pablo_ua4 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2010 Ja jeszcze nic nie kupiłem a wogóle wole jak cos jechać do jakiegoś gościa co sie tym zajmuje bo zrobi to szybko i na pewno dobrze dlatego pytam gdzie można by jechać założyć na terenie Krakowa
pablo_ua4 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2010 Jak by się trafił kupiec za taką cenę to mógł bym sprzedać a później mała dokładka i jest b6 [br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 09:20_________________________________________________kurde wczoraj jadąc do Krakowa założyć xenony już było by po szaraczku przez jakiegoś idiotę na szczeście tylko lusterko rozwalone i zderzak porysowany i tu moje pytanie czy ma ktoś odstąpić jakieś rozwalone prawe lusterko???? trzeba naciągnąć na maxa jego ubezpieczalke.
Kowi87 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Jak by się trafił kupiec za taką cenę to mógł bym sprzedać a później mała dokładka i jest b6 [br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 09:20_________________________________________________kurde wczoraj jadąc do Krakowa założyć xenony już było by po szaraczku przez jakiegoś idiotę na szczeście tylko lusterko rozwalone i zderzak porysowany i tu moje pytanie czy ma ktoś odstąpić jakieś rozwalone prawe lusterko???? trzeba naciągnąć na maxa jego ubezpieczalke. Z tym lusterkiem to nie rozpędź sie i nie kup od przedlifta, nie pasuje obudowa na bebechy poliftowe :gwizdanie: masz okazje zmienic na wersje angielską
kler_b Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Powiem tak, autko się prezentuje zacnie, kolorek konkretny (przypadek że mam taki sam :gwizdanie:), jeśli masz zamiar to zatrzymać to zrób parę rzeczy przy nim jak usunięcie znaczków załóż kółka i ciesz się jazdą bo to autko jest tego warte, powodzenia.
pablo_ua4 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 Z tym lusterkiem to nie rozpędź sie i nie kup od przedlifta, nie pasuje obudowa na bebechy poliftowe :gwizdanie: masz okazje zmienic na wersje angielską Dzięki za podpowiedz bo by mi ktoś wcisnął i nie było by wesoło no tez właśnie chętnie bym zmienił na większe bo tak to troszkę kiepsko to wygląda będę musiał poszukać a co myślicie żeby zamiast normalnej obudowy wsadzić satynową?? nie żaden chrom tylko satynowe :slina:
Kowi87 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Satynowe fajne tylko weź i dostań to do B5
pablo_ua4 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 Satynowe fajne tylko weź i dostań to do B5 to moze być problem ale nie wiem czy nie dało by rady przypadkiem tak pomalować zastanawiam się właśnie nad tym nie wiesz przypadkiem??
Kowi87 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Satynowe fajne tylko weź i dostań to do B5 to moze być problem ale nie wiem czy nie dało by rady przypadkiem tak pomalować zastanawiam się właśnie nad tym nie wiesz przypadkiem?? Pomalowac by dało rade, musiał byś znaleść kod takiego lakieru, ja też miałem malować, ale akurat na alegro znalazło sie w kolorze mojego ale i tak nieuchroniłem sie przed kosztami kupiłem wczęsniej żółte przedliftowe
pablo_ua4 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 Satynowe fajne tylko weź i dostań to do B5 to moze być problem ale nie wiem czy nie dało by rady przypadkiem tak pomalować zastanawiam się właśnie nad tym nie wiesz przypadkiem?? Pomalowac by dało rade, musiał byś znaleść kod takiego lakieru, ja też miałem malować, ale akurat na alegro znalazło sie w kolorze mojego ale i tak nieuchroniłem sie przed kosztami kupiłem wczęsniej żółte przedliftowe No to chociaż tyle że ostrzegasz innych a co do tych saynowych to juz chcialem do mojego popszedniego autka kupować miałem audi a3 8l wcześniej tylko ze tam był koszt 800 zł drogo troszku
Matush2904 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 ile dałeś kolego za te lampki na tył i gdzie je kupowałeś
pablo_ua4 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2010 ile dałeś kolego za te lampki na tył i gdzie je kupowałeś Dałem za nie 499zł dokładnie a kupowałem je w sklepie w Krakowie koło ronda matecznego a sklep nazywa sie tuning-tec masz tu link http://www.tuning-tec.pl/
Matush2904 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 wielkie dzieki kolego bo naprawdę są super
pablo_ua4 Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Opublikowano 2 Lutego 2010 wielkie dzieki kolego bo naprawdę są super No powiem ci ze w rzeczywistości jeszcze lepiej wyglądają ja byłem bardzo pozytywnie zaskoczony jak je zobaczyłem i jeszcze zamiast normalnych żarówek od kierunków wsadziłem żarówki osram diadem i bardzo ładnie sie to prezentuje z czystym sumieniem mogę to gorąco ci polecić [br]Dopisany: 30 Styczeń 2010, 11:50_________________________________________________Koledzy mam pytanko nie wie ktoś może czy sprężyny zawieszenia od b6 pasują do b5???
Kowi87 Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 wielkie dzieki kolego bo naprawdę są super No powiem ci ze w rzeczywistości jeszcze lepiej wyglądają ja byłem bardzo pozytywnie zaskoczony jak je zobaczyłem i jeszcze zamiast normalnych żarówek od kierunków wsadziłem żarówki osram diadem i bardzo ładnie sie to prezentuje z czystym sumieniem mogę to gorąco ci polecić [br]Dopisany: 30 Styczeń 2010, 11:50_________________________________________________Koledzy mam pytanko nie wie ktoś może czy sprężyny zawieszenia od b6 pasują do b5??? Nie pasują
pablo_ua4 Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Opublikowano 2 Lutego 2010 Nie pasują Kurde szkoda bo mi tu chłopek oferował za 200zł komplet
pablo_ua4 Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Opublikowano 4 Lutego 2010 postojówki bys zmienił na białe a lampy bo sam takie mam :gwizdanie: :gwizdanie: No właśnie też mnie te postojówki denerwują musze jutro kupić białe ale nie chce diody bo podobno strasznie sie palą są takie zwykłe białe postojówki??? A co do lampek to naprawde strasznie się ciesze z tej wymiany autko jest jakieś takie inne hehe
kler_b Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 postojówki bys zmienił na białe a lampy bo sam takie mam :gwizdanie: :gwizdanie: No właśnie też mnie te postojówki denerwują musze jutro kupić białe ale nie chce diody bo podobno strasznie sie palą są takie zwykłe białe postojówki??? A co do lampek to naprawde strasznie się ciesze z tej wymiany autko jest jakieś takie inne hehe Ja mam postojówki ledowe białe i zadowolony jestem, mam je już długo a i wyglądają konkretnie z xenonami.
pablo_ua4 Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Opublikowano 5 Lutego 2010 postojówki bys zmienił na białe a lampy bo sam takie mam :gwizdanie: :gwizdanie: No właśnie też mnie te postojówki denerwują musze jutro kupić białe ale nie chce diody bo podobno strasznie sie palą są takie zwykłe białe postojówki??? A co do lampek to naprawde strasznie się ciesze z tej wymiany autko jest jakieś takie inne hehe Ja mam postojówki ledowe białe i zadowolony jestem, mam je już długo a i wyglądają konkretnie z xenonami. No ten powiem ci co mi montował xenony właśnie jakoś strasznie odradzał bo mówi że się często palą a łątwo nie jest tego wymienić coś mi się wydaje
Kowi87 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 U mnie 3 razy juz sie spaliły, aż przestałem wymieniać
pablo_ua4 Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Opublikowano 5 Lutego 2010 U mnie 3 razy juz sie spaliły, aż przestałem wymieniać A no właśnie czyli lepiej się w to nie bawić za dużo roboty a tak to wydaje mi się ze policja chociaż nie będzie zwracać na to uwagi
Rekomendowane odpowiedzi