ozi_wells Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Witam Wreszcie po długiej obecności na forum i nabawienia sie choroby zwanej "Klubowiczem" :gwizdanie: doszedłem do wniosku ze zapodam fotki i krutki opis mojego rydwanu Autko to oczywiście audi A4 AWANT sprowadzone na kołach przezemnie osobiście z niemcowni w grudniu 2007r wiec mam je juz 2 lata. Rok prod: 1997 (końcówka, prawie 98 ) Silnik: 1.8T serja 150ps 210Nm AEB (i tak na razie zostaje) Napęd: FWD Zawias: 1BE Przebieg: 176000 (sprowadzony z przebiegiem 140000 udokumentowany Książką serwisową i sprawdzony w ASO) Z wyposażenia podam tylko to czym sie rożni od typowej a4. -wnętrze skóra kremowa i półkubły z regulacja Lędzwiową, podgrzewane oczywiście. -kiera i gałka od biegów z S-ki -nagłośnienie BOSE :> , radio CONCERT PLUS i zmieniarka w bagażniku -podłokietnik przód i tył -pełny FIS Reszta taka jak podgrzewane lusterka, climatronic itp. to raczej standart wiec nie będę wypisywał. Mody to w zasadzie tylko wygląd. -Lampy przednie II lift + XENON 4300k -Lampy tył II lift -Lusterka zewnętrzne II lift -Zderzak przód II lift z halogenami -kratki wlotów powietrza II lift podświetlane -Koła 18`` BBS RS II A teraz FOTKI :> BUTELKA KROPLI BESKIDU NA ZDJĘCIACH 2 i 4 JEST DLA WYOBRARZENIA SOBIE WIELKOŚCI AUTA :> TO TAK JAKBY ZNALEŻLI SIE JACYŚ RZYCZLIWI :gwizdanie:
topor Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 BUTELKA KROPLI BESKIDU NA ZDJĘCIACH 2 i 4 JEST DLA WYOBRARZENIA SOBIE WIELKOŚCI AUTA :> TO TAK JAKBY ZNALEŻLI SIE JACYŚ RZYCZLIWI :gwizdanie kac morderca a nie:D a co do auta, to jezeli sie nie myle mialem okazje ogladac je na spocie w tamtym roku;) calkiem przyjemne wozidełko;) a skora... miodna
Pulpit Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 nie wiem co ale coś mi się w niej zaje.... podoba no i ta skóra spoko motyw z wodą w tle zdradza to że kierowca dzień wcześniej się do sesji przygotowywał
Patrikos28 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autko całkiem całkiem Silniczek 1.8T ... a to się ceni tylko powinieneś ją sprawdzić, a jak sie nadaje to rezać :gwizdanie: Moje 1.8T po sprawdzeniu uświadomiło mnie że bez rezania się nie obędzie - na hamowni w serii wyszło mi (158KM;220Nm) wiec mam dobry materiał do rezania wiec teraz dalsze mody TIP+ITG , TEST PIPE , może jakiś FMIC a na końu program i strojenie powinna być 2 z przodu a wrażenia z jazdy nie zapomniane
Iverson Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 nie wierzę własnym oczętom ,Ozi masz piękne autko , zazdroszczę tego połączenia jasny środek z nadwoziem
miaudi2606 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Przydal by mu sie jeszcze jakis nizszy zawiasik ale i tak jest spoko :good:
ozi_wells Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2009 Przydal by mu sie jeszcze jakis nizszy zawiasik ale i tak jest spoko :good: wystarczy mi fabryczne 1BE
Tukan Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Fajna fura,Fajne BBS-y :)A ta woda to 1,5L bo nie moge sobie wyobrazic wielkosci fury Fajna przedliftówka po lifcie
The_Dzejms Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 fajne autko, ciemne soczewy na przód i będzie jeszcze lepsze
Rekomendowane odpowiedzi