Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] Black Bandit Czikita edition. Projekt zakonczony.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od 28-11-2009 Jeżdżę tym o to czarnym wehikułem. Na razie jestem bardzo zadowolony. Trochę pracy już w niego włożyłem, trochę jeszcze zostało do włożenia, żeby wyglądał jak sobie to w mojej głowie ubzdurałem. W lipcu 2010 byłem nim w Polsce, tam został przeprowadzony gruntowny face lifting do modelu S line z pakietem Schwarz. Zapraszam do śledzenia wątku :)

A teraz o samochodzie:

Jest to silnik AWX, przejechane przy kupnie mial 171 tyś km. 2002 rok produkcji. Ogólnie zadbany, nie porwana tapicerka ani nic.

Jest to ten 'nieudany wypust' z fabryki z kierownicą po prawej stronie :polew: :polew: :polew:

Tutaj mój stary batmobil :grin::

1002733d.jpg

A tu już A4 świeżo po zakupie:

obraz002cc.jpg

obraz004gr.jpg

Potem były felgi rs4 repliki + allroad :decayed::

1002855k.jpg

Potem lekka 'gleba':

1002929k.jpg

No i wpadł pakiet s line + 2rurka + led na tył:

a4421.jpg

a4416.jpg

Później były ori rs6 w graficie

były fotele s line b7, podsufitka czarna i rns-e ale naszło mnie na zmianę auta więc wszystko wyprzedałem :wallbash: ale jak to mówią, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, fotele będą bardziej "Custom" a sufit pójdzie w czarną alkantarę, RNS-e dałem bratu na przetrzymanie więc pewnie wezmę je z powrotem albo ew. poszukam jakiegoś 2dina :wink:

W międzyczasie przyszło też zawieszenie air ride, poduszki by Algrundo, kompresor i butla Air Zenith, zawory Asco. Nie miałem jeszcze czasu zrobić porządnych fot, auto umyte ale deszcz pada :( Jak coś zrobię to na pewno wrzucę foty:

20120416_134748.jpg

Postanowiłem iść trochę w kolorystykę black & orange, listwy pójdą w pomarańczową alkantarę a parę gadżetów w środku zostanie zastąpione nowymi:

DSC06711.jpg

DSC06682.jpg

DSC06708.jpg

553636_421030687936676_964831162_n.jpg

No i to by było na tyle :P

Tak się prezentuje na drodze:

Wpadły nowe felgi RH ZW3 18 i lampy modzone na te z rs6":

1.jpg

5.jpg

4.jpg

IMG_5152.jpg

3.jpg

A plany? No są i to niemałe :D

Najpierw kończymy wizual czyli:

- Malujemy całe auto w kolor ... No własnie, jaki kolor?:whistling:

- Recaro z pomarańczowymi wstawkami, sufit w czarną alkantarę + pomarańczowe wstawki

- RNS-E (po co sprzedałem?:facepalm:)

- Bluetooth + Kamera cofania

- Składane lustra + fotochrom

- Swapik :kox:

- Coś pokombinujemy z tylnymi lampami :decayed:

- Wymiana wszystkich rzeczy w środku które okazują zużycie

No i się zobaczy, priorytet ma skończenie wizuala co by auto było gotowe pod zloty a później będziemy myśleć :wink:

Opublikowano

ladniutka bryka s-line brakuje ale wiem ze czaly czas polujesz tylny zderzak od s4 polecam felunek i :shocked:

pozdrawiam :decayed:

Opublikowano

Raczej na tylną dokładkę od S line na 2 wydechy, przedni zderzak już zamówiony! następne będą fele rs4. S line będzie gdzieś w marcu dopiero jak skompletuje wszystko to pójdzie do malowania i dopiero z PL wysłane zostanie tutaj do mnie.

A narazie:

czysta dupka.

100129142934.th.jpg

Opublikowano

zastanow sie nad s4 tylem jest agresywny jak s-line przedni :evil: ja tez kompletuje taki zestaw bede w pl w maju takrze mam troszke czasu :good:

Opublikowano

No tył S4 jest piękny ja wiem, ale jak skomponuje się przód s line i tył S4. Trochę taki składak i +20 pytań przy sprzedaży... :mysli:

Opublikowano

Heh w Irlandii same 1.9 TDi, dlatego A4 kupiłem LHD, bo upolować 1.8T z quattro graniczy z cudem.

Co do zderzaków to albo S-line albo S4. Jak pomieszasz to nie będzie to wyglądało na ori.

Opublikowano

Felgi Rs4 18"

1002859a.th.jpg

1002860n.jpg

Dekielki zamówione już. Teraz koniecznie gleba bo traktor jak cholera. Wrażenia: masakryczna różnica w porównaniu do 16" :slina: ale super wygląd!

Opublikowano

Młody - możesz cyknąć fotkę z tyłu? Chciałbym zobaczyć jak się ma ET54 do wyjścia na rant nadkola...

Opublikowano

aż tak bardzo nie jest schowana:

1002857fk.th.jpg

i z przodu:

1002862o.th.jpg

Opublikowano

Wrzucałeś dystanse?

Opublikowano

Niee, seria tylko koła założone, na kartonie jest napisane, że ET - 43 ale chyba dystanse można wrzucić jeszcze, co myślicie?

Opublikowano

ET43? Aaaa czyli kupiłeś repliki?

Opublikowano

:polew: :polew: Wiem wiem, muszę dozbierać pieniądze na gwinta...

Będzie mniej więcej tak tylko z s linem:

I zastanawiam się jeszcze nad felgami w grafit...

glebaiczern.th.jpg

Opublikowano

musiał byś coś jeszcze w grafit walnąć bo same felgi to średnio będą pasować, takie jest moje zdanie :przebiegly:

Opublikowano

Hmm, lustra? szyby? :polew: :polew:

Opublikowano

No tak, jak będzie full pakiet S line to wtedy się zrobi VT i zobaczy, narazie zostają srebrne tak czy inaczej :) Myśle jeszcze czy ściemnić lekko szyby :gwizdanie:

Opublikowano

No tak, jak będzie full pakiet S line to wtedy się zrobi VT i zobaczy, narazie zostają srebrne tak czy inaczej :) Myśle jeszcze czy ściemnić lekko szyby :gwizdanie:

szybki jak najbardziej :good:

ja na wiosnę też przyciemniam za***ista robotę robią ale tylko wtedy jak są wszystkie przyciemnione :kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...