Maniusiek28 Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Witam ostatnio zaobserwowałem że niezależnie od tego czy ustawię 23 st C czy 18 st C wieje ciepłe....co może być tego powodem?
stahxxx Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 jesli w aucie jest teperatura nizsza niz oczekujesz jaj np,18 czy23,,a zalozenia jest nizsza to poprostu leci cieple aby jak najszybciej osiagnac zaprogramowana przez ciebie teperature..moim zdaniem dziala prawidlowo :>
Gość bialyeg Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Siemasz . Spróbuj nabić klime jak to nie zadziała to moze sprezarka poszła. Ja mam też taką samą usterke w lato na 18*C leciało ciepłe zamiast zimnego. Nabiłem klime i nic na Vagu wyskakuja jakies 3 błedy - jakies klapy i cos tam jescze więc już sam nie wiem.
songo Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 a może poprostu zwiesza ci sie silniczek klapy reg temperatury.zapamietał sobie te ostatnio ustawioną i na niej sie zwiesił dletego ciągle wieje ci ciepłe powietrze
Maniusiek28 Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Opublikowano 25 Listopada 2009 1.spróbuję adaptacji klapek 2.nabiję klimę
Gość bialyeg Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Napisz czy coś to zadziałało. :> A qogóle to co to jest adaptacja klapek ?
Rekomendowane odpowiedzi