Knob Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Witam. Od kiedy kupiłem auto, nie działał pilot od alarmu. Byłem dziś w warsztacie, gościu podpiął się pod komputer i stwierdził konkretnie, że pilot jest padnięty lub nie od tego samochodu. Oznajmił, że najtaniej to kupię na allegro. I teraz pytanie: według jakich zasad dobrać pilot do auta?
Wihajster Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Witam. Od kiedy kupiłem auto, nie działał pilot od alarmu. Byłem dziś w warsztacie, gościu podpiął się pod komputer i stwierdził konkretnie, że pilot jest padnięty lub nie od tego samochodu. Oznajmił, że najtaniej to kupię na allegro. I teraz pytanie: według jakich zasad dobrać pilot do auta? zapewne masz 433,92 MHz i musisz popatrzeć jaki ma nr.moduł komfortu
Knob Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2009 Masz na myśli numer wyświetlany podczas podłączenia pod komputer, czy numer na samym module? Jeśli to drugie to gdzie ten moduł się znajduje? Pytam może o rzeczy oczywiste, ale auto te posiadam od trzech tygodni, a w poprzednim tj Corrado tego nie było.
Wihajster Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Masz na myśli numer wyświetlany podczas podłączenia pod komputer, czy numer na samym module? Jeśli to drugie to gdzie ten moduł się znajduje? Pytam może o rzeczy oczywiste, ale auto te posiadam od trzech tygodni, a w poprzednim tj Corrado tego nie było. chodzi o sam nr na module a jest pod kierą
Madbar Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Masz na myśli numer wyświetlany podczas podłączenia pod komputer, czy numer na samym module? Jeśli to drugie to gdzie ten moduł się znajduje? Pytam może o rzeczy oczywiste, ale auto te posiadam od trzech tygodni, a w poprzednim tj Corrado tego nie było. chodzi o sam nr na module a jest pod kierą Przepraszam moderatora za to, ze zaprzecze jego slowom. Po pierwsze kolaga Knob ma B6 a tam modul komfortu jest pod nogami kierowcy, pod dywanikiem, a nie pod kierownica, a po drugie numer naklejony na module jest ten sam, ktory sie wyswietli podczas VAGowania.(Chyba, ze naklejka jest podmieniona). Reszta to chyba bedzie porzadku. W kazdym razie na pewno czestotliwosc pilota musi sie zgadzac z czestotliwoscia na ktorej pracuje odbiornik w module komfortu. I to juz zalezy od numeru czesci. Pozdro
Wihajster Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Przepraszam moderatora za to, ze zaprzecze jego slowom. Po pierwsze kolaga Knob ma B6 a tam modul komfortu jest pod nogami kierowcy, pod dywanikiem, a nie pod kierownica mieści się pod nogami kierowcy
Rekomendowane odpowiedzi