Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVJ] Czarna mamba Q @ GT28RS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale kupiles go jakos drozej niz "zwykle" B6 ?

Opublikowano

jedno jest pewne, za darmo nie oddam

Za darmo to nie, ale za cenę prawie serii :decayed: Takie życie :wink4:

Realia są takie, że jak będziesz sprzedawał to radzę wszystko wyciągnąć, zrobić z auta golasa i sprzedać go po cenie normalnego B6. A po-rozsprzedawać tajle kanałami racing-owymi czy tuningowymi, ale na to trzeba mieć czas, cierpliwość i chęci, wtedy można więcej nieco odzyskać :wink4:

Opublikowano

QRi, tutaj coś czego szukasz --> http://otomoto.pl/volkswagen-golf-r32-4-motion-tuning-C15145220.html

Co do sprzedawania gratów osobno to może i ma sens w przypadku wyposażenia, ale wyjmować turbo i resztę rzeczy później przywrócenie seryjnego programu, raczej mija się z celem.

Opublikowano

Tylko kto chciałby dać za Golfa prawie 130 kafli :> Wątpię, że to sprzedają.

Dlatego napisałem jak wyżej. Ktoś kto miał dobrze modzone auto i wpakował w nie 15k+ zł, a potem chciał się go pozbyć itp. wie o co kaman.

Opublikowano

QRi, tutaj coś czego szukasz --> http://otomoto.pl/volkswagen-golf-r32-4-motion-tuning-C15145220.html

Co do sprzedawania gratów osobno to może i ma sens w przypadku wyposażenia, ale wyjmować turbo i resztę rzeczy później przywrócenie seryjnego programu, raczej mija się z celem.

bo jak się sprzedaje seryjne graty to wtedy mijasz się z celem

Qri, albo znajdziesz napaleńca który da Ci za to auto 40+ tyś zł albo sprzedasz za np. 33 tyś zł i resztę dostaniesz jak sprzedasz gotowy kit lub wszystkie części osobno

Opublikowano

to też jest jakaś opcja, ale szkoda rezygnować z tak zaawansowanego projektu, fajnie by było zeby to auto dało jeszcze komuś troche radości z jazdy - najchętniej sprzedałbym komuś z forum, wtedy jest większe prawdopodobienstwo, że czarnula będzie dobrze traktowana... kutfa mam do niej sentyment :decayed:

na dzien dzisiejszy jestem niemal pewny, że ją wystawie...

pierw sprobuje sprzedac normalnie - jak się chetny nie znajdzie na "gotowe" szybkie auto to wtedy wracamy do stocka a reszte sprzedaje na boku

podejrzewam, że na sama suszarke znajdzie się paru chętnych :)

===

powiem tak - to auto jest naprawdę porządnie doinwestowane

nie mówie tylko o mocy, bo porobione jest także audio (wszystko na high-endowych podzespołach), zmienione zderzaki - o body ms designa już parę osób się na pw pytało - nie wspominacm o detalach takich heble z s4

do tego wszystkiego o auto dbam jak o własne dziecko, jak coś jest nie halo to nie ma druciarstwa, konkret naprawa i tyle

Opublikowano

Dokładnie w tym jest cały sęk. Jeśli ktoś chciał już na początku coś odzyskać z modyfikacji i posprzedawał wszystkie seryjne graty to faktycznie mija się z celem kupowanie zaś na nowo seryjnych gratów i robienie serii, ale jak te graty leżą na półce w garażu jak u mnie to ma sens :)

Opublikowano

Dokładnie w tym jest cały sęk. Jeśli ktoś chciał już na początku coś odzyskać z modyfikacji i posprzedawał wszystkie seryjne graty to faktycznie mija się z celem kupowanie zaś na nowo seryjnych gratów i robienie serii, ale jak te graty leżą na półce w garażu jak u mnie to ma sens :)

szczerze - to wydaje mi się, że kupując używki z rozbitków i tak wyszedł bym na swoje

ale nie chce się bawić - wole dać się komuś nacieszyć - sporo ludzi jechało i wie o czym mowa :cool1:

130k... troche przesadzili, jeszcze jakby to bylo wysokie 5 to cena mogła by być realna

btw - najprawdopodobniej pojde w IV - latwiej w manualu wyrwać

Opublikowano

Standardowa jednostka 3,6 FSI została wzmocniona z 250 KM

Coś im się chyba po rąbało w ogłoszeniu,bo jeśli 3,6,to swap z Passata US i 300KM w serii.

Opublikowano

Standardowa jednostka 3,6 FSI została wzmocniona z 250 KM

Coś im się chyba po rąbało w ogłoszeniu,bo jeśli 3,6,to swap z Passata US i 300KM w serii.

Błąd, u góry jest pojemność 3200 cm³.

Opublikowano

Ale po co sprzedawać auto w które włożyło tyle serca i hajsu ???

Opublikowano

bo "nie jedzie" :gwizdanie:
Opublikowano

bo "nie jedzie" :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Co do sprzedaży " gotowca " to przypomina mi się obraz Siwego wystawianego przez ostatniego właściciela na allegro :kwasny:

Opublikowano

obraz Siwego wystawianego przez ostatniego właściciela na allegro :kwasny:

ciekawe co on z nim zrobił ?? czy dbał ??? czy daje lipe

Opublikowano

no to przykra sprawa jest...

tak samo jak składak Adamoo,wystawił za uczciwą kasę ale nikt tyle nie wyłoży...

Opublikowano

tak samo jak składak Adamoo,wystawił za uczciwą kasę ale nikt tyle nie wyłoży...

dlatego trzeba trzymać do końca , zapłacić AC i czekać az ktoś ci w dópe za***ie lub w bok :good:

Opublikowano

Dlatego powrót do serii to najlepsze rozwiązanie :naughty:

A co kupuje Adaś ? :naughty:

dlatego trzeba trzymać do końca , zapłacić AC i czekać az ktoś ci w dópe za***ie lub w bok :good:

:decayed:

Opublikowano

właśnie poziek... co się dzieje z siwym ?

Opublikowano

Co do sprzedaży " gotowca " to przypomina mi się obraz Siwego wystawianego przez ostatniego właściciela na allegro :kwasny:

Wg mnie tam brakowało porządnych zdjęć, bo te co były na aukcji w ogóle nie przedstawiały obrazu auta. Wystarczy popatrzeć jak wyglądają szroty sprzedawane przez handlarzy co wynajmują profesjonalnych fotografów. Zdjęcia na allegro to podstawa. Kupujący musi się zakochać w zdjęciach.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...