myklas81 Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 czy warto je zakładac? moze ktos je zakładał? http://moto.allegro.pl/item823249680_audi_a4_s4_b5_95_01_listwy_na_drzwi_tfb_tuning.html
pablo_9 Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Jeśli oryginalnie nie posiadasz tych listew to ja bym nie zakładał, jeśli to jest klejone to nie wiadomo jak z trwałością tego na drzwiach czy zaraz nie będzie się odklejać
myklas81 Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Opublikowano 29 Listopada 2009 orginalnie posiadam ale juz zaczynaja odstawac tzn. zardzewiały a nowe to tylko serwis i kosmos cena
pablo_9 Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Ja też posiadam ori i wymieniałem je bo też mi odstawały i kupiłem ori na allegro wyniosło mnie to za 3 listwy (dwie długie i jedną któtszą ok. 350 zł i powiem Ci jest teraz jest git, wszystkie Ci odstają jeśli nie to zamów sobie tylko te potrzebne i wymień...
myklas81 Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Opublikowano 29 Listopada 2009 od kogo zamawiałes mi potrzebne sa na lewo i prawa strone drzwi przednie
pablo_9 Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Od tego użytkownika zamawiałem listwy do siebie http://www.allegro.pl/item829107620_listwy_drzwi_audi_a4_9501r_warto.html#gallery
myklas81 Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Opublikowano 29 Listopada 2009 a ili one kosztuja w aso
pablo_9 Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 wiesz co z tego co koledzy wypisywali na forum to w każdy ASO inaczej, przeglądnij sobie też ten temat tu jest dużo ciekawych rzeczy opisanych na temat http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_wymiana_dolnej_listwy_w_przednich_drzwiach_od_pasazera-t79698.0.html
myklas81 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2009 potrzebuje numer tych listew tzn przednie drzwi kierowca i pasażer( musze zamowic w serwisie)
darkopolo Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 potrzebuje numer tych listew tzn przednie drzwi kierowca i pasażer( musze zamowic w serwisie) Prawy-przód:8D0 853 959 B Lewy-przód:8D0 853 960 B
pablo_9 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Czemu musisz w serwisie ? i ile Cię wyniosą te listwy ?
mayhem Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Witam Jestem po wymianie tych listew. Ogólnie jedna mi się totalnie posypała, reszta trzymała się chyba z przyzwyczajenia :/ Kupiłem zatem w ASO wszystkie 4 listwy za ok 600zl.. czy coś koło tego. Listwy, do których dałeś linka z allegro kupiłem wcześniej - wychodzi niebotycznie taniej w końcu.. Jednak po zawiezieniu tego do znajomych mechaniorów - lakierników powiedzieli, mówiąc delikatnie, że niekoniecznie udany zakup. Zostawiłem jednak sobie te listwy na wszelki wypadek. Ponad to trzeba je przykleić, potem polakierować, że to jakoś wyglądało.. Oczywiście spinki z ori listew też najlepiej trzeba będzie urwać. Chociaż.. na upartego, może by się dało to spasować/upchać pod listwami..? Listwy teraz w ASO mają plastikowe wnętrze (listwę mocującą) a nie jak stare - metalową żyletkę. Uważam, że powinny naprawdę potrzymać długo i dobrze. Tak więc z doświadczenia zdecydowanie polecam kupić listwy ORI, i te z plastikiem a nie z metalem w środku. Z metalem za jakiś czas znów wszystko w środku pordzewieje, pobutwieje wręcz i wymiana nieunikniona. Tyle Pozdrawiam!
pablo_9 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Listwy, do których dałeś linka z allegro kupiłem wcześniej - wychodzi niebotycznie taniej w końcu.. Jednak po zawiezieniu tego do znajomych mechaniorów - lakierników powiedzieli, mówiąc delikatnie, że niekoniecznie udany zakup. Zostawiłem jednak sobie te listwy na wszelki wypadek. Ponad to trzeba je przykleić, potem polakierować, że to jakoś wyglądało.. Oczywiście spinki z ori listew też najlepiej trzeba będzie urwać. Chociaż.. na upartego, może by się dało to spasować/upchać pod listwami..? To jestem zaskoczony twoją wypowiedzią bo ja jestem zadowolony z zakupu, według wszystkich oznaczeń na nich wyglądają na ori. Ja nic nie przeklejałem tzn. zdjęłem te stare listwy i założyłem nowe dokupiłem tylko brakujące spinki a resztę ori które mi się nie połamały zostały i po założeniu nowych listw wszystko bardzo dobrze się spasowało. Lakierować nie lakierowałem bo mam czrne auto także nie było potrzeby. Co do tego czy tam jest plastik czy metal to nie mam pojęcia bo moje listwy były praktycznie całe w gumie także nie wiem co tam pod spodem siedzi.
pablo_9 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Odniosłem się do 1wszego posta Hehe to już wszystko jasne
wodi87 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Mam te listwy i moge je sprzedac jak by ktos potrzebowl kupilem i nawet nie zakladalem
Rekomendowane odpowiedzi