Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 ASB] 3.0 tdi Audi Exclusive, Milltek, Kiera RS5, BOSE, MS Design DTM, pedały RS4, srabilizatory RS4, hamulce S4, skóry Valcona Black/Cognac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mystic - dziękuję za przewód (dziś doszło) :good:

Opublikowano

A nie a'la RS4?;) Oryginałów chyba pod tipa nie ma. Czy się mylę?

Opublikowano

elegancko :good: szkoda ze nie moglem podjechac :confused4: i co Rafal cos gadal? on to jest zawsze przeciwny jakims modom :decayed: zreszta wiekszosc ludzi tego nie rozumie

Opublikowano

Też racja..

Ja na dniach ślę do obszycia w alcantarę.. mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu odzyskam już samochód i będę się mógł swoją kierą też pochwalić :polew:

No pochwal się jak zrobisz. Słuchaj bajk, nie zamawiasz przypadkiem pedałów rs4 na ebaju ? Nie mam konta na paypal'u i cięzko mi coś kupić z zagranicy, może gdybyś Ty też brał to cenę byśmy lepszą wywalczyli. Mógłbym Ci podesłać kasiorkę a Ty byś zamówił :wink4:

Pedały od RS'a już mam, ale Tobie zamówię bez problemu.. :good:

Opublikowano
  • Autor

:wink4:

Mystic - dziękuję za przewód (dziś doszło) :good:

Nie ma za co, powiedz mi tylko, który to ekran w tej wiązce :mysli: bo nie jestem pewien czy to ta żyłka :mysli:

elegancko :good: szkoda ze nie moglem podjechac :confused4: i co Rafal cos gadal? on to jest zawsze przeciwny jakims modom :decayed: zreszta wiekszosc ludzi tego nie rozumie

No szkoda że nie mogłeś być :( oblookał bym Twoją kierę i BNS'a. Rafał w sumie był podjarany na równi ze mną, aż się zdziwiłem :wink4: skasował za wymianę 1 zł, ale sza ... robi mi od jakiegoś czasu inne auta firmowe, więc dla tego :wink4: gdybym miał kupować klucze to by mi więcej wyszło. BTW nawet aku nie odpinał, powiedział, że w razie W strzała przyjmnie na klatę :naughty:[br]

Dopisany: 11 Styczeń 2011, 12:35_________________________________________________

Pedały od RS'a już mam, ale Tobie zamówię bez problemu.. :good:

Był bym wdzięczny powiedz za ile być wyrwał to kaskę przeleję :wink4::good:

Opublikowano

dostałeś pw? bo niby wysłałem a w wysłanych nie ma.. :gwizdanie:

Opublikowano

byly RS4 w tipie, ale baaardzo malo.

Opublikowano
  • Autor

dostałeś pw? bo niby wysłałem a w wysłanych nie ma.. :gwizdanie:

Dostałem, te by mi przypasiły :good: możesz zamawiać :good: powiedz ile i prześlij nr konta :) wysyłali by do Ciebie czy bezpośrednio do mnie :mysli:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 12:45_________________________________________________Tylko widzę, że u tego sprzedawcy wychodzi taniej jak się zamówi osobno stopnicę i osobno pedały :mysli:

Opublikowano

pokaż to Ci zamówię osobno

Opublikowano
  • Autor

poszło PW :)

Opublikowano
  • Autor

Dziękuję Artur za pomoc :hi: nie wiem co bym zrobił bez tego forum :naughty:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 13:15_________________________________________________

Piekna kiera :kox: miod , malinnnna :slina:

Dziękuję Grzesiu, jest od kogo podpatrywać mody :wink4:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 13:16_________________________________________________Dzięki koledze bajk pedały już zamówione :kox:

Peda_y_RS4.jpg

Opublikowano

Wziąłeś jednak komplet, a nie osobno?

Opublikowano

dopiero co kiera zamontowana a juz pedaly zamowione :kox: szalejesz :decayed:

Opublikowano
  • Autor

dopiero co kiera zamontowana a juz pedaly zamowione :kox: szalejesz :decayed:

No i nówki ori 18" RS6 na lato zamówione :naughty: Poniosło mnie trochę, ale ta felga, którą obecnie mam na zimowych, tak mi się spodobała, że nie mogłem się powstrzymać widząc fabrycznie nowy komplet w kolorze 1H7 i w takich pieniądzach. Felgi są tak mocne, że nie ma na nie bata, jeszcze nie jeździłem na tak mocnych felgach, na zimowych zaliczyłem już tyle dziur a felgi ani śladu uszkodzeń, są cały czas proste, wyważałem w sobotę i byłem w szoku. Zrobiły się tylko małe pęcherze, bo widać, że sprzedawca nie przyłożył się do malowania, ale na wiosnę idą do piaskowania grafitem i malowania proszkowego.[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 13:47_________________________________________________

No miałem pietra, że wciągniesz komplet i będę musiał czekać na następną okazję :decayed: :decayed: :decayed:

Dokończę jeszcze montaż Bose stage II i nic więcej w aucie nie robię :)

Opublikowano
[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 13:47_________________________________________________

No miałem pietra, że wciągniesz komplet i będę musiał czekać na następną okazję :decayed: :decayed: :decayed:

Na razie muszę się z tym pomysłem przespać. :tongue4:

Opublikowano

:polew:

Opublikowano
  • Autor

:polew:

Przynajmniej do wiosny :decayed: ... masz już tego millteka :mysli::polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Nie ma i póki co wygląda na to, że nie będę miał :no:

Kwestia sklepu odchodzi w bliżej nieokreśloną przyszłość, ponieważ teraz zbyt dużo czasu mi inny interes zabiera..

Chociaż od soboty to jedyne co robię to leżę w łóżku i klikam (je*ana grypa :wallbash:).