Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] MOJA NIUNIA :))))))))

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :hi:

Wreszcie po długiej obecności na forum i nabawienia sie choroby zwanej "Klubowiczem" :gwizdanie: :decayed: doszedłem do wniosku ze zapodam fotki i krutki opis mojego rydwanu :wink4:

Autko to oczywiście audi A4 AWANT :wink4: sprowadzone na kołach przezemnie osobiście z niemcowni w grudniu 2007r wiec mam je juz 2 lata.

Rok prod: 1997 (końcówka, prawie 98 :))

Silnik: 1.8T serja 150ps 210Nm AEB (i tak na razie zostaje)

Napęd: FWD :confused4:

Zawias: 1BE

Przebieg: 176000 (sprowadzony z przebiegiem 140000 udokumentowany Książką serwisową i sprawdzony w ASO)

Z wyposażenia podam tylko to czym sie rożni od typowej a4.

-wnętrze skóra kremowa i półkubły z regulacja Lędzwiową, podgrzewane oczywiście.

-kiera i gałka od biegów z S-ki

-nagłośnienie BOSE :> , radio CONCERT PLUS i zmieniarka w bagażniku

-podłokietnik przód i tył

-pełny FIS

Reszta taka jak podgrzewane lusterka, climatronic itp. to raczej standart wiec nie będę wypisywał.

Mody to w zasadzie tylko wygląd.

-Lampy przednie II lift + XENON 4300k

-Lampy tył II lift

-Lusterka zewnętrzne II lift

-Zderzak przód II lift z halogenami

-kratki wlotów powietrza II lift podświetlane

-Koła 18`` BBS RS II

A teraz FOTKI :>

p1000524l.jpg

p1000499x.jpg

p1000501q.jpg

p1000502.jpg

p1000503r.jpg

p1000505.jpg

p1000506.jpg

p1000511j.jpg

p1000518.jpg

p1000523.jpg

p1000513r.jpg

BUTELKA KROPLI BESKIDU NA ZDJĘCIACH 2 i 4 JEST DLA WYOBRARZENIA SOBIE WIELKOŚCI AUTA :>

TO TAK JAKBY ZNALEŻLI SIE JACYŚ RZYCZLIWI :decayed: :gwizdanie:

Opublikowano

BUTELKA KROPLI BESKIDU NA ZDJĘCIACH 2 i 4 JEST DLA WYOBRARZENIA SOBIE WIELKOŚCI AUTA :>

TO TAK JAKBY ZNALEŻLI SIE JACYŚ RZYCZLIWI :decayed: :gwizdanie

kac morderca a nie:D

a co do auta, to jezeli sie nie myle mialem okazje ogladac je na spocie w tamtym roku;) calkiem przyjemne wozidełko;) a skora... miodna :good:

Opublikowano

nie wiem co ale coś mi się w niej zaje.... podoba no i ta skóra spoko

motyw z wodą w tle zdradza to że kierowca dzień wcześniej się do sesji przygotowywał :decayed:

Opublikowano

Autko całkiem całkiem :wink4:

Silniczek 1.8T ... a to się ceni :kox: tylko powinieneś ją sprawdzić, a jak sie nadaje to rezać :gwizdanie:

Moje 1.8T po sprawdzeniu uświadomiło mnie że bez rezania się nie obędzie - na hamowni w serii wyszło mi (158KM;220Nm) wiec mam dobry materiał do rezania :cool1: wiec teraz dalsze mody TIP+ITG , TEST PIPE , może jakiś FMIC a na końu program i strojenie powinna być 2 z przodu :decayed: a wrażenia z jazdy nie zapomniane :naughty:

Opublikowano

nie wierzę własnym oczętom ,Ozi masz piękne autko , zazdroszczę tego połączenia jasny środek z nadwoziem :good:

Opublikowano

Przydal by mu sie jeszcze jakis nizszy zawiasik ale i tak jest spoko :good: :good: :good:

Opublikowano

Przydal by mu sie jeszcze jakis nizszy zawiasik ale i tak jest spoko :good: :good: :good:

wystarczy mi fabryczne 1BE :wink4:

Opublikowano

no no powiem ci dobry ten dilizans ! :D

Opublikowano

Fajna fura,Fajne BBS-y :)A ta woda to 1,5L bo nie moge sobie wyobrazic wielkosci fury :decayed: Fajna przedliftówka po lifcie :good: