Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 BKE] "Sprache" na "Language"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chcialbym wykonac 2 zmiany jezyka:

- zmiana jezyka w module BT (RNS-E mam bez SDS'a) mam przygotowanie do zestawu tel. + zakupilem ostatnio uchwyt do telefonu (z lektury forum wiem ze to: Telefon - Handyforbereitung - 77)

- zmiane w komunikatach FIS (z lektury forum wiem ze to: Kombi Instrument - 17 )

Juz sie mialem przymiezac do zakupu tego oto kabla: http://allegro.pl/item821810819_vag_com_kkl_obd2_obdii_usb_pl_gw_wysylka_w_24h_ss.html gdy naszly mnie pewne watpliwosci.

Mianowicie mam B6 BKE wyprodukowana > Maj 2004, zatem moze byc juz szyna CAN. Sprzedawcy rowniez nasunely sie spore watpliwosci dlatego odstapilem od zakupu.

Wiadomo Interfejsy komunikujace sie po szynie CAN do tanich juz nie naleza, a modyfikacja ktora chcialem (chcialbym) wykonac nie wiem czy jest warta tej ceny.

W zwiazku z tym drodzy forumowicze mam pytanie: Ile mogloby to kosztowac w ASO i czy ktos kiedykolwiek korzystal?

pzdr

ZR

Opublikowano

kolego... to jest forum... gdzie są inni forumowicze :naughty: którzy się spotykają na tzw: spotach... a Ty tu piszesz o ASO :no:

wejdź w spoty warszawskie... są co tydzień... i zapuść temat żeby ktoś Ci pomógł - kabli chłopaki mają dostatek a chęci im też pewnie nie zabraknie

FIS zmienisz kablem KKL za 50zł

a blutooth niestety raczej CAN

przynajmniej tak u mnie było... a mam auto z kwietnia[br]Dopisany: 25 Listopad 2009, 23:55_________________________________________________PS: nie ma się co ich bać... raz u nich byłem i nie pognali :wink4:

Opublikowano

Napisz do lukaszr lub Flyer - oni doskonale się na tym znają i na 100% zrobią Ci to za free na spocie :good:

Opublikowano

Napisz do lukaszr lub Flyer - oni doskonale się na tym znają i na 100% zrobią Ci to za free na spocie :good:

za free to robi boberek :polew::kox: :kox:

Lukaszr za 99 a Fly za 199zeta netto :tongue4:

Opublikowano

Lukaszr zawsze byl tani .... :naughty:

Opublikowano

Lukaszr zawsze byl tani .... :naughty:

i dostępny :naughty: :naughty: :naughty:

Także Panowie , jak ktoś chce cokolwiek zrobić z użyciem VAGa to nasz serdeczny przyjaciel lukaszr z chęcią wszystkim pomoże , za darmo :notworthy: tylko trzeba go atakować często na pw :good:

Opublikowano

Noo... Łukasz tak śmiesznie biega z tym kabelkiem i laptopem od samochodu do samochodu..

A my rzucamy w niego frytkami i podkladamy mu nogi :D Ależ on smiesznie wygląda wtedy, ma taką buźke jakby.. jakby go coś trapiło..

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Noo... Łukasz tak śmiesznie biega z tym kabelkiem i laptopem od samochodu do samochodu..

A my rzucamy w niego frytkami i podkladamy mu nogi :D Ależ on smiesznie wygląda wtedy, ma taką buźke jakby.. jakby go coś trapiło..

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

ale wtedy czuje się potrzebny tak więc proście o wszystko lukaszar.

Gdyby ktoś chciał do niego nr kom to służę :naughty::decayed:

Opublikowano

Najpierw na temat - podjedź na spota, ktoś Ci to zrobi - ja nawet nie mam interfejsu.

A teraz małe OT do pozostałych piszących OT w wątku:

:ssij: :ssij: :ssij: :ssij: :ssij: - CIE bydlaki :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

A teraz małe OT do pozostałych piszących OT w wątku:

:ssij: :ssij: :ssij: :ssij: :ssij: - CIE bydlaki :kox: :kox: :kox:

Ja przestałem rzucać w niego frytkami a zacznę papierkami :naughty:

Opublikowano

ja nawet nie mam interfejsu.

OSZUST KŁAMIE :polew: :polew: :polew::decayed: :decayed: :decayed:

* nie mam interfejsu od prawie roku - zapytaj kogo chcesz :tongue4:

Opublikowano

Trzeniu, wszyscy wiemy, ze pracujesz w drukarni... nie musialo byc tak kolorowo :polew:

Zamykam, bo sie zrobil mega OT.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...