Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 ASB] 3.0 tdi Audi Exclusive, Milltek, Kiera RS5, BOSE, MS Design DTM, pedały RS4, srabilizatory RS4, hamulce S4, skóry Valcona Black/Cognac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mystic.pl szalenie mi się podobają te aluminiowe pedały i podstopnica. Wiesz może, lub któryś z szanownych kolegów jakie sa nr częsci?? Chciałbym sobie takie zamówić, ale potrzebuje fakturę na firmę i chyba pozostaje mi tylko ASO.

Opublikowano
  • Autor

mystic.pl szalenie mi się podobają te aluminiowe pedały i podstopnica. Wiesz może, lub któryś z szanownych kolegów jakie sa nr częsci?? Chciałbym sobie takie zamówić, ale potrzebuje fakturę na firmę i chyba pozostaje mi tylko ASO.

Niestety numerków jeszcze Ci nie podam, bo pedały jeszcze leżą u bajka, niestety chłopina nie domaga ostatnio i nie ma kiedy na pocztę się coolnąć wysłać upragnione pedały do prawowitego właściciela :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: .

Opublikowano

mystic one juz u bajka w aucie smigaja :)))

Opublikowano
  • Autor

Gdyby bajk miał automata to bym tak pomyślał ale na szczęście ma manuala :decayed:

Opublikowano

:decayed:

w poniedziałek zdejmuję i polecą do Ciebie :naughty:

Opublikowano
  • Autor

:decayed:

w poniedziałek zdejmuję i polecą do Ciebie :naughty:

A tego dużego gdzie sobie założyłeś :mysli: :gwizdanie: :decayed: :decayed:

Opublikowano

jako ochraniacz na jaja :decayed::polew::wink4:

Opublikowano

jako ochraniacz na jaja :decayed::polew::wink4:

Bwwwaaaahahahahahhahaha :polew: Sry... :rolleyes:

Opublikowano

jak tam bose podłączone ? ciekaw jestem czy buczy :decayed::naughty:

Opublikowano
  • Autor

Czasu starczyło tylko na podmiankę głośników i pociągnięcie wiązki. W tygodniu raczej nic nie zrobię więcej, myślę, że w next weekend zakończę montaż.

Opublikowano

a jest na forum opisana taka operacja podmiany głośników seryjnych na Bose? czy trzeba coś rezać w kablach, czy kostki pasują.

Jak mam Concerta II z 8 + sub... to musze dokładac kable czy idą po tych samych? kostki są te samę? P&P?

Opublikowano
  • Autor

a jest na forum opisana taka operacja podmiany głośników seryjnych na Bose? czy trzeba coś rezać w kablach, czy kostki pasują.

Jak mam Concerta II z 8 + sub... to musze dokładac kable czy idą po tych samych? kostki są te samę? P&P?

Głośniki podchodzą P&P.

Opublikowano

a co z głosnikiem pod szyba przednią?

w serii nie Bose on tez jest?

Opublikowano
  • Autor

W serii też jest, tylko inny, podmieniać zwykły centralny na centralny od bose można dopiero po podpięciu wzmaka bose.

Jest cały temat na forum.

Opublikowano

o kurde nie zauwazyłem go :decayed::kox: :kox: :gwizdanie: :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

BOSE ON BOARD :) Z całą stanowczością stwierdzam, że jeśli ktoś lubi słuchać muzyki w dobrej jakości to ten mod powinien być wykonany jako pierwszy w jego samochodzie. Te same płyty a jakby inne :kox:

IMG_1067.jpg

Zostały jeszcze blendy w drzwiach do podmianki ale to już zrobię w lecie jak będzie cieplej.

Opublikowano

gejnie założyłeś?

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze nie, nie starczyło czasu na wszystko, w weekend posprzątam auto bo syf jest po montażu audio, założę pedały i rzucę nowe chodniczki :gwizdanie:

BTW przygotowałem sobie takiego a'la manuala do montażu, jak by ktoś potrzebował jak krowie na rowie, to niech pisze do mnie na maila (nie na PW) :wink4: [br]Dopisany: 03 Luty 2011, 20:49_________________________________________________Panowie szukam koszyka/ramki do zamocowania zmieniarki cd/dvd do zwykłego schowka bez lodówki. Nr ramki to 8E0 035 113.

Jakby ktoś miał na zbyciu to przygarnę w rozsądnych pieniądzach :)

Takie cuś chciałbym zamontować:

1e423917b00969fc.jpg

a ramka wygląda tak (nr 25):

ramka.jpg

Opublikowano

Milo patrzeć jak moje przyszłe autko pieknieje:)