badboy Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 H4mm3R napisał(a): Do tego kolorku dekorów pasowało by jeszcze coś takiego: http://www.ecstuning.com/Audi-B7_A4-quattro-2.0T/Interior/View_All/ES2072575/ albo http://www.ecstuning.com/Audi-B7_A4-quattro-2.0T/Interior/View_All/ES1892494/ 100$$$ za czerwoną gumkę, to lepiej niech sobie czerwonego durexa sprawi i początek włoży
seves Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 chyba juz pisalem w takim razie sie powtorze... za***ista fura a dekory totalny koks Powiedz mi gdzie umiesciles przycisk esp? bo zeby bledu nie wywalalo to pewnie musi gdzies byc co?
Młody_drog Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Opublikowano 20 Listopada 2011 Odłączyłem całkowicie Błędu nie ma Mały update: Siedzenia poszły i rns-e poszło bo auto miało iść do żyda Ale chyba zostanie, w miejsce rns-e wejdzie jakiś 2dinowy alpin a fotele narazie zostaną takie same a później ew. będzie zmiana na coś customowego. Podsufitka pójdzie w czarną alkantarę. Narazie szukam kół na zimę i RS6 będą sprzedane. Po zimie będziemy myśleć ale chyba jakiś rancik
jedrekx Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Ty to masz też pełno wizji odnośnie sprzedaży :gwizdanie:
kadafi Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Mlody i dobrze ze zostaje ale jak zostaje to na glebe z nim
Młody_drog Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Opublikowano 20 Listopada 2011 Wizje są, pomysły co chwile inne ale jednak jak mam kupić coś innego i znowu pakować auto to wolę to zostawić, chociaż wszystko znam i wiem co i jak
variocustoms Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 weź pod uwagę, że nie będzie wyświetlało na FISie radyjka, no chyba, że coś już wymyślono w tym temacie, Alpine jest bomba ale interfejs do sterowania z kiery jest bardzo drogi, no chyba, że nie masz sterowania w kierownicy (nie chce mi się sprawdzać) osobiście zainwestowałbym w wysokiego Pionka 2DIN, są fajniejsze od Alpinek
MARCIN607 Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 Młody-D bierz Racaro od Wojtka jak nie masz stołków
Młody_drog Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Opublikowano 21 Listopada 2011 vario napisał(a): weź pod uwagę, że nie będzie wyświetlało na FISie radyjka, no chyba, że coś już wymyślono w tym temacie, Alpine jest bomba ale interfejs do sterowania z kiery jest bardzo drogi, no chyba, że nie masz sterowania w kierownicy (nie chce mi się sprawdzać) osobiście zainwestowałbym w wysokiego Pionka 2DIN, są fajniejsze od Alpinek Kierownicę mf B7 zmieniam na B6 s line, sterowanie aż tak mnie nie obchodzi Przeżyję bez O Pionkach właśnie też myślę bo alpinki bardzo drogie[br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 10:27_________________________________________________ MARCIN607 napisał(a): Młody-D bierz Racaro od Wojtka jak nie masz stołków Marzenie, ale niestety brak funduszów
Wandej Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 Młody_Drog napisał(a): vario napisał(a): weź pod uwagę, że nie będzie wyświetlało na FISie radyjka, no chyba, że coś już wymyślono w tym temacie, Alpine jest bomba ale interfejs do sterowania z kiery jest bardzo drogi, no chyba, że nie masz sterowania w kierownicy (nie chce mi się sprawdzać) osobiście zainwestowałbym w wysokiego Pionka 2DIN, są fajniejsze od Alpinek Kierownicę mf B7 zmieniam na B6 s line, sterowanie aż tak mnie nie obchodzi Przeżyję bez O Pionkach właśnie też myślę bo alpinki bardzo drogie[br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 10:27_________________________________________________ MARCIN607 napisał(a): Młody-D bierz Racaro od Wojtka jak nie masz stołków Marzenie, ale niestety brak funduszów Nie chcesz opchnac poduchy?? Sprzedaj za 500zl razem z wysylka na gwiazdke
Młody_drog Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Opublikowano 21 Listopada 2011 Sprzedam całą kierę jak chętni będą tylko najpierw tutaj sprawdzę rynek bo może tu pójdzie i nie trzeba będzie wysyłać
seves Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 Młody_Drog napisał(a): Sprzedam całą kierę jak chętni będą tylko najpierw tutaj sprawdzę rynek bo może tu pójdzie i nie trzeba będzie wysyłać sprzedaj dekory a fele rs4 z tego zdjecia ponizej jeszcze masz? to byly ori?
Młody_drog Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Opublikowano 21 Listopada 2011 Dekory już poszły ale w weekend robię jeszcze raz A fele rs4 to już z rok temu poszły, repliki
MARCIN607 Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 Młody_D pokaż lepiej jak teraz się wozisz
Młody_drog Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Opublikowano 21 Listopada 2011 Nic nie pokazuje :D Dekory soul, siedzenia sportowe, kiera b7 multi s line i biały sufit, z zewnątrz się nic nie zmieniło.
Tony Stark Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Młody_Drog za***iście ze auto zostajem zrob je teraz pod siebie i bedzie legancko, dobre kolo i gleba i nic wiecej nie trzeba
Diego Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Młody, doskonała Modelka i foty -- rewelacja. Gratuluję z całego serca. A wracając do spraw przyziemnych... masz może większe fotki samych dekorów z czerwoną alcantarą ? Strasznie mi się spodobały :slina: :slina:
Reggi Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Diego napisał(a): masz może większe fotki samych dekorów z czerwoną alcantarą ? Strasznie mi się spodobały :slina: :slina: To ja się podłączam z prośbą o fotki modelki bez tego brutalnego odzienia :naughty:
Młody_drog Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Opublikowano 22 Listopada 2011 Diego napisał(a): Młody, doskonała Modelka i foty -- rewelacja. Gratuluję z całego serca. A wracając do spraw przyziemnych... masz może większe fotki samych dekorów z czerwoną alcantarą ? Strasznie mi się spodobały :slina: :slina: Zrobię w weekend , już gdzieś na forum widziałem kogoś z takimi samymi Pomysł się rozszedł szybko raggaman napisał(a): Diego napisał(a): masz może większe fotki samych dekorów z czerwoną alcantarą ? Strasznie mi się spodobały :slina: :slina: To ja się podłączam z prośbą o fotki modelki bez tego brutalnego odzienia :naughty: Nie mogę upubliczniać hehehehe
kadafi Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 dawaj foty modelki bez odzienia my nikomu nie powiemy :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi