Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Mój szaraczek... SPRZEDANY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to musze zamawiać i sobie wmontować :gwizdanie:

Opublikowano

Sliczny sedan- właśnie na taki poluje :gwizdanie:. Może chcesz go sprzedać?

Opublikowano

Sliczny sedan- właśnie na taki poluje :gwizdanie:. Może chcesz go sprzedać?

Czemu nie, zadzwoń to moze się dogadamy jakoś :naughty:[br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 10:33_________________________________________________

A to moje maleństwa na lato

:) już gotowe do założenia ale az mi sie cos robi ze nie moge ich założyć :(:(

e7994fdf7d10a97emed.jpgd11f9ecb8f74b475med.jpg

Opublikowano

o pogratulować też chciałem te felgi zakupić(wzór) :good:

Opublikowano

A to moje maleństwa na lato :) już gotowe do założenia ale az mi sie cos robi ze nie moge ich założyć :(:(

e7994fdf7d10a97emed.jpgd11f9ecb8f74b475med.jpg

eeee tam, ja dzisiaj założyłem letnie :kox:

fajne te Twoje felgi, dobrze że 18", mniejsze nie wyglądałyby już tak dobrze w tym wzorze :good:

Opublikowano

mam pytanie może wiecie coś[br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 01:37_________________________________________________szukam a4/s4 w tdi z recaro czarnymi skórami no i fajnie by było jakby byłą symfonia oraz chromy w wersji sedan/ lima ????? pliisssss dajcie znac jak coś wiecie o takim aucie z chęcią bym kupił :) :>[br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 01:41_________________________________________________a rocznikowo to tal od '99 - '00[br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 01:42_________________________________________________

9YtZS.jpg

Opublikowano

Kolego Ozim1987 to nie dział aby zadawać takie pytanie.

P.s a ta czarna 2.5TDI z recaro była nie dawno do sprzedania w Bochni pod Krk :gwizdanie:

Opublikowano

eeee tam, ja dzisiaj założyłem letnie :kox:

fajne te Twoje felgi, dobrze że 18", mniejsze nie wyglądałyby już tak dobrze w tym wzorze :good:

He he no to jesteś prze as przecież śniegiem ostatnio sypneło jak się jeżdziło na 18'??? 18'to jest najmniejsza właśnie jaka wchodziła w grę :)

Opublikowano

P.s. moj_szaraczek zgadza się byłą i się dzień spuźniłęm bo chciałem ją kupić i nie moge przezałować;/ a z tego co wiem to gość z olkusza ją kupił na sprzedaz wiec wiesz a nie moge jej znalesc na ogloszeniach i lipa okropna :(

Opublikowano

obrócę się jutro troszku po Olkuszu i może znajdę jak coś to będę dawał znać[br]Dopisany: 12 Marzec 2010, 01:05_________________________________________________Koledzy kupował może ktoś ta gałeczkę http://allegro.pl/item962138670_audi_podswietlana_galka_biegow_a4_a6_b4_b3_80.html bo chce zmienić swoją bo strasznie mi się te oryginalne nie podobają :thumbdown: a nie wiem co te są warte :mysli:

Opublikowano

obrócę się jutro troszku po Olkuszu i może znajdę jak coś to będę dawał znać[br]Dopisany: 12 Marzec 2010, 01:05_________________________________________________Koledzy kupował może ktoś ta gałeczkę http://allegro.pl/item962138670_audi_podswietlana_galka_biegow_a4_a6_b4_b3_80.html bo chce zmienić swoją bo strasznie mi się te oryginalne nie podobają :thumbdown: a nie wiem co te są warte :mysli:

Kiedys był szał z tymi gałkami :naughty: jest na forum nawet wątek o tym :wink4: i opisany montaż :wink4:

Opublikowano

Kiedys był szał z tymi gałkami :naughty: jest na forum nawet wątek o tym :wink4: i opisany montaż :wink4:

He he a nie wiesz jak wygląda na żywo??

Opublikowano

Jeszcze nie widziałem tego na zywo

tu masz wątek

http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t71130.0.html;highlight=ga%C5%82ka+zmiany+bieg%C3%B3w

Opublikowano

Jeszcze nie widziałem tego na zywo

tu masz wątek

http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t71130.0.html;highlight=ga%C5%82ka+zmiany+bieg%C3%B3w

dzięki za podrzucenie tematu ale właśnie to przeglądałem i chyba jednak sobie daruje jak ona tak lipnie wygląda że całe to kółko ma tak wgłębione :thumbdown:

Opublikowano

bardzo fanie wyglada gałka od audi A3 s-line , troche jest przerabiania ale za to efekt :kox:

Opublikowano

no ja mam taka u siebie :decayed::kox: :kox:[br]Dopisany: 19 Marzec 2010, 08:39_________________________________________________a roboty jest na 10 min :decayed:

No ja wiem że fajnie od a3 wygląda ale jestem właśnie ciekawy jak jest z tym przerabianiem DAWIDS212 możesz to jakoś mniej więcej pokazać albo jakoś wytłumaczyć?? Ta od a3 jest chyba na wcisk jak się nie mylę nie??

Opublikowano

zaraz przejde sie do auta i zrobie foty jak to mniejwiecej wyglada :good:

ok był bym bardzo wdzięczny bo jak mówisz że to jest roboty na 10 min to chętnie sobie to zamontuje :)

Opublikowano

No i wkońcu idzie piękny grill od RS4 już się nie mogę doczekać :):):)

Opublikowano

ile dałeś , jeżeli to nie jest tajemnica ? :cool1:

Opublikowano

ile dałeś , jeżeli to nie jest tajemnica ? :cool1:

300zł + przesyłka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...