szachal Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Panowie czy mozna znalezc na stronie ErWina informacje na temat przekodowania sterownika silnika na manual?
domjenick Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Panowie czy mozna znalezc na stronie ErWina informacje na temat przekodowania sterownika silnika na manual? a probowałeś? nie wiem,czy to jest to,czego szukasz- https://erwin.volkswagen.de/erwin/showHome.do
szachal Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 Wlasnie probowalem i przez godzine nic nie udalo mi sie znalezc zwiazanego z przekodowywaniem. www.erwin.audi.com uzylem tej stronki ta co ty podales jst do VW o ile sie nie myle.
szogun0 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 I nie znajdziesz, dopóki nie zapłacisz.
szachal Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2009 Szogun co masz na mysli? Chodzi Ci o zaplacenie za dostep do strony czy o zplacenie dla kogos np Tobie?
szogun0 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Szogun co masz na mysli? Chodzi Ci o zaplacenie za dostep do strony czy o zplacenie dla kogos np Tobie? Za dostęp do strony. Bo ERWIN jest płatny. No chyba że masz wykupiony dostęp to szukaj.
szachal Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2009 Wlasnie o to mi chodzi ze nie udalo mi sie tam znalezc nic o kodowaniu sterownikow. Mialem nadzieje ze ktos ma juz doswiadczenie z ta strana i wie mniej wiecej jak znalezc kody, bo mi przez godzine sie nie udalo. Znalazlem rozne procedury wszystko zwiazane z mechanika ale nic o kodowaniu. I nawet nie wiem czy jest sens pakowac kolejne pieniadze?
domjenick Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 sprawdzales tą stronke? http://wiki.ross-tech.com/index.php/Diagnostic_Procedures#Audi moze tam cos znajdziesz
_Bartek_ Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Jakby ktoś chciał erWin to cennik :kox: * - 1 godzina bez prawa drukowania (dostępne tylko zdjęcia ekranu) (4,00 €) * - 1 dzień z prawem drukowania (21,00 €) * - 1 tydzień z prawem drukowania (88,00 €) * - 30 dni z prawem drukowania (310,00 €) * - 365 dni z prawem drukowania (2850,00 €)
szachal Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 Dzieki panowie. Domjenick znam ta stronke ale i tak dzieki. Wlasnie dostalem maila z Ross-Tech moze oni beda w stanie mi pomoc z tym przekodowaniem Dostalem wlasnie odpowiedz z Ross-Tech ze nie sa w stanie mi pomoc
Rekomendowane odpowiedzi