Młody_drog Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Nie szydera, raczej doświadczenie Już słyszałem od cholery ludzi co coś chcą bo myślą, że to kosztuje raptem pare groszy a jak się dowiadują, że trzeba jednak wybecalować trochę to niestety ale jest
kadafi Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Nie szydera, raczej doświadczenie Już słyszałem od cholery ludzi co coś chcą bo myślą, że to kosztuje raptem pare groszy a jak się dowiadują, że trzeba jednak wybecalować trochę to niestety ale jest no raczej bo milion $$$ za kiere to troche jest :polew: sam bylem w szoku :shock3:ile taka kosztuje az mi szczeka opadla ale na biednego nie trafilo :polew:
Denis Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Nie szydera, raczej doświadczenie Już słyszałem od cholery ludzi co coś chcą bo myślą, że to kosztuje raptem pare groszy a jak się dowiadują, że trzeba jednak wybecalować trochę to niestety ale jest Powiem tak. Pierwsza lepsza kiera z takim "prostym dołem" trochę kosztuję. Do tego trzeba doliczyć poduchę bo oczywiście aktualna nie podpasuje i ten sterownik zaraz za kierą. Całość spokojnie wychodzi ponad 2 tyś pln, wiec oferta ragaman-a jest atrakcyjna. Niestety modzenie tanie nie jest, ale ile frajdy daje!
Młody_drog Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Nie szydera, raczej doświadczenie Już słyszałem od cholery ludzi co coś chcą bo myślą, że to kosztuje raptem pare groszy a jak się dowiadują, że trzeba jednak wybecalować trochę to niestety ale jest Powiem tak. Pierwsza lepsza kiera z takim "prostym dołem" trochę kosztuję. Do tego trzeba doliczyć poduchę bo oczywiście aktualna nie podpasuje i ten sterownik zaraz za kierą. Całość spokojnie wychodzi ponad 2 tyś pln, wiec oferta ragaman-a jest atrakcyjna. Niestety modzenie tanie nie jest, ale ile frajdy daje! No i takie podejście mi się podoba
iconslave Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 sory Mati ze w twoim temacie, ale jak bym miał na zbyciu "milion baksów" to też bym ogarnął kiere od Łukasza. Bo jest , normalnie opierd..a lewar
kadafi Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 sory Mati ze w twoim temacie, ale jak bym miał na zbyciu "milion baksów" to też bym ogarnął kiere od Łukasza. Bo jest , normalnie opierd..a lewar oj tam Icon nie krepuj sie pisz tu co chcesz byle na temat Mati sie nie obrazi moze dociagniemy do100 sorki za OT Miat
iconslave Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Tomaszu jak bedziesz w Dublinie to trzeba Matiego namówić na sesje na trzy "baty" eheh
kadafi Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Dobrze mowisz Lukasz fajnie by bylo ale nie wiem kiedy znowu bede ale jak bede to napewno dam znac
Młody_drog Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Coś tam z nudów popstrykane, jest trochę tego, muszę obrobić, narazie idę na browar a tu przedsmak:decayed:
szczawik Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 2 foto rozwala konstrukcje czoła:kox:
fantowski Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 młody ciśnij do kalendarza bo foty i fura urywają beret
junior_tdi Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 tak jak nie miałem przekonania do B6 tak Twój projekt po prostu miażdży mi system
pablo_ua4 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 no te lampy przednie to jest miazga Śliczne masz to autko
Młody_drog Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Haha dzieki Panowie, Luki fot mam od cholery, gorzej z czasem do obrobki. Dzis musialem jeszcze ogarnac auto na jutro bo bedzie sie dzialo Teraz bedzie przystoj lekki bo zbieram talary na lakier chyba jednak zostanie czarny bo jest Co do lamp to jestem bardzo zadowolony, ze zla opinia sie jeszcze nie spotkalem Na kalendarz pojdzie foto ale dopiero na next miesiac bo obiecalem komus ze sie w tym miechu nie bede wtracal Tap Tap ---------- Post dopisany at 21:52 ---------- Poprzedni post napisany at 21:17 ---------- Szybkie z boku auta
Rekomendowane odpowiedzi