Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 ASB] 3.0 tdi Audi Exclusive, Milltek, Kiera RS5, BOSE, MS Design DTM, pedały RS4, srabilizatory RS4, hamulce S4, skóry Valcona Black/Cognac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

;)[br]Dopisany: 08 Grudzień 2011, 12:37_________________________________________________Miałem dzisiaj aparat pod ręką i udało się coś nagrać na szybko, w słuchawkach dużo lepiej oddaje dźwięk:

jest zacnie V6 daje rade, w przyszłości walnij od początki Milteka będzie bardziej agresywny...

Opublikowano
  • Autor

Robiąc DP musiał bym wywalać dpfa a na tym mi nie zależało. Już bez samego filtra byłby dużo głośniejszy na czym też mi nie zależało za specjalnie bo i teraz w trasie robi się męczące to buczenie.

Opublikowano

Robiąc DP musiał bym wywalać dpfa a na tym mi nie zależało. Już bez samego filtra byłby dużo głośniejszy na czym też mi nie zależało za specjalnie bo i teraz w trasie robi się męczące to buczenie.

wydaje mi się że głośniej byc nie będzie a zmieni się dźwiek wydechu

Opublikowano
  • Autor

wydaje mi się że głośniej byc nie będzie a zmieni się dźwiek wydechu

Trudno powiedzieć, może masz rację. Tu masz chyba z custom kat i bez filtra, z tego co udało się zrozumieć:

... nieważne tak jak jest mi pasuje :wink4:

Opublikowano

... nieważne tak jak jest mi pasuje :wink4:

aaa no to trzeba było tak odrazu :) więc sukces osiągnięty w 100% :good: :good:

Opublikowano

Troszke nie obserwowałem twojego paździocha, a tutaj cały czas zmiany w pozytywnym kierunku :naughty:

gratki :kox:

PS: możesz podpowiedzieć numery przednich chlapaczy :mysli:

Dzięki :hi: w sumie mody już skończone :wink4:

Co do numerów chlapaczy, szukałem faktury i niestety nie mogę jej znaleźć :confused4: a na chlapaczu nie widać numerów bez ściągania z auta :confused4:[br]Dopisany: 27 Grudzień 2011, 10:33_________________________________________________ZuKeRs znalazłem numerki tych chlapaczy:

8E0 075 111 A :wink4:

Dziękuje :hi:

Najbardziej zrobił mnie :slina: pakiet MS DESIGN ---- miazga :kox: :kox: :kox:

Z czystej ciekawości, czy ten pakiet kupywałeś w/g cen z ASO - bo tam ceny zabijają :wallbash: - chciałem zgapić od ciebie :naughty: pomysł na tylny dyfuzor pod mojego ultera ale cena 1415 to :wallbash::kwasny: gdzie s-line dwururka kosztuje ok 350 :confused4:

Opublikowano
  • Autor

Troszke nie obserwowałem twojego paździocha, a tutaj cały czas zmiany w pozytywnym kierunku :naughty:

gratki :kox:

PS: możesz podpowiedzieć numery przednich chlapaczy :mysli:

Dzięki :hi: w sumie mody już skończone :wink4:

Co do numerów chlapaczy, szukałem faktury i niestety nie mogę jej znaleźć :confused4: a na chlapaczu nie widać numerów bez ściągania z auta :confused4:[br]Dopisany: 27 Grudzień 2011, 10:33_________________________________________________ZuKeRs znalazłem numerki tych chlapaczy:

8E0 075 111 A :wink4:

Dziękuje :hi:

Najbardziej zrobił mnie :slina: pakiet MS DESIGN ---- miazga :kox: :kox: :kox:

Z czystej ciekawości, czy ten pakiet kupywałeś w/g cen z ASO - bo tam ceny zabijają :wallbash: - chciałem zgapić od ciebie :naughty: pomysł na tylny dyfuzor pod mojego ultera ale cena 1415 to :wallbash::kwasny: gdzie s-line dwururka kosztuje ok 350 :confused4:

Dzięki, dzięki :hi:

Cały pakiet Votex by MS Design brałem od tego gostka: http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=13564420

Nie wiem czy coś mu jeszcze zostało do B7. Spoko koleś, można się z nim dogadać poza allegro, wszystkie graty były nowe w podkładzie do lakierowania.

Opublikowano

Może i by wszedł ale ważniejszą sprawą jest szerokość chłodnic klimy i wody. Tutaj może się nie zmieścić. Poza tym nie wiem czy w 3.0d jest dużo większy niż z 2.0d (na zdjęciu wydaje się być taki sam) a ten z kolei przy 190KM już nie daje rady ;(

Może ktoś się szykuje do ściągania zderzaka i jest w stanie pomierzyć ile jest dokładnie miejsca pod belką i ile miejsca na głębokości :mysli:

może w styczniu - muszę poprawić po sierpniowych wymianach paska i rolek

BTW, a nie podejdzie ten co jest w A6 montowany - w A6 są dwa boczne i środkowy

Opublikowano
  • Autor

Poważnie ? nie wiedziałem o takim rozwiązaniu w A6 :blink: muszę looknąć w etkę i obczaić.

Opublikowano

cos mi sie wydaje, ze Ci sie cus pomylilo :)

Opublikowano

cos mi sie wydaje, ze Ci sie cus pomylilo :)

to może nie była seria ... ale na torze w Poznaniu widziałem ze miało :)

Opublikowano

to może nie była seria ... ale na torze w Poznaniu widziałem ze miało :)

a boczne tez mial ? :)

Opublikowano
  • Autor

Panowie, któryś z kolegów generował mi plik txt do etki z VINem, niestety nie pamiętam kto był tak uprzejmy. Muszę zrobić nowy plik, czy może ktoś pomóc :hi:

Opublikowano

Panowie, któryś z kolegów generował mi plik txt do etki z VINem, niestety nie pamiętam kto był tak uprzejmy. Muszę zrobić nowy plik, czy może ktoś pomóc :hi:

Chodzi o ponowne przesłanie tego samego pliku czy wygenerowanie nowego na podstawie innego numeru? Bo źródełko wyschło i jest lipa ... :confused4:

Opublikowano
  • Autor

Chodzi o ponowne przesłanie tego samego pliku czy wygenerowanie nowego na podstawie innego numeru? Bo źródełko wyschło i jest lipa ... :confused4:

A no właśnie, usunołem PW i zapomniałem, że od Ciebie dostałem :hi: problem w tym, że nowy VIN potrzebny :confused4:[br]Dopisany: 30 Grudzień 2011, 11:58_________________________________________________

Panowie, szukam jarzma do zacisku S4 B6/B7 najlepiej czarne. Wymieniali mi wahacze ostatnio i pomocnik uszkodził gwint a teraz się nie przyznaje :wallbash:

Auto mam na przeglądzie na szczęście u ogarniętego mechanika i póki co przegwintuje i da grubszą śrubę ale finalnie chcę mieć tak jak być powinno.

Opublikowano
  • Autor

Tia, nie odpuszczam oczywiście :wink4: na razie idzie na ostro ale wyjeżdżam w góry 14-tego i do tego czasu muszę mieć na tip top hamulec.

Opublikowano

Tia, nie odpuszczam oczywiście :wink4: na razie idzie na ostro ale wyjeżdżam w góry 14-tego i do tego czasu muszę mieć na tip top hamulec.

No tak w trase autko musi być sprawne :)

Jakie gory :naughty: szykuje sie długa trasa :przebiegly:

Opublikowano
  • Autor

W tym roku kryzys, trzeba oszczędzać :> jedziemy do Zieleńca, tam są teraz chyba najlepsze warunki w PL do jezdżenia ze względu na specyficzny mikroklimat :)

Opublikowano

W tym roku kryzys, trzeba oszczędzać :> jedziemy do Zieleńca, tam są teraz chyba najlepsze warunki w PL do jezdżenia ze względu na specyficzny mikroklimat :)

Śniegu nie ma (jak wszędzie) ale za to piwo dobrze wchodzi .... ;)