublikowano 18 Czerwca 2006 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Jak nie ma to trzeba wyciąć otwór w półce i pod spodem masz przygotowane miejsce na głośniki kolega ma avanta :mrgreen: [ Dodano: 2006-06-18, 19:08 ] W tylnych czasami się trafiają , ale nie jest to seryjne wyposażenie a ja mam i to nawet seryjne
Hugo Opublikowano 18 Czerwca 2006 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Jak nie ma to trzeba wyciąć otwór w półce i pod spodem masz przygotowane miejsce na głośniki kolega ma avanta :mrgreen: : Tak to jest jak któs używa słowa kombi pisząc o Audi
pawelbig4 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2006 Dziekuje za zwrócenie uwagi na temat mojego błedu co do mojego nie przywitania sie z klubowiczami Przepraszam . Alje juz naprawiłem błedy!! Mam nadzieje ze niezostanie to zbyt długo w waszej pamieci. A co do tych głosnikow to sprawdze w sobotke jak wróce do domu z trasy .
Rekomendowane odpowiedzi