Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[ALL B6] Jak dobrać pilot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od kiedy kupiłem auto, nie działał pilot od alarmu. Byłem dziś w warsztacie, gościu podpiął się pod komputer i stwierdził konkretnie, że pilot jest padnięty lub nie od tego samochodu. Oznajmił, że najtaniej to kupię na allegro.

I teraz pytanie: według jakich zasad dobrać pilot do auta?

Opublikowano

Witam.

Od kiedy kupiłem auto, nie działał pilot od alarmu. Byłem dziś w warsztacie, gościu podpiął się pod komputer i stwierdził konkretnie, że pilot jest padnięty lub nie od tego samochodu. Oznajmił, że najtaniej to kupię na allegro.

I teraz pytanie: według jakich zasad dobrać pilot do auta?

zapewne masz 433,92 MHz i musisz popatrzeć jaki ma nr.moduł komfortu :wink4:
Opublikowano

Masz na myśli numer wyświetlany podczas podłączenia pod komputer, czy numer na samym module?

Jeśli to drugie to gdzie ten moduł się znajduje?

Pytam może o rzeczy oczywiste, ale auto te posiadam od trzech tygodni, a w poprzednim tj Corrado tego nie było. :blink:

Opublikowano

Masz na myśli numer wyświetlany podczas podłączenia pod komputer, czy numer na samym module?

Pytam może o rzeczy oczywiste, ale auto te posiadam od trzech tygodni, a w poprzednim tj Corrado tego nie było. :blink:

chodzi o sam nr na module a jest pod kierą :wink4:
Opublikowano

Dzięki za pomoc.

Pozdrawiam

Opublikowano

chodzi o sam nr na module a jest pod kierą :wink4:

Przepraszam moderatora za to, ze zaprzecze jego slowom. Po pierwsze kolaga Knob ma B6 a tam modul komfortu jest pod nogami kierowcy, pod dywanikiem, a nie pod kierownica, a po drugie numer naklejony na module jest ten sam, ktory sie wyswietli podczas VAGowania.(Chyba, ze naklejka jest podmieniona). Reszta to chyba bedzie porzadku. W kazdym razie na pewno czestotliwosc pilota musi sie zgadzac z czestotliwoscia na ktorej pracuje odbiornik w module komfortu. I to juz zalezy od numeru czesci.

Pozdro

Opublikowano

Przepraszam moderatora za to, ze zaprzecze jego slowom. Po pierwsze kolaga Knob ma B6 a tam modul komfortu jest pod nogami kierowcy, pod dywanikiem, a nie pod kierownica

mieści się pod nogami kierowcy :wink4: