Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] Black Bandit Czikita edition. Projekt zakonczony.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie szydera, raczej doświadczenie :whistling: Już słyszałem od cholery ludzi co coś chcą bo myślą, że to kosztuje raptem pare groszy a jak się dowiadują, że trzeba jednak wybecalować trochę to niestety ale jest :shock3:

Opublikowano
Nie szydera, raczej doświadczenie :whistling: Już słyszałem od cholery ludzi co coś chcą bo myślą, że to kosztuje raptem pare groszy a jak się dowiadują, że trzeba jednak wybecalować trochę to niestety ale jest :shock3:

no raczej bo milion $$$ za kiere to troche jest :polew::polew::polew: sam bylem w szoku :shock3:ile taka kosztuje az mi szczeka opadla ale na biednego nie trafilo :polew::polew::polew:

Opublikowano

Powiem tak. Pierwsza lepsza kiera z takim "prostym dołem" trochę kosztuję. Do tego trzeba doliczyć poduchę bo oczywiście aktualna nie podpasuje i ten sterownik zaraz za kierą. Całość spokojnie wychodzi ponad 2 tyś pln, wiec oferta ragaman-a jest atrakcyjna.

Niestety modzenie tanie nie jest, ale ile frajdy daje! :decayed:

Opublikowano

Powiem tak. Pierwsza lepsza kiera z takim "prostym dołem" trochę kosztuję. Do tego trzeba doliczyć poduchę bo oczywiście aktualna nie podpasuje i ten sterownik zaraz za kierą. Całość spokojnie wychodzi ponad 2 tyś pln, wiec oferta ragaman-a jest atrakcyjna.

Niestety modzenie tanie nie jest, ale ile frajdy daje! :decayed:

No i takie podejście mi się podoba :hi:

Opublikowano

sory Mati ze w twoim temacie, ale jak bym miał na zbyciu "milion baksów" to też bym ogarnął kiere od Łukasza. Bo jest :jerk:, normalnie opierd..a lewar

Opublikowano
sory Mati ze w twoim temacie, ale jak bym miał na zbyciu "milion baksów" to też bym ogarnął kiere od Łukasza. Bo jest :jerk:, normalnie opierd..a lewar

oj tam Icon nie krepuj sie pisz tu co chcesz byle na temat Mati sie nie obrazi :naughty: moze dociagniemy do100 :polew:

sorki za OT Miat :good:

Opublikowano

Tomaszu jak bedziesz w Dublinie to trzeba Matiego namówić na sesje na trzy "baty" eheh

Opublikowano

Dobrze mowisz Lukasz fajnie by bylo ale nie wiem kiedy znowu bede ale jak bede to napewno dam znac :thumbup1:

Opublikowano

1.jpg

Coś tam z nudów popstrykane, jest trochę tego, muszę obrobić, narazie idę na browar a tu przedsmak:decayed:

Opublikowano

Te lampy miażdżą :kox:

Opublikowano

Mati uuuuuuu :slina: syto

Opublikowano

Młody oddawaj mi te lampy :decayed:

Opublikowano

2 foto rozwala konstrukcje czoła:kox:

Opublikowano

A masz jakieś foty bokiem???:wink:

Opublikowano

młody ciśnij do kalendarza bo foty i fura urywają beret :kox:

Opublikowano

no te lampy przednie to jest miazga :jerk: Śliczne masz to autko :slina:

Opublikowano

Haha dzieki Panowie, Luki fot mam od cholery, gorzej z czasem do obrobki. Dzis musialem jeszcze ogarnac auto na jutro bo bedzie sie dzialo :kox::decayed:

Teraz bedzie przystoj lekki bo zbieram talary na lakier :P chyba jednak zostanie czarny bo jest :kox:

Co do lamp to jestem bardzo zadowolony, ze zla opinia sie jeszcze nie spotkalem

Na kalendarz pojdzie foto ale dopiero na next miesiac bo obiecalem komus ze sie w tym miechu nie bede wtracal :P

Tap Tap

---------- Post dopisany at 21:52 ---------- Poprzedni post napisany at 21:17 ----------

Szybkie z boku auta

4.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...