moskal Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 motoryzacyjni onanisci sie wszyscy podjebali , co ???? :polew: :polew: :polew:
gregory Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 A mnie już gul skakał jak h*j jak to czytałem Ty jajcarzu Ale takie niuty jakbyś miał w takiej linii to bym ci na serio pozazdrościł. By the way to S3 też było nieźle dłubane, bo po samym programie to takie linie nie wychodzą, a tym bardziej takie liczby. W sumie to stary wykres, bo kojarzę, że jakiś czas do tyłu Compsport-y się też jarali tym wkresem na racing forum, no i nie ma dziwne Czekamy na twój prawdziwy wykres
KOval81 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 A mnie już gul skakał jak h*j jak to czytałem Ty jajcarzu Ale takie niuty jakbyś miał w takiej linii to bym ci na serio pozazdrościł. By the way to S3 też było nieźle dłubane, bo po samym programie to takie linie nie wychodzą, a tym bardziej takie liczby. W sumie to stary wykres, bo kojarzę, że jakiś czas do tyłu Compsport-y się też jarali tym wkresem na racing forum, no i nie ma dziwne Czekamy na twój prawdziwy wykres Moc spadła do 180PS, a krzywe się zawiązały w supełki, więc nie ma co pokazywać
poziek Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zróbcie mu kręcenie wora jak przyjedzie na spot...kręcić może Miron
QRi Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2010 ale urwał, ale to było dobre myslalem ze ktos sie polapie, 1 kwietnia.... taki wynik no ale coż.... żart sie udał Michał 1:0 a4-klub tymczasem 2.04 moge napisac ze nie wiem kiedy bede miał auto 0_o, mamba czeka w bielsku na swoja kolej. Obym sie na geco cup wyrobił to podjade
gregory Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zróbcie mu kręcenie wora jak przyjedzie na spot...kręcić może Miron Mirek przed tym pewnie walnie se z 10 pompek
QRi Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2010 Pare zmian optycznie: nowy grill, nowe lusterko, plakierowane tylnie nadkola, wywalone parujace halogeny mechanicznie Poprawiony DP - jest nowe 2,75 cala - za***iście szeroko od samej turbiny. Michał z MG odwalił kawał dobrej roboty poprawione detale - nowe tarcze klocki tył, nowe klocki przód, wymienione cewki zapłonowe (swoją drogą w ASO na kosciuszki za nówki płaciłem 120zł/sztuka) jeszcze pare dupereli zostało, ale mysle ze do konca wakacji będe mógł napisac "auto jest gotowe" high 5
miron78 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 działaj bo chciałbym wreszcie zobaczyć ją znowu na spocie
QRi Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Jeszcze sie przetwarza filmik z przyspieszeniem 50-150 finalnie strojenie miało miejsce na koniec lipca - zrobilem juz 2kkm - nic się nie dzieje, jeździ fajnie ciekawe kiedy zacznie brakowac mocy
MAGIC87 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 sezon sie konczy powoli, wiec pewnie na wiosne po 5 przejazdach stwierdzisz, ze mało pod maska
CoLo Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Masz jakis wykresk ? Ahh te cyferki ale też bym zobaczył bo nawet jedzie
QRi Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2010 pewnie niewiele ponad 300 bedzie nie potrafie sie czasowo z Patrykiem ustawic, zeby stanac na rolkach
poziek Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Siema Pozdrowienia od najszybszej B6 w PL to jest siwka :kox:
moskal Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Siema Pozdrowienia od najszybszej B6 w PL to jest siwka :kox: :polew: :polew:
gregory Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Siema Pozdrowienia od najszybszej B6 w PL to jest siwka :kox: Jeździ to jeszcze wogóle?
poziek Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Siema Pozdrowienia od najszybszej B6 w PL to jest siwka :kox: Jeździ to jeszcze wogóle? Jeździ i jakby Qri jak rozumiem pretendent do tytułu chciałby szerzyć jakieś plotki niby, że jego padlina to najszybsze B6 w PL to można to zawsze zweryfikować Nie liczyłbym także na padlinę Flejera bo chyba zapominacie, że siwek robił lepsze czasy niż podobnej wagi S4 Norbiego :gwizdanie: a tak w ogóle to zapodajcie jakieś dane z oficjalnych zawodów czy to padło pojechało choć 14 sekund :evil:
Rekomendowane odpowiedzi