Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 ASB] 3.0 tdi Audi Exclusive, Milltek, Kiera RS5, BOSE, MS Design DTM, pedały RS4, srabilizatory RS4, hamulce S4, skóry Valcona Black/Cognac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

luz blues. Poprostu najarałem sie na te nakładki i bede szczęśliwy jak sobie je założe. Czekam cierpliwie na numery

reniek nie gniewaj się ... szukałem kartonu, w którym mam instrukcję montażu z numerkami i nie mogę znaleźć na strychu, kurde nie pamiętam gdzie go wepchnąłem jak narty ściągałem z góry, postaram się poszukać dokładnie w wolnej chwili jeszcze.

Tym czasem tu masz aukcję na której bajk kupował moje nówki sztuki nakładki na ebaju:

http://cgi.ebay.de/Audi-A4-S4-RS4-B6-B7-Cabrio-Pedale-Fusstutze-Pedalset-/250767305689?pt=Fahrzeugantennen_Zubeh%C3%B6r&hash=item3a62e56bd9

luz blues. Poprostu najarałem sie na te nakładki i bede szczęśliwy jak sobie je założe. Czekam cierpliwie na numery

Komplet nakladek bez podstopnicy ma nr 8E1 064 200,a z podstopnica 8E1 064 205,oczywiscie te nakladki sa do manuala :hi:

Poczekam. Auto jest firmowe, więc potrzebuje kupić w serwisie gdzie mi wystawią fakture bo nie bede swoich prywatnych pieniędzy angażował bo to wychodzi wtedy jeszcze drożej.

Zawi, ja oczywiście potrzebuje do automatu :hi:

Opublikowano
  • Autor

Komplet nakladek bez podstopnicy ma nr 8E1 064 200,a z podstopnica 8E1 064 205,oczywiscie te nakladki sa do manuala :hi:

Niestety reniek, instrukcja jest od pedałów od manuala i podane są tylko te numery powyżej.

Opublikowano

f*ck, no trudno. Wywale tą kase ze swoich, nie bedziesz jedynym na forum który ma nakładki z RS6 :decayed::tongue4:

Opublikowano
  • Autor

:polew: :polew: ... wątpię aby nawet po odliczeniu vatu w aso wyszły Cię taniej :wink4:[br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 21:07_________________________________________________Przed chwilą był kurier :gwizdanie:

ECS_1.jpg ECS_2.jpg

Dystanse bardzo lekkie w porównaniu do moich 20mm H&R, wykonanie bardzo dobre, nie są kryte farbą, są anodowane :good:

Opublikowano
:slina:
Opublikowano

doliczyli cło? :wink4:

Opublikowano
  • Autor

doliczyli cło? :wink4:

Nie :) w ECS wpisali niższą wartość :good: ale się bałem, że doliczą bo z transportem wychodziło więcej niż 200$ :wink4:

Opublikowano

qźwa koxy są ..mają mniejsze grubości z szyjką centrującą ?

Opublikowano
  • Autor

dokładnie tak jak piszesz, nie mierzyłem ile dokładnie bo dobrą suwmiarkę mam w domu.

Opublikowano

Ile wyniosły koszty wysyłki z USA do PL?

Opublikowano
:kox:
Opublikowano

Kiedy montujesz ?

Opublikowano
  • Autor

Ile wyniosły koszty wysyłki z USA do PL?

55$

dokładnie tak jak piszesz, nie mierzyłem ile dokładnie bo dobrą suwmiarkę mam w domu.

Dystans ma 10 mm +/- 0,00 mm :kox: kołnierz centrujący h=11,98 :)

Kiedy montujesz ?

Nie mam kiedy do PO się wybrać po felunek :confused4:

Opublikowano

Robert, mozesz mi puscic namiary na jakichs sprzedawcow felg z allegro, z ktorych korzystales ?

Bede pewnie szukal niebawem czegos na lato...

Opublikowano
  • Autor

Z allegro to nie mogę polecić, eresy, które kupowałem chyba w październiku poszły z powrotem do sprzedawcy w styczniu. Na szczęście Pan okazał się bardzo w porządku bo pieniądze zwrócił bez targów. Teraz poprzez szwagra mam kontakt z osobą, która z tego co wiem nie handluje w necie. Może w ten weekend uda się wyprawa to zobaczę co ma na stanie. W tej chwili do audi tylko te grafitowe rs4.

Opublikowano

A co bylo z nimi nie tak ? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Farba zaczęła schodzić od soli :disgust:

Opublikowano

ciekawy jestem jaka jest wytrzymałość tej szyjki centrującej przy taki małym dystansie..czy nie będzie wibracji i nie będzie pękała..

Opublikowano

bajk na takich jezdzil tylko, ze na tyle - i bylo OK.

Ciekawe, czy na przodzie tez dadza rade...

Opublikowano

mnie na przodzie poszla jedna szyjka po 2 tyg. :gwizdanie: :wallbash:

003qrb.jpg

002ozj.jpg

Dystans 10mm firma Bimecc :good: ponoc :decayed:

wiec zakupilem Eibach :good: 8mm bez szyjki bo idealnie wchodzi :decayed:

[br]Dopisany: 16 Marzec 2011, 18:20_________________________________________________Mam nadzieje Robert, ze u Ciebie bedzie inaczej :good: