sedi Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Witam, Patrzyłem po forum ale nie mogę znaleść a mianowicie chodzi mi o chromowany wieszak na fotel kierowcy lub pasażera an kurtke marynarke itp. pytanko jaki polecacie i na co warto zwrócić uwagę przy zakupie?
dioniz Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Chętnie dołączę się do wątku, bo też takiego poszukuję raz o mało nie kupiłem takiego wieszaka, ale zaczepy na zagłówek (wg. sprzedającego uniwersalne) niestety nie pasowały. od tamtej pory poszukuję bezskutecznie w sklepach motoryzacyjnych w okolicy i nic. po doświadczeniach z tym pierwszym, nie bardzo mam zaufanie do tych oferowanych na allegro, bo nie wiem, czy będą pasowały? chyba, że ktoś taki posiada? pozdrawiam
Cuber Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Kupcie ORI w ASO i po sprawie cena ok 120 zł numer katalogowy 4L0 061 127 [/url
akjam Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 No to rzeczywiście nie jest znowu taka wysoka jak na inne ceny z ASO...
nc-nc Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 na allegro za 120 kupisz naprawdę dobre dwie sztuki takich samych jak z ASO.
akjam Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Dzisiaj byłem w ASO po parę wtyczek i pinów i spytałem o ten wieszak i Pan polecił mi wieszak z VW! Podobno klienci biorą go częściej z kilku powodów. Przede wszystkim jest o połowe tańszy bo kosztuje 60pln z groszami a do AUDI kosztuje jak Cuber powiedział ok. 120 pln! I ten wieszak dedykowany do VW jest większy od tego dedykowanego do AUDI. Więc same plusy! Dwa w cenie jednego.
dioniz Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Wszystko prawda koledzy, ja również byelm wczoraj w ASO, faktycznie różnica w cenie jest dość duża, tyle że na tym dedykowanym do VW jest właśnie znaczek VW - a tego bym nie zniósł Biorąc pod uwagę powyższe, zamówiłem ORI wieszak za 128 zł, który ma być w przyszłym tygodniu.
akjam Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 A cena wieszaka z logo ? Zmieniła się też?
Rapciuch-R1 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 A cena wieszaka z logo ? Zmieniła się też? nie zmienila sie jest taka sama... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi