Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 ASB] 3.0 tdi Audi Exclusive, Milltek, Kiera RS5, BOSE, MS Design DTM, pedały RS4, srabilizatory RS4, hamulce S4, skóry Valcona Black/Cognac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mało bywam na mieście, od czasu do czasu w niedzielę z żoną w świątyni próżności czyt. Galaxy :polew:

Jakby nie bylo Galaxy to wiekszosc ludzi w Szczecinie nie mialaby co robic w weekend :polew:

Opublikowano
  • Autor

Myślałem kiedyś nad tą gałką, szukałem zdjęć po necie i widziałem zamontowaną w A8 D2, trzpień montażowy w B7 ma inną średnicę niż podejście tej gałki. Nie wygląda to fajnie :wink4:[br]Dopisany: 17 Marzec 2011, 20:11_________________________________________________Ok, kupione 8x18" et43 ori RS4 w graficie. Felgi proste, nie spawane, bez szpachli, lakier fabryczny :)

Niestety nie są w stanie idealnym, jedna ma zarysowaną dość mocno krawędź ale bez uszkodzenia aluminium, no i są rysy na wszystkich i cholera wewnętrzne ranty poobdzierane bo leżały jak kartofle na ziemi. Wziąłem bo wolę wiedzieć co jest nie tak i samemu zrobić, a nie jak ostatnio kupić i się potem zdziwić, że farba schodzi i szpachel wychodzi.

Najważniejsze, że technicznie są bez zastrzeżeń. Można ładnie podpicować, nawoskować i jeździć. Zobaczę jest jeszcze trochę czasu do wymiany więc może wypiaskuję i dam pod proszek i do pieca, tylko muszę znaleźć oryginalny numer lakieru i fachmana, który zrobi tak by zachować ten fajny macik bez połysku.

Opublikowano

Ok, kupione 8x18" et43 ori RS4

były ori RS4 w 18" :mysli:

Opublikowano

Ok, kupione 8x18" et43 ori RS4

były ori RS4 w 18" :mysli:

Ori RS4 były chyba 19" ET29.

Może to ori wzór RS4.

Opublikowano
  • Autor

Miałem na myśli, że ori audi made in germany :wink4:

Opublikowano

no właśnie,w S3 był ten sam wzór w 18",ale tam ET jest 53 albo 57 :mysli:[br]Dopisany: 19 Marzec 2011, 20:26_________________________________________________

Miałem na myśli, że ori audi made in germany :wink4:

aaa

...koledzy z forum...................................przypierdolą się do wszystkiego :polew::wink4:

Opublikowano
  • Autor

Fele do S3 znam na pamięć :wink4: tam jest et54 i 7,5" :wink4: zimowe rs6 mam takie pod opony 225 :wink4:

Wzór RS4 dla S3 ma inny profil przy deklach, od razu to widać :wink4:

Opublikowano

To w końcu z jakiego auta te fele... sprawdzałem jakiś czas temu i jedyne ori 18" jakie znalazłem z tym wzorem to od A3 (7,5 x 18 z ET54).

Opublikowano

rozmiar felg i ich ET wskazuje na A6...

Opublikowano

A6 nie miało tego wzoru w 18" - Wtedy miałby 8,5 x 19" z ET48. Z ET43 wychodziły 19" dla A4 B8.

Opublikowano

to już nie wiem :mysli: napisałem o A6 bo moje felgi są z A6 i mają takie same wymiary..

Opublikowano

to już nie wiem :mysli: napisałem o A6 bo moje felgi są z A6 i mają takie same wymiary..

ale pisał,że wzór RS4 :cool1:

Opublikowano

Tak Tomku ale wzór RS4 w innych modelach też ma konkretne wymiary - nie znam ori 8 x 18" z ET43 dlatego pytam co to....

Opublikowano

Tak Tomku ale wzór RS4 w innych modelach też ma konkretne wymiary - nie znam ori 8 x 18" z ET43 dlatego pytam co to....

no wiem,dlatego pierwszy zapytałem co to za felgi,bo jedyna 18 wzór RS4 jakie znam to S3,zresztą pisałeś też o nich.

Opublikowano

Wszystko się zgadza. Rzeczywiście jest taka felga w ETCE :good:

Opublikowano

I weź tu coś napisz ......... sami spiskowcy :wallbash:

http://www.original-felgen.com/8e0601025ba.html :gwizdanie:

:tongue4:

czyli kolejny mit obalony,jednak w A4 był ten wzór w 18",a nie tylko w RS4 i 19" :cool1: