zrutku Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Witam, Chcialbym wykonac 2 zmiany jezyka: - zmiana jezyka w module BT (RNS-E mam bez SDS'a) mam przygotowanie do zestawu tel. + zakupilem ostatnio uchwyt do telefonu (z lektury forum wiem ze to: Telefon - Handyforbereitung - 77) - zmiane w komunikatach FIS (z lektury forum wiem ze to: Kombi Instrument - 17 ) Juz sie mialem przymiezac do zakupu tego oto kabla: http://allegro.pl/item821810819_vag_com_kkl_obd2_obdii_usb_pl_gw_wysylka_w_24h_ss.html gdy naszly mnie pewne watpliwosci. Mianowicie mam B6 BKE wyprodukowana > Maj 2004, zatem moze byc juz szyna CAN. Sprzedawcy rowniez nasunely sie spore watpliwosci dlatego odstapilem od zakupu. Wiadomo Interfejsy komunikujace sie po szynie CAN do tanich juz nie naleza, a modyfikacja ktora chcialem (chcialbym) wykonac nie wiem czy jest warta tej ceny. W zwiazku z tym drodzy forumowicze mam pytanie: Ile mogloby to kosztowac w ASO i czy ktos kiedykolwiek korzystal? pzdr ZR
GRazny Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 kolego... to jest forum... gdzie są inni forumowicze którzy się spotykają na tzw: spotach... a Ty tu piszesz o ASO wejdź w spoty warszawskie... są co tydzień... i zapuść temat żeby ktoś Ci pomógł - kabli chłopaki mają dostatek a chęci im też pewnie nie zabraknie FIS zmienisz kablem KKL za 50zł a blutooth niestety raczej CAN przynajmniej tak u mnie było... a mam auto z kwietnia[br]Dopisany: 25 Listopad 2009, 23:55_________________________________________________PS: nie ma się co ich bać... raz u nich byłem i nie pognali
Gość Trzeniu Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Napisz do lukaszr lub Flyer - oni doskonale się na tym znają i na 100% zrobią Ci to za free na spocie
poziek Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Napisz do lukaszr lub Flyer - oni doskonale się na tym znają i na 100% zrobią Ci to za free na spocie za free to robi boberek :kox: Lukaszr za 99 a Fly za 199zeta netto
spanky Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Napisz do lukaszr lub Flyer - oni doskonale się na tym znają i na 100% zrobią Ci to za free na spocie za free to robi boberek :kox: Lukaszr za 99 a Fly za 199zeta netto Lukaszr zawsze byl tani ....
Gość Trzeniu Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Napisz do lukaszr lub Flyer - oni doskonale się na tym znają i na 100% zrobią Ci to za free na spocie za free to robi boberek :kox: Lukaszr za 99 a Fly za 199zeta netto Lukaszr zawsze byl tani .... i dostępny :naughty: Także Panowie , jak ktoś chce cokolwiek zrobić z użyciem VAGa to nasz serdeczny przyjaciel lukaszr z chęcią wszystkim pomoże , za darmo tylko trzeba go atakować często na pw
Nosfer Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Noo... Łukasz tak śmiesznie biega z tym kabelkiem i laptopem od samochodu do samochodu.. A my rzucamy w niego frytkami i podkladamy mu nogi Ależ on smiesznie wygląda wtedy, ma taką buźke jakby.. jakby go coś trapiło.. :polew: :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Noo... Łukasz tak śmiesznie biega z tym kabelkiem i laptopem od samochodu do samochodu.. A my rzucamy w niego frytkami i podkladamy mu nogi Ależ on smiesznie wygląda wtedy, ma taką buźke jakby.. jakby go coś trapiło.. :polew: :polew: ale wtedy czuje się potrzebny tak więc proście o wszystko lukaszar. Gdyby ktoś chciał do niego nr kom to służę
zrutku Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Opublikowano 26 Listopada 2009 Dzieki Panowie za namiary. Skontaktuje sie napewno.
lukaszr Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Najpierw na temat - podjedź na spota, ktoś Ci to zrobi - ja nawet nie mam interfejsu. A teraz małe OT do pozostałych piszących OT w wątku: :ssij: :ssij: - CIE bydlaki :kox:
poziek Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 A teraz małe OT do pozostałych piszących OT w wątku: :ssij: :ssij: - CIE bydlaki :kox: Ja przestałem rzucać w niego frytkami a zacznę papierkami
Gość Trzeniu Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 ja nawet nie mam interfejsu. OSZUST KŁAMIE :polew: :decayed: * nie mam interfejsu od prawie roku - zapytaj kogo chcesz
Flyer Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Trzeniu, wszyscy wiemy, ze pracujesz w drukarni... nie musialo byc tak kolorowo Zamykam, bo sie zrobil mega OT.
Rekomendowane odpowiedzi