Damian0911 Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 kupiłem tarcze na tylnią oś firmy BRP w okazyjniej cenie 60zł za sztukę + klocki BREMBO 134zł za komplet jak myślicie to dobry wybór? i jeszcze jedno pytanie dlaczego klocki przód i tył musiałem kupić do rocznika po 1998r.bo w katalogu występują dwa rodzaje klocków do samochodów przed 98. i po 98.a samochód mam z 95r.??za wszelkie uwagi dziękuje
Dev Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 w Twoim wychodziły aucie równoczesnie dwa rodzaje zacisków, alu i zeliwny Z BRP kojarzy mi sie tylko jedna nazwa - Bombardier,
MATIUS Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 tył hamuje w 20 % max liczy się dobry przód co do tarcz Brat takie kupił też na tył zrobił 10 000 i działają
Dev Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 siła hamowania tyłu w zaleznosci od obciążenia osi może wynosic nawet 100% ale to dotyczy specyficznych jednostek i nie warto nad tym sie rozwodzic szczególnie
Rekomendowane odpowiedzi